Sari la conținut

Elly0734679131

Elly25

Postări Recomandate

• Oras:Sighișoara str Mihai Viteazu nr 5
Postat

Bună dragi mei sunt elly,o simpatica companie pentru cei mai tandri și dulci domni generoși.Daca ești curios sa ma cunoști și îți dorești clipe fierbinți alături de mine acestea sunt prețurile și serviciile mele:

150 finalizarea care include sex oral,sex normal diferite pozitii

300 ora sex oral,normal,diferite poziții,69,masaj thailandez 

Iar deplasarea la hotel sau pensiune este 500 de lei care include 2 finalizări sex oral și normal dus împreună masaj de relaxare

Pentru mai multe detalii nu ezitați sa ma contactați, pupici dulci

• Like 1
Postat
Acum 2 ore, Elly25 a spus:

Bună dragi mei sunt elly,o simpatica companie pentru cei mai tandri și dulci domni generoși.Daca ești curios sa ma cunoști și îți dorești clipe fierbinți alături de mine acestea sunt prețurile și serviciile mele:

150 finalizarea care include sex oral,sex normal diferite pozitii

300 ora sex oral,normal,diferite poziții,69,masaj thailandez 

Iar deplasarea la hotel sau pensiune este 500 de lei care include 2 finalizări sex oral și normal dus împreună masaj de relaxare

Pentru mai multe detalii nu ezitați sa ma contactați, pupici dulci

Consider ca la 300 lei ora ar trebui sa vii cu ceva cert , recenzii din alte judete , niste poze , ceva. Sunt fete confirmate de multi colegi , cu servicii de top si aspect de nota 10 la 250 lei pe ora. 

Postat
Acum 2 ore, Mu13Char0n a spus:

Consider ca la 300 lei ora ar trebui sa vii cu ceva cert , recenzii din alte judete , niste poze , ceva. Sunt fete confirmate de multi colegi , cu servicii de top si aspect de nota 10 la 250 lei pe ora. 

Dragul meu,vino și convingete,serviciile mele sunt de mega calitate și asta e prețul care am considerat ca îl merit, rog domnii care au fost sa lase o parere

Postat
1 oră în urmă, Elly25 a spus:

Dragul meu,vino și convingete,serviciile mele sunt de mega calitate și asta e prețul care am considerat ca îl merit, rog domnii care au fost sa lase o parere

M-am "convins" de prea multe ori la fete cu recenzii inexistente. De aia ti-am scris ca la pretul asta ar fi bine sa ai recenzii de la cei care te-au vizitat. Ai putea s-o iei ca pe un sfat ...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...