marioc Reputație: 11 Postat Iulie 25, 2010 Postat Iulie 25, 2010 "Doamna romantica, stilata, manierata, sexi, senzuala, doresc sa cunosc domni manierati, stilati, generosi, curati, companie, masaj relaxare, erotic, body, fantezii erotice, mai multe tehnici, 2 finalizari. 0730.485.027"http://www.irezistibile.com/doamna-romantica-stilatasexisenzuala-manierata-doresc-sa-cunosc-domni-stilatimanierati-generosi---...59102...germanTipa are locatia undeva pe Bvd Dacia (langa Museul Literaturii, intre Romana si Victoriei), intr-un bloc pe la et. 6. Locatia, aparent pare ok. Cica e studenta (apropos daca ati vazut anunturile, mai toate se dau studente, probabil ca sufera de vreun complex), insa eu nu cred. Tipa arata naspa la fata, iar dinti au inceput sa cam dispara...are carii si la aia din fata, iar cand vorbeste si ii vezi dinti din fata macinati de carii (si iti imaginezi cat de urat trebuie sa miroasa respiratia), nu prea mai iti arde de babardeala. In plus arata mult mai mare decat in imagini, are un cur si o o burta mare, care probabil ca ii probleme tipilor in anumite pozitii. Vrea banii inainte, si devine chiar agresiva cand ii explici ca serviciile se platesc abia dupa ce sunt prestate. Se lauda ca face un masaj bun (asta fiind motivul pt. care as fi acceptat sa raman), insa daca am vazut ca imi cere banii inainte, la cum arata, mi-am zis ca riscul e cam mare si nu prea merita banii pe care ii cere, asa ca am facut stanga imprejur si am taiat-o.In concluzie, nu merita!
Administrator pisicuts Reputație: 114769 Postat Iulie 26, 2010 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 26, 2010 multumim pt precizari mariorcPentru cei care vor poze cu ea:DOAMNA romantica, noua pe site, stilata, manierata, sexi, foarte senzuala doresc sa cunosc domni manierati, stilati, generosi, masaj relaxare, erotic, body, cunnilingus, uro, fantezii erotice si 2 finalizari, multe pozitii, discretie, 26 Jul 11:00 0730.485.027
Vizitator scrat Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2010 Postat Noiembrie 16, 2010 Am sunat si eu ....si bine ca nu m-am dus. Cred ca sincer dupa descrierea de mai sus plecam si eu urgent, cred ca numai trebuia sa deschida gura.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum