Sari la conținut

0734763370 Catalina

Postări Recomandate

• Oras:Timișoara
Postat

E reală, am vizitat-o de mai multe ori când avea locație pe circumvalațiunii, dupa Kaufland pe dreapta la parter. Prima data cand am mers a fost ok, apoi de fiecare dată cerea in plus pentru anumite lucruri, desi anterior nu ceruse. I am spus si a inceput sa se enerveze ca nu mai stiu eu bine și ca sunt serviciile ei, iar apoi nu am mai mers. E plinuta bine, făcea oralul neprotejat, accepta finalizare orală.  La inceput incerca un masaj obosit, apoi trecea la treaba. Daca te tinea mai mult de 15 min deja se precipita ca sa te termini ca se grabeste sa meargă pe nu stiu unde...

Deci la 150 finalizarea ai alte variante mai bune. Spor la futut.

• Like 1
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat
Acum 8 minute, Meddi a spus:

E reală, am vizitat-o de mai multe ori când avea locație pe circumvalațiunii, dupa Kaufland pe dreapta la parter. Prima data cand am mers a fost ok, apoi de fiecare dată cerea in plus pentru anumite lucruri, desi anterior nu ceruse. I am spus si a inceput sa se enerveze ca nu mai stiu eu bine și ca sunt serviciile ei, iar apoi nu am mai mers. E plinuta bine, făcea oralul neprotejat, accepta finalizare orală.  La inceput incerca un masaj obosit, apoi trecea la treaba. Daca te tinea mai mult de 15 min deja se precipita ca sa te termini ca se grabeste sa meargă pe nu stiu unde...

Deci la 150 finalizarea ai alte variante mai bune. Spor la futut.

Multam! Mda..buzele alea carnoase m au incitat si faptul ca si o pus poze cu fața. Da nu stiam ca i 150 fin...pfff

• Oras:Oras
  • Oras:Oras
Postat

reapare o data la cateva luni cu tel nou si poze noi (macar sunt reale)

are topic aici, cei cu memorie vizula sigur il stiti

nu-mi place ca nu mentine continuitate si lasa senzatia ca se ascunde de ce a fost inainte: din partea statistics: profilul obisnuit DeEvitat

Postat

Am fost eu acuma vreo două luni ultima data, schimbase locația de pe Circumvalațiunii cu un apartament nou pe strada Armoniei parcă, sau nu știu exact cum ii zice, acolo între Aradului și Dumbrăvița in blocurile alea mari!

Prima data am vizitat-o la un oral rapid când era la vechea locație, mi s-a părut cam pe grabă, sugea bine dar foarte hard și nu-mi dădeam seama daca doar că încerca să mă termine mai repede sau așa credea ea că e bine! :))

A doua oară am zis să-i dau o șansă în plus și am stat o oră! 

tipa mi s-a părut comunicativă, iar ca acțiune, la prețul de 200 ora era ok... Oral neprotejat, cu CIM, pizda destul de strâmtă, incerca ceva masaj, eu chiar m-am simțit bine cu ea, dar n-aș fii dispus să dau mai mult de 100/200... 

Nu am făcut mai multe vizite, poate e adevărat ce zice colegul că după ce mergi de mai multe ori incepe cu figuri, asta nu știu... :))

• Inimioara 1
Postat
Acum 14 ore, HELLOWEEN a spus:

Vad ca a revenit din nou domnisoara.

Un link? Număr de telefon sau îi același cu 370 la sfârșit.

Postat
3 hours ago, andreig013 said:

Un link? Număr de telefon sau îi același cu 370 la sfârșit.

Are vreo 3 topice deschise si asa cum i s-a si spus,are foarte multe anunturi si numere de telefon,inclusiv acuma aici pe Timisoara.

Iti las unul din topicele ei sa vezi ce si cum.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...