Sari la conținut

Taniamaria 0791539956

Postări Recomandate

Postat

Buna, sunt o bruneta reala foarte frumoasa. Ma definește caracterul dulce, firea sociabilă,bunul simt și Discreția .

Locație curată unde te aștept in patul meu fierbinte pentru a petrece clipe de neuitat.

Ofer servicii de calitate in conditii de igiena si confidentialitate maxima. Sunt disponibilă exclusiv pentru domnii generoși,manierați și cu bun simt ce își doresc sa petreacă momente frumoase alături de mine pentru mai multe detalii suna ma . pupicii 

❤️

Ca si servici :

O finalizare (maxim 30min) 150 lei

1h - 300 lei (2 finalizari)

Servicile oferite in preturile de mai sus sunt: sex normal, oralul in functie de igiena, 69, sarutari, diferite poziti, sex intre sâni, finalizare pe corp.

Adresa ieste  Alexandru moruzzi voirvod nr4

Servici oferite extra:

c.i.m - 50 lei

c.i.f - 50 lei

Uro activ - 70 lei

Uro pasiv - 50 lei

Diferite fantezi!

Nu fac anal!!!!!

Mă puteti găsi si pe whatsapp la numarul 0791539956

IMG-20220126-WA0005.jpg

IMG-20220126-WA0004.jpg

• Like 1
  • Oras:Oradea
Postat
La 22.12.2021 la 13:10, Taniamaria a spus:

Buna dragilor sun o fată senzuală cu foarte hun simț care știe sa te facă sa te simți barbat. Daca esti un barbat care se respecta și vrea sa i se îndeplinească toate fanteziile ramane decat sa îmi dai un telefon. Îți garantez ca nu vei regreta timpul petrecut cu mine, masajul de calitate este unul dintre atuurile mele....

❤️

Ca si servici :

Servicile oferite in preturile de mai sus sunt: sex normal, oralul in functie de igiena, 69, sarutari, diferite poziti, sex intre sâni, finalizare pe corp.

Servici oferite extra:

c.i.m - 50 lei

c.i.f - 50 lei

Uro activ - 70 lei

Uro pasiv - 50 lei

Diferite fantezi!

Nu fac anal!!!!!

IMG-20211222-WA0000.jpg

IMG-20211222-WA0001.jpg

Ești bestiala 😍😍 de frumoasa 😍😍 nu am găsit în ce oraș ești momentan îmi zici terog 😏

Postat
Acum 5 ore, Lajos32 a spus:

Ești bestiala 😍😍 de frumoasa 😍😍 nu am găsit în ce oraș ești momentan îmi zici terog 😏

Mulțumesc frumos, sunt la București te astept cu mare drag 💙💙💙

Postat
Acum 17 ore, Taniamaria a spus:

Mulțumesc frumos, sunt la București te astept cu mare drag 💙💙💙

Sunt in oradea îmi pare rău 😘🥰🥰 doar dacă vro data vi pe la noi 😏😋😋

Postat

Buna .. ..Sunt o fata mai discreta. Cauti amanta perfecta ai gasit-o vino sa vezi ca doar eu pot sa iti satisfac placeriile voi avea grija ca in timpul petrecut langa mine.

Te voi face sa te detasezi de absolut orice cand iti voi deschide usa vei vedea o fata cu un zambet cald , amabila si manierata

Sunt exact ca si in poze, fund bombat buze foarte finute iti garantez ca dupa ce ma vei cunoaste nu vei mai vrea sa cauti in alta parte .te astept .

❤️

Ca si servici :

Servici oferite extra:

c.i.m - 50 lei

c.i.f - 50 lei

Uro activ - 70 lei

Uro pasiv - 50 lei

Diferite fantezi!

Nu fac anal!!!!!

IMG-20211224-WA0001.jpg

• Inimioara 1
Postat

Sunt o companie plăcută și știu cum să mă asigur că te bucuri din plin de fiecare moment petrecut cu mine. Mă străduiesc să te aduc în cea mai mare plăcere...Ești singur, plictisit și vrei să îndrăznești pentru mai mult?
Serviciul meu se referă la atenție la detalii. Voi fi atenta și voi îndeplini toate solicitările voastre rezonabile atâta timp cât suntem compatibili.
Sper să ne întâlnim și noi cât de curând posibil!

❤️

Ca si servici :

Servici oferite extra:

c.i.m - 50 lei

c.i.f - 50 lei

Uro activ - 70 lei

Uro pasiv - 50 lei

Diferite fantezi!

Nu fac anal!!!!!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 1 oră, Taniamaria a spus:

Sunt o companie plăcută și știu cum să mă asigur că te bucuri din plin de fiecare moment petrecut cu mine. Mă străduiesc să te aduc în cea mai mare plăcere...Ești singur, plictisit și vrei să îndrăznești pentru mai mult?
Serviciul meu se referă la atenție la detalii. Voi fi atenta și voi îndeplini toate solicitările voastre rezonabile atâta timp cât suntem compatibili.

❤️

Ca si servici :

Servici oferite extra:

c.i.m - 50 lei

c.i.f - 50 lei

Uro activ - 70 lei

Uro pasiv - 50 lei

Diferite fantezi!

Nu fac anal!!!!!

Faci si deplasari?

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat
17 hours ago, Taniamaria said:

Sunt o companie plăcută și știu cum să mă asigur că te bucuri din plin de fiecare moment petrecut cu mine. Mă străduiesc să te aduc în cea mai mare plăcere.

Incearcaa sa nu te mai complici...exprima-te cu cu😜vintele tale ...sincer!?pe mine nu m-a impresionat ce ai spus mai sus,ba din contra,ma amuza😜😂.

Ce e simplu...este si frumos asa ca....mai putine vb si mai multe fapte😜nu stiu de ce dar ceva imi spune ca nu ai cine stie ce exp😜😘.

Este simplu sa vb  mult si cand vine clientu sa ii spui ca :"asta e,imi pare rau dar nu am fost compatibili" si sa fii o dezamagire.Asa ca...sfatul meu:mai putine vb si mai multe fapte.

Zi frumoasa!!🤗

Postat

Buna azi ma puteți găsi de la ora 10:30 azi aveți un mic cadou cina va lua o ora cu mine și cu Sara va primi o fin oral sau faciala in prețul de 300 va aștepta la noi popicii 
ne puteți găsi la numărul 0791539956

IMG-20220117-WA0004.jpg

IMG-20220202-WA0011.jpg

IMG-20220117-WA0006.jpg

IMG-20220202-WA0015.jpg

IMG-20220117-WA0003.jpg

IMG-20220202-WA0012.jpg

IMG-20220117-WA0005.jpg

IMG-20220202-WA0014.jpg

• Inimioara 1
Postat

Buna dragilor sunt o fata mereu cu zâmbetul pe buze ,îmi place ceea ce fac ,o fac cu plăcere .
Compania mea va fi una dintre cele mai frumoase experiențe ale tale ,te Invit intr-o locație discreta și intimă pentru a da frâu liber fanteziilor tale .

Dacă ești un barbat care se respecta te astept la mine în locație ❤💙

❤️

Ca si servici :

Servici oferite extra:

c.i.m - 50 lei

c.i.f - 50 lei

Uro activ - 70 lei

Uro pasiv - 50 lei

Diferite fantezi!

Nu fac anal!!!!!

IMG-20211219-WA0004.jpg

• Inimioara 1
Postat

Buna astăzi ne găsiți de la ora 15 aveți un mic cadou cina va lua o ora cu mine și Sara, va primi o finalizare orala/faciala la prețul de 500 cu amândouă.❤ Va așteptăm la noi.💙

Ne puteți găsi pe numărul 0791539956IMG-20220204-WA0009.jpg.16e9a7ade7e11f14bdde5b5db78cf485.jpg

IMG-20220204-WA0008.jpg

• Inimioara 1
Postat

Buna dragilor astăzi  ne găsiți de la ora 18  aveți un mic cadou cine va lua o ora cu mine și Sara, va primi o fin orala sau faciala la prețul de 600lei amândouă,  ne puteți găsi pe adresa Șoseaua Ștefan cel Mare nr 35.

💙💙💙

IMG-20220205-WA0004.jpg

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Buna sunt o fata finuta si educata, daca esti un domn generos si educat, te astept sa ne relaxam intr-o atmosfera intima. 

❤️

Ca si servici :

Servici oferite extra:

c.i.m - 50 lei

c.i.f - 50 lei

Uro activ - 70 lei

Uro pasiv - 50 lei

Diferite fantezi!

Nu fac anal!!!!!

IMG-20220206-WA0000.jpg

• Inimioara 1

Postat

Buna sunt o fire calma și veselă bunul simț și calitatea ma definește cel mai bine mereu cu zâmbetul pe buze, dispusa a oferi timp de calitate, dacă ești un bărbat care se respectă nu mai sta pe gantul și dă-mi un mesaj sau un apel și vom petrece o întâlnire de ne uitat pentru ca pe mine ma definește calitatea nu cantitatea

❤️

Ca si servici :

Servici oferite extra:

c.i.m - 50 lei

c.i.f - 50 lei

Uro activ - 70 lei

Uro pasiv - 50 lei

Diferite fantezi!

Nu fac anal!!!!!

IMG-20220207-WA0004.jpg

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...