tufanici Reputație: 118 Postat Decembrie 17, 2021 Oras:craiova Oras:craiova Postat Decembrie 17, 2021 Are careva numarul ei ? Activeaza si pe camera ?
foxxxu Reputație: 2 Postat Decembrie 25, 2021 Postat Decembrie 25, 2021 Salutare, Am trecut eu vineri pe acolo, și am luat-o la o tură. Fata activează doar pe centură. Tarif 100 lei finalizarea. Nu comentează la poziții, o suge bine de tot, totul face doar protejat. Am întrebat-o dacă lucrează și pe cameră și mi-a zis, dacă vreau, merge cu mine la hotel. 1
cataxxx18 Reputație: 161 Postat Decembrie 26, 2021 Oras:Cuca macaii Oras:Cuca macaii Postat Decembrie 26, 2021 Dupa ce ca era topic nou cu aceasta speta la care ai si participat, te-ai gasit sa iti faci si tu propriul topic tot cu aceasta intrebare. Mergeti ma la ea pe centura si o intrebati direct. Este foarte simplu. 1 2
alexmarian88 Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Oras:Dolj Oras:Dolj Postat Decembrie 26, 2021 La 25.12.2021 la 21:59, foxxxu a spus: Salutare, Am trecut eu vineri pe acolo, și am luat-o la o tură. Fata activează doar pe centură. Tarif 100 lei finalizarea. Nu comentează la poziții, o suge bine de tot, totul face doar protejat. Am întrebat-o dacă lucrează și pe cameră și mi-a zis, dacă vreau, merge cu mine la hotel. Numarul ei nu lai luat?
foxxxu Reputație: 2 Postat Decembrie 27, 2021 Postat Decembrie 27, 2021 I am zis de numărul de telefon. Însă nu dorește să-l dea.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum