Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 8, 2014 Eu stiu de ce Ventrino-vulpoiul s-a transformat in Strigoi!Cand moldoveanca statea la parter, vulpoiul se catara cu usurinta pe gard. Ei s-au despartit, ea s-a mutat si la etaj superior... Acum el s-a transformat in Strigoi s-o bantuie! Sa vina pompierii cu auto-utilitara
xo xo Reputație: 123 Postat Iunie 8, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Iunie 8, 2014 SA VINA GUTA! 2
roberto Reputație: 4138 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2014 Da, da, da....sa ne zica una de la han!
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 8, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Postat Iunie 8, 2014 SA VINA GUTA!Pe tine nu te-a banat Moderator 1 ? tot aici esti si faci spume la gura ma disperatule de viata? Moderator 1 ce faci ??/
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 8, 2014 Da, da, da....sa ne zica una de la han!Pisicuts e șăf la han
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 8, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Postat Iunie 8, 2014 Pisicuts e șăf la han e acasa are dureri de masele si e nervos ..atentie...cand e nervos intra pe forum si rupe capurile voastre ,baneaza retardatii
xo xo Reputație: 123 Postat Iunie 8, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Iunie 8, 2014 e acasa are dureri de masele si e nervos ..atentie...cand e nervos intra pe forum si rupe capurile voastre ,baneaza retardatii mars ba in pula mea de transexual 1 2
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 8, 2014 e acasa are dureri de masele si e nervos ..atentie...cand e nervos intra pe forum si rupe capurile voastre ,baneaza retardatii Să faci rele?
xo xo Reputație: 123 Postat Iunie 8, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Iunie 8, 2014 Si ketty si copiii lui, Seiin, Ionut finu' lui,Mogos,Mariii, toata lumea de la Cocaie,douazeci de milioane,douajdoua, doojtrei,doojpatru, doojsase,treij da milioanee, saru' manaaa. Si-am si io o strofa ce spune Nutu pentru tine! 2
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 8, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Postat Iunie 8, 2014 Si ketty si copiii lui, Seiin, Ionut finu' lui,Mogos,Mariii, toata lumea de la Cocaie,douazeci de milioane,douajdoua, doojtrei,doojpatru, doojsase,treij da milioanee, saru' manaaa. Si-am si io o strofa ce spune Nutu pentru tine!retardatule mergi la somn..altfel Mod 1 se va enerva si -tzi va daaaaaaaaaaaaaa somn de veci
roberto Reputație: 4138 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2014 Oare prostia, incultura si retardul au limite? 1
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2014 Bai acestia, ce e aici bar de negri? 2
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 10, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Postat Iunie 10, 2014 Bai acestia, ce e aici bar de negri? rupele gura au nevoie de
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 10, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Postat Iunie 10, 2014 Ventrino unde ai disparut..?arata_ti fizicu
the_engineer Reputație: 250 Postat Iunie 10, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iunie 10, 2014 Oare prostia, incultura si retardul au limite? nu, tocmai deaia fiecare nebun la final de cariera (nebunie) are o singură obsesie, să-și scrie autobiografia, ceea ce nu-i rău, problema e că tot ce scrie, e pe lângă adevăr, adică...fară dragoste, numai chimie, endocrinologie, d-astea...a, si unii mai vor sa devina donatori de organe, dar dupa ce a dat metastaza canceroasă in ei
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 10, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Postat Iunie 10, 2014 Bai acestia, ce e aici bar de negri?mooooo nu ma auzi ...?strig la tine de dimineatza...unde esti ?ai plecat la AMERICA ? ...PIRANDA TE IUBESTEEEEE .
the_engineer Reputație: 250 Postat Iunie 10, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iunie 10, 2014 mooooo nu ma auzi ...?strig la tine de dimineatza...unde esti ?ai plecat la AMERICA ? ...PIRANDA TE IUBESTEEEEE . ce mai fac ecortele școlite de tine? și-au tras la xerox cv-ul in format A3 și dau limbi in el? le-au incarcat pajii? sunt linistite acum? sau mai vor sa se reincarneze sa o ia de la capat....
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 10, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Postat Iunie 10, 2014 ce mai fac ecortele școlite de tine? și-au tras la xerox cv-ul in format A3 și dau limbi in el? le-au incarcat pajii? sunt linistite acum? sau mai vor sa se reincarneze sa o ia de la capat....Despre cine si ce vorbesti ma mortu mati? azi n-am chef de caterinca..dute -n sange ingineru pizdii ..vezi ca ma pe tine ma confunzi cu parasutele ieftine de pe forum si pestii disperati..nu am treaba nimanui mergeti la dracu
the_engineer Reputație: 250 Postat Iunie 10, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iunie 10, 2014 Despre cine si ce vorbesti ma mortu mati? azi n-am chef de caterinca..dute -n sange ingineru pizdii ..vezi ca ma pe tine ma confunzi cu parasutele ieftine de pe forum si pestii disperati..nu am treaba nimanui mergeti la dracu ti-am urmarit postarile, real nu transmiti nici o informatie, in afara de jigniri, personal consider ca nu ai ce cauta pe forumul asta, indiferent cine si ce esti, dar e decizia moderatorilor in final, oricum sigur nu esti ceea ce pretinzi ca esti, cred ca e timpul sa iti faci alt cont (pe langa alea pe care le mai ai deja), cat depspre morti, hai sa ne vedem fata in fata, vii tu la mine, vin eu la tine? legal desigur, pt ca eu lucrez numai cu acoperire legala, nu ca tine, papagal
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 10, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Postat Iunie 10, 2014 the ingineru lu peste ignora-ma daca nu-ti convine... si nu-mi mai da PM ca te blestem urat..si se prind blestemele mele..ai grija...fii mai ineligent ca mine si ignora-ma...paaaaaa retard
the_engineer Reputație: 250 Postat Iunie 10, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iunie 10, 2014 Pufarin1, on 10 Jun 2014 - 22:31, said: the ingineru lu peste ignora-ma daca nu-ti convine... si nu-mi mai da PM ca te blestem urat..si se prind blestemele mele..ai grija...fii mai ineligent ca mine si ignora-ma...paaaaaa retardpai daca esti asa eficient(a) ar trebui sa fii impozitat(a) ca faci evaziune fiscală, nu crezi?
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 10, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Postat Iunie 10, 2014 Pufarin1, on 10 Jun 2014 - 22:31, said:pai daca esti asa eficient(a) ar trebui sa fii impozitat(a) ca faci evaziune fiscală, nu crezi?Ba nebunule de ce te legi de pizda mea??? de ce nu-ti vezi de treburile tale ..ignora-ma debilule... nu ma intereseaza pers ta esti un X petru mine ...esti o nulitate
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 11, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Postat Iunie 11, 2014 VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENTRINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO UNDE AI DISPARUT???? 112
randunica Reputație: 6353 Postat Iunie 11, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iunie 11, 2014 e la mine..i-am oferit mai multe sedinte de concurs ca se pricepe :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum