Sari la conținut

Ramona 0726878788

Postări Recomandate

Postat

Din păcate pentru noi toți cei care o așteptam cu nerăbdare, dragei noastre @pandreeea i-a fost închis topicul, chiar toate topicele.

Am discutat cu ea, nu a mai putut să rămână deoarece a crezut că nu va mai avea programări.

Sper să revină și sper sa i se deblocheze tot, chiar tot alt admin sa reanalizeze situația. Este așa o crima faptul că a pus urări de sărbători pe topicele ei?

• Like 1
  • Trist 1
  • Oras:România
Postat
Acum 3 ore, andrei_andrey a spus:

Din păcate pentru noi toți cei care o așteptam cu nerăbdare, dragei noastre @pandreeea i-a fost închis topicul, chiar toate topicele.

Am discutat cu ea, nu a mai putut să rămână deoarece a crezut că nu va mai avea programări.

Sper să revină și sper sa i se deblocheze tot, chiar tot alt admin sa reanalizeze situația. Este așa o crima faptul că a pus urări de sărbători pe topicele ei?

Sper sa se gândească @pisicuts mai bine ! Si sa ia măsuri ….nu mi se pare normal ceea ce a facut ! Si as aprecia si un raspuns in pm din partea lui ! … sa ma lămurească putin . 

• Oras:Peste tot suntem acasă
  • Oras:Peste tot suntem acasă
Postat
Acum 2 minute, pandreeea a spus:

Sper sa se gândească @pisicuts mai bine ! Si sa ia măsuri ….nu mi se pare normal ceea ce a facut ! Si as aprecia si un raspuns in pm din partea lui ! … sa ma lămurească putin . 

până la urma ai plecat  ? Că la telefon nu răspunzi 😬

Postat
Acum 14 minute, Santino a spus:

până la urma ai plecat  ? Că la telefon nu răspunzi 😬

Da am plecat ! 

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat
Acum 27 minute, pandreeea a spus:

topicele tale au fost inchise toate pentru SPAM !  Postezi pe topice din 10 orase aceleasi mesaje repetitive ca sa iti promovezi contul de only fans. Daca doresti sa iti promovezi acel cont de only fans o poti face la rubrica de anunturi nu la sectiunile cu recenzii.

Topicul tau cu recenzii o sa fie deschis exact in ziua in care ajungi fizic in acel oras.

• Like 3
  • Minus 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...