Sari la conținut

Ruby 0755356728

Postări Recomandate

• Oras:baia mare
  • Oras:baia mare
Postat
On 4/11/2024 at 8:40 AM, nicolas67 said:

Ruby de azi este în oraș...nu poate să-și acceseze contul,m-a rugat sa anunț pentru cei ce vor sa o viziteze!

dumneo-i-ajute

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pe la Ruby a mai trecut cineva? Am vizitat-o anul ăsta de două ori, o dată la Satu Mare și o dată la Zalău și îmi spunea că nu mai calcă niciodată în Baia Mare că a fost abordată de toți peștii din oraș. Anunțul pe public e actualizat aproape zilnic în ultimele două luni, având Baia Mare ca locație. 

• Oras:Satu mare
  • Oras:Satu mare
Postat

Acuma am ieșit de la această bijuterie tipa este ce trebuie 

oral neprotejat  9 foarte foarte umed  și destul de adânc atentă la vecini

NP 10 elastică si cum o pui așa stă 

dar mai mult te lucră ea pe tine 

are un cur bestial

locatie curata  gel de duș apă de gură 

a meritat investiția 400 lei o oră inclus și masaj

ps nu se uita pe ceas

• Like 2

• Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare
Postat

Vizită Ruby 1 Aprilie 2026:

Am avut chef fututut în a doua parte zilei de azi și nu găseam fete. Ema a fost bălțată, figuranta și nu a vrut sa ma primească și a venit cu blok. Asa ca am mers la Ruby să o fut. Ca aspect arată bine ii dau 8. 75. Ca acțiune am beneficiat de oral, de 2 poziții. Am finalizat mai greu deoarece am mai fost mai la o fata dimineața. După ce am futut-o am și frecat dragonul, dând pupici pe corpul ei cel apetisant. Se descurca la futut, doar ca am fost eu lipsit de energie, deci nota finala e 9.50. Mulțumesc Ruby pentru ca m-ai satisfăcut, mi-ar fi plăcut și 69, dar na data viitoare. Pare sa fie drăguță cu clienții, pentru comportament nota 10.

Am fost prima data la ea, mai revin! 💋

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare