Sari la conținut

Grup telegram

Postări Recomandate

Postat

Hai salut. 

M-am gândit sa fac un grup de telegram unde putem discuta una-alta. 

Eu sunt mai begginer și as vrea sa mai interacționez cu oameni despre aceasta "lume". 

Telegram este o aplicație, gen Whats App, dar nu asa de cunoscuta. Poți sa pui oricând grupul pe mute. 

Acceaseaza link-ul de mai jos

https://t.me/+TqDVtsPGt-wyNzZk

Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Postat

Eu am Telegram si intr-adevar este mai bun ca WA, dar totusi intervine o problema MAJORA: pe ambele aplicatii trebuie sa ne introducem nr de telefon si multi dintre noi, in special cei insurati, nu dorim acest lucru, nu dorim sa ne cunoastem intre noi sau in cel mai rau caz sa ne santajeze cineva ca pe unde umblam. De aia preferam sa discutam pe acest forum.

Ca exceptie, mai sunt grupulete mai mici, de 2-3 care ne consideram prieteni intr-ale pacatului si am invatat sa avem incredere unul in altul, dar astea sunt exceptiile de la regula.

Problema reala, cel putin in cazul meu, este ca dupa ce mergem la fetele noastre vesele, simtim nevoia sa comunicam, sa ne laudam cu performantele noastre masculine si nu avem cu cine sa o facem. Nevestelor nu cred ca le-ar placea, prietenii din viata reala s-ar putea sa ne judece sau sa ne parasca, parintii (care ii mai avem) nu s-ar bucura nici ei, deci tot noi intre noi trebuie sa ne laudam, si cred ca asta este si temelia acestui forum.

• Oras:Arad
Postat
Acum 2 ore, unsuflet a spus:

Eu am Telegram si intr-adevar este mai bun ca WA, dar totusi intervine o problema MAJORA: pe ambele aplicatii trebuie sa ne introducem nr de telefon si multi dintre noi, in special cei insurati, nu dorim acest lucru, nu dorim sa ne cunoastem intre noi sau in cel mai rau caz sa ne santajeze cineva ca pe unde umblam. De aia preferam sa discutam pe acest forum.

Ca exceptie, mai sunt grupulete mai mici, de 2-3 care ne consideram prieteni intr-ale pacatului si am invatat sa avem incredere unul in altul, dar astea sunt exceptiile de la regula.

Problema reala, cel putin in cazul meu, este ca dupa ce mergem la fetele noastre vesele, simtim nevoia sa comunicam, sa ne laudam cu performantele noastre masculine si nu avem cu cine sa o facem. Nevestelor nu cred ca le-ar placea, prietenii din viata reala s-ar putea sa ne judece sau sa ne parasca, parintii (care ii mai avem) nu s-ar bucura nici ei, deci tot noi intre noi trebuie sa ne laudam, si cred ca asta este si temelia acestui forum.

Clar aici ii ok cel puțin si pt mn 😎😎😎

Postat
Acum 3 ore, unsuflet a spus:

Aprob si eu :)

• Minus 4
Postat

Ce ziceți de discord?  Fara nr de telefon, istoric pt toata lumea, nume fictiv = forum, zic si eu

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat
12 hours ago, Razwy90 said:

Ce ziceți de discord?  Fara nr de telefon, istoric pt toata lumea, nume fictiv = forum, zic si eu

Suna mai bine

Postat

Iti dai seama ca nu poti posta nr de telefon a tuturor si nu sti cine pe cine cauta cel mai bine ii sa ramanem in anonimat toți pentru siguranță, cu nume fictiv fara prea multe detalii. Diseară am sa încerc sa creez un grup de discord cu link care sa nu expire. 

Mulțumesc pentru înțelegere 👌

• Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
Postat

In aceste zile in care războiul ne bate la USA , ar trebui sa avem un colțișor unde putem sa vb  și noi , ca ele ne bârfesc destul mai ales ca ne ajutam și noi între noi colegi de curvasareala … zic și eu … 

eu Spre ex cu ajutorul fratelui @Dolaru_arad descopăr femei faine care el le a încercat , și știu la ce femei sa numai merg , căci el se sacrifica ptr noi , voi ceva informații ? Va postez un anunț fain ptr cei care ajungeți in Olanda , cu câteva fete , una creolă superba merita încercată 

+31 6 84136610  

servicii nu bătaie de joc , 150€/1h frumos elegant tot .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare