andrei_andrey Reputație: 316 Postat Decembrie 16, 2021 Postat Decembrie 16, 2021 Din păcate pentru noi toți cei care o așteptam cu nerăbdare, dragei noastre @pandreeea i-a fost închis topicul, chiar toate topicele. Am discutat cu ea, nu a mai putut să rămână deoarece a crezut că nu va mai avea programări. Sper să revină și sper sa i se deblocheze tot, chiar tot alt admin sa reanalizeze situația. Este așa o crima faptul că a pus urări de sărbători pe topicele ei? 1 1
pandreeea Reputație: 3119 Postat Decembrie 16, 2021 Oras:România Oras:România Postat Decembrie 16, 2021 Acum 3 ore, andrei_andrey a spus: Din păcate pentru noi toți cei care o așteptam cu nerăbdare, dragei noastre @pandreeea i-a fost închis topicul, chiar toate topicele. Am discutat cu ea, nu a mai putut să rămână deoarece a crezut că nu va mai avea programări. Sper să revină și sper sa i se deblocheze tot, chiar tot alt admin sa reanalizeze situația. Este așa o crima faptul că a pus urări de sărbători pe topicele ei? Sper sa se gândească @pisicuts mai bine ! Si sa ia măsuri ….nu mi se pare normal ceea ce a facut ! Si as aprecia si un raspuns in pm din partea lui ! … sa ma lămurească putin .
Santino Reputație: 577 Postat Decembrie 16, 2021 Oras:Peste tot suntem acasă Oras:Peste tot suntem acasă Postat Decembrie 16, 2021 Acum 2 minute, pandreeea a spus: Sper sa se gândească @pisicuts mai bine ! Si sa ia măsuri ….nu mi se pare normal ceea ce a facut ! Si as aprecia si un raspuns in pm din partea lui ! … sa ma lămurească putin . până la urma ai plecat ? Că la telefon nu răspunzi 😬
pandreeea Reputație: 3119 Postat Decembrie 16, 2021 Oras:România Oras:România Postat Decembrie 16, 2021 Acum 14 minute, Santino a spus: până la urma ai plecat ? Că la telefon nu răspunzi 😬 Da am plecat !
Administrator pisicuts Reputație: 115042 Postat Decembrie 16, 2021 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 16, 2021 Acum 27 minute, pandreeea a spus: Sper sa se gândească @pisicuts mai bine ! Si sa ia măsuri ….nu mi se pare normal ceea ce a facut ! Si as aprecia si un raspuns in pm din partea lui ! … sa ma lămurească putin . topicele tale au fost inchise toate pentru SPAM ! Postezi pe topice din 10 orase aceleasi mesaje repetitive ca sa iti promovezi contul de only fans. Daca doresti sa iti promovezi acel cont de only fans o poti face la rubrica de anunturi nu la sectiunile cu recenzii. Topicul tau cu recenzii o sa fie deschis exact in ziua in care ajungi fizic in acel oras. 3 1
Postări Recomandate