Sari la conținut

Buna ziua!A fost cineva la aceasta doamna?

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Am sunat mai demult dar nu a răspuns. Am dat și mesaj, dar degeaba. Poate totuși ne ajuta cineva 

Postat

Am fost eu acum vreo luna sa zic asa .. e o femeie din republica moldova undeva pe la 40 de ani daca nu mai bine , e decenta face un masaj bun daca te ti de ea iti face si un oral pe masura .. amenda 150 ron 

Ps : statea undeva prin racadau acum din cate am inteles o gasesti in zona garii , spor

• Like 1
  • Oras:Brasov
Postat

Buna seara,

Am fost in seara asta la ea.Dupa lungi si insistente telefoane a raspuns si am fost la ea.Ca locatie aproape de gara,apartament decent.Dupa un dus qm trecut pe masa de masaj.

Masajul chiar super,m-am simtit super mai aveam putin si adormeam sincer,se merita.Dupa "trecem la cealalta parte " o citez pe doamna,intors cu fata in sus si a inceput sa ma atinga usor sa ma maseze ,in timp ce am inceput si eu sa o ating sa i desfac sutienul "vrei sa ma atingi?",in nici 2 minute dezbracata ,sani frumusei si pasarica rasa cu un pic de french deasupra senzual de altfel.

Decontare 150 ron ca timp 1 ora si vreo 10 min.

Se merita voi mai reveni .

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 14 minute, cobra5 a spus:

Buna seara,

Am fost in seara asta la ea.Dupa lungi si insistente telefoane a raspuns si am fost la ea.Ca locatie aproape de gara,apartament decent.Dupa un dus qm trecut pe masa de masaj.

Masajul chiar super,m-am simtit super mai aveam putin si adormeam sincer,se merita.Dupa "trecem la cealalta parte " o citez pe doamna,intors cu fata in sus si a inceput sa ma atinga usor sa ma maseze ,in timp ce am inceput si eu sa o ating sa i desfac sutienul "vrei sa ma atingi?",in nici 2 minute dezbracata ,sani frumusei si pasarica rasa cu un pic de french deasupra senzual de altfel.

Decontare 150 ron ca timp 1 ora si vreo 10 min.

Se merita voi mai reveni .

Am sunat-o și eu săptămâna asta cu speranța de a o vizită, ba avea telefonul închis ba nu răspundea. 

Legat de aspect și vârstă poți să detaliezi te rog. Și dacă se bagă la oral și normal. Mulțumesc!

Postat
Acum 38 minute, sasu28 a spus:

Am sunat-o și eu săptămâna asta cu speranța de a o vizită, ba avea telefonul închis ba nu răspundea. 

Legat de aspect și vârstă poți să detaliezi te rog. Și dacă se bagă la oral și normal. Mulțumesc!

La oral se baga sigur ,la normal nu stiu ce sa zic.Varsta 40 zic sanii ca dupa o nastere,pasarica aranjata frumos CURATA.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 21 minute, NeMoHoEs888 a spus:

Un nr. de telefon se poate?

0752 344 911

Postat

Suna inchis ... daca cineva reuseste sa ia legatura cu ea, informati-o ca este cautata :)

Alta maseoza care sa ofere si bonus la sfarsit si care sa merite atentia noastra puteti recomanda?

Postat

Este vb despre aceasta dameza moldoveanca. Una din cele mai proaste experiente din viata mea. Fizic o epava cu sanii la genunchi si fata de prizonier de Auschwitz. Masajul a fost o frectie fara sens, mai bine ma urcam intr-un autobuz sa primesc coate de la babe si eram mai castigat. De alte servicii nu am fost interesat.

Am vizitat-o de doua ori. Toata lumea merita a doua sansa zic eu. Gresit! Prima Vlahuta si a doua pe Calea Bucuresti. Dupa ce a schimbat numarul de contact am ajuns din greseala la ea, am crezut ca e noua. Locatia e langa gara si am facut stanga-mprejur cand am recunoscut-o la usa.

Contu meu vechi e G82S dar nu mai pot sa intru pe el.

• Like 1
Postat

Cred ca mai tot timpul are telefonul inchis, am sunat si eu cu ceva ani in urma cand avea locatia pe undeva pe o strada perpendiculara pe carierei la o casa insa nu am mai ajuns din cauza telefonului care e inchis aproape tot timpul. Posibil sa stabilesti ceva si sa nu mai raspunda, nu stiu ce sa zic

• Minus 1

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Salutare, a mai fost cineva recent la ea, am tot sunat si nimic, dar anuntul este activ. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...