Alexa97 Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Decembrie 14, 2021 +40 751 385 931
fixlagaura Reputație: -41 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 Acum 49 minute, Alexa97 a spus: +40 751 385 931 Si anuntul unde e ? 1
Vizitator Bogdan.VL Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 1 hour ago, Alexa97 said: +40 751 385 931 Daca tot postezi numere de telefon da și mie numărul de la deranjamente de la internet că îmi cam merge greu netul
andreidin123 Reputație: -24 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 Nu va bateti capul, sigur e o prapadita cu basini in pizda, am zis sa mi rup din timpul meu si sa o ajut, i am vorbit chiar frumos, am si rugat o 😂 am rugat o sa mi spuna preturile si serviciile si daca are anunt pe public, mi a dat detaliile, si dupa imi zice ca ea e pe slatina olt, am zis ok, si i am cerut pozele cu anuntul, cu gandul sa o postez pe slatina si imi da block fara absolut nici un motiv, numai terminate de viata frate, vrei sa le ajuti si iti dau la muie, oricum nu va bateti capul cu ea..
Vizitator Bogdan.VL Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 4 hours ago, andreidin123 said: Nu va bateti capul, sigur e o prapadita cu basini in pizda, am zis sa mi rup din timpul meu si sa o ajut, i am vorbit chiar frumos, am si rugat o 😂 am rugat o sa mi spuna preturile si serviciile si daca are anunt pe public, mi a dat detaliile, si dupa imi zice ca ea e pe slatina olt, am zis ok, si i am cerut pozele cu anuntul, cu gandul sa o postez pe slatina si imi da block fara absolut nici un motiv, numai terminate de viata frate, vrei sa le ajuti si iti dau la muie, oricum nu va bateti capul cu ea.. Singurul lucru cu care aș fi vrut să mă ajute e cu numărul ăla de la net dar dacă nu se poate găsesc eu alta 😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum