Sari la conținut

Alexa

Postări Recomandate

Vizitator Bogdan.VL
Reputație: 0
Postat
1 hour ago, Alexa97 said:

+40 751 385 931

Daca tot postezi numere de telefon da și mie numărul de la deranjamente de la internet că îmi cam merge greu netul 

Postat

Nu va bateti capul, sigur e o prapadita cu basini in pizda, am zis sa mi rup din timpul meu si sa o ajut, i am vorbit chiar frumos, am si rugat o 😂 am rugat o sa mi spuna preturile si serviciile si daca are anunt pe public, mi a dat detaliile, si dupa imi zice ca ea e pe slatina olt, am zis ok, si i am cerut pozele cu anuntul, cu gandul sa o postez pe slatina si imi da block fara absolut nici un motiv, numai terminate de viata frate, vrei sa le ajuti si iti dau la muie, oricum nu va bateti capul cu ea.. 

Vizitator Bogdan.VL
Reputație: 0
Postat
4 hours ago, andreidin123 said:

Nu va bateti capul, sigur e o prapadita cu basini in pizda, am zis sa mi rup din timpul meu si sa o ajut, i am vorbit chiar frumos, am si rugat o 😂 am rugat o sa mi spuna preturile si serviciile si daca are anunt pe public, mi a dat detaliile, si dupa imi zice ca ea e pe slatina olt, am zis ok, si i am cerut pozele cu anuntul, cu gandul sa o postez pe slatina si imi da block fara absolut nici un motiv, numai terminate de viata frate, vrei sa le ajuti si iti dau la muie, oricum nu va bateti capul cu ea.. 

Singurul lucru cu care aș fi vrut să mă ajute e cu numărul ăla de la net dar dacă nu se poate găsesc eu alta 😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.