doru_miha Reputație: 26 Postat Septembrie 6, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2022 Du-te la BDSM cu serviciile si atitudinea asta.
Dididia Reputație: 103 Postat Septembrie 6, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Septembrie 6, 2022 Bună! Companie intimă - 1 😈Oral (neprotejat depinde de igienă cu finalizare orală) Normal (protejat în diferite poziții). Anal (protejat dar depinde de mărime și de grosime). Masaj erotic & relaxare 600 de lei ora 2 🥳Oral (neprotejat depinde de igienă cu finalizare orală). Normal (protejat în diferite poziții). Masaj erotic & relaxare 450 de lei ora 3 😼Oral (neprotejat depinde de igienă). Normal (protejat în diferite poziții). Anal protejat (depinde de mărime și de grosime). Masaj erotic & relaxare 500 de lei ora 4 😏Oral (neprotejat depinde de igienă). Normal (protejat în diferite poziții). Masaj erotic & relaxare 400 de lei ora 😈Dominare cu sex total - 800 de lei ora. 😎Dominare cu sex normal - 600 de lei ora. NU MĂ LAS DOMINATĂ! EU SUNT ACTIVĂ ȘI TU PASIV. ‼️‼️‼️‼️NU ACCEPT SEXUL BRUTAL ‼️‼️‼️‼️ ‼️‼️‼️DACĂ AI ÎNCERCAT SĂ FII BRUTAL, MĂ VOI OPRII DIN TOT ȘI TE DAU AFARĂ ‼️‼️‼️‼️ Dominare ❗ La dominare nu am limite, îmi place să mă distrez cu corpul tău, inclusiv cu mintea ta. Mulți îmi spun că sunt umpic sadică dar și sexi în același timp. Dă-mi mesaj și spune-mi ce te excită în a fi dominat sau ce ai vrea să încerci. Dețin❗ Cătușe, bici, mască de ochișori, căluș, cleștișori jucăuși de sfârcuri, lesă, sfoară ( vreau să te leg și să mă joc cu tine până te aduc la o excitare inexplicabilă), pompiță, chasity, vagin și guriță artificiale, dopulețe pentru penetrare, 2 tipuri de strapon-uri ( nu îți face griji că vei avea durere sau disconfort deoarece dețin un gel minune, așa îmi place mie să-l alint 😈) NU MĂ LAS DOMINATĂ! EU SUNT ACTIVĂ ȘI TU PASIV! 😈Uro 😈Scato (nu mereu) 😈Limbaj vulgar 😈Cunnilingus 😈Annilingus 😈Porunci 😈Biciuire (coițe, funduleț, tălpi etc) 😈Foot-fetish 😈Chinuirea sfurcurilor 😈Feminizare 😈Dresaj 😈Spit 😈Handjob Sunt mult mai multe nebunii dar prefer să le descoperim împreună. Igiena este pe primul loc ‼️ Preț -400 de lei ora dominare 😈Dominare cu sex total - 800 de lei ora. 😎Dominare cu sex normal - 600 de lei ora.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2022 Postat Septembrie 6, 2022 Mi se pare mie sau Didi si-a cam pierdut respectul fata de clienti?🤔
Dididia Reputație: 103 Postat Septembrie 14, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Septembrie 14, 2022 Sunt și servicii de companie intimă. ☺️ Doar că aleg să le și combin. Da, dacă făceam doar dominare aveai perfectă dreptate. ☺️ Nu înțeleg, ce atitudine? Nu mi am pierdut nici un respect față de nici un client, cum mă abordezi, așa îți voi răspunde. https://ibb.co/x6r1wh2 https://ibb.co/bvfcNkh https://ibb.co/8XRsvX6 https://ibb.co/Cnh5L76 1
27omares Reputație: 84 Postat Februarie 11, 2023 Oras:Puntea Lupului Oras:Puntea Lupului Postat Februarie 11, 2023 La 05.07.2022 la 17:51, Dididia a spus: 🥰🥰🥰 Te am găsit după scandal 😀😀😀🤭 🙋♂️Mai lucrezi ? 🤔🤔🤔 unde? ce? cum? 🙄😬 1
Dididia Reputație: 103 Postat Februarie 12, 2023 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Februarie 12, 2023 Acum 19 ore, coswinradu a spus: A ajuns la Remat Cred că acolo ai ajuns tu 🤫
Dididia Reputație: 103 Postat Februarie 12, 2023 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Februarie 12, 2023 NU MĂ LAS DOMINATĂ! EU SUNT ACTIVĂ ȘI TU PASIV Dominare ❗ La dominare nu am limite, îmi place să mă distrez cu corpul tău, inclusiv cu mintea ta. Mulți îmi spun că sunt umpic sadică dar și sexi în același timp. Dă-mi mesaj și spune-mi ce te excită în a fi dominat sau ce ai vrea să încerci. Dețin❗ Cătușe, bici, mască de ochișori, căluș, cleștișori jucăuși de sfârcuri, lesă, sfoară ( vreau să te leg și să mă joc cu tine până te aduc la o excitare inexplicabilă), pompiță, chasity, vagin și guriță artificiale, dopulețe pentru penetrare, 2 tipuri de strapon-uri ( nu îți face griji că vei avea durere sau disconfort deoarece dețin un gel minune, așa îmi place mie să-l alint 😈) NU MĂ LAS DOMINATĂ! EU SUNT ACTIVĂ ȘI TU PASIV! 😈Uro 😈Scato (nu mereu) 😈Limbaj vulgar 😈Cunnilingus 😈Annilingus 😈Porunci 😈Biciuire (coițe, funduleț, tălpi etc) 😈Foot-fetish 😈Chinuirea sfurcurilor 😈Feminizare 😈Dresaj 😈Spit 😈Handjob Sunt mult mai multe nebunii dar prefer să le descoperim împreună. Igiena este pe primul loc ‼️ Preț -500 de lei ora dominare fără scato, uro și dacă vrei scato, uro 650 de lei ora 1 1
Dididia Reputație: 103 Postat Februarie 12, 2023 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Februarie 12, 2023 Dominare București! 1
stephanos27 Reputație: 248 Postat Februarie 12, 2023 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Postat Februarie 12, 2023 Acum 7 ore, Dididia a spus: Dominare București! Atat.... ? 1
gladiato Reputație: 753 Postat Februarie 13, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2023 Fără dominare...
cevaa Reputație: 497 Postat Februarie 13, 2023 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 13, 2023 8 hours ago, stephanos27 said: Atat.... ? 🤫 e perioada aceea a anului. nu ai observat un trend care incepe sa prinda forma? incepe sa se schimbe treaba 🤣 1
Dididia Reputație: 103 Postat Februarie 13, 2023 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Februarie 13, 2023 NU MĂ LAS DOMINATĂ! EU SUNT ACTIVĂ ȘI TU PASIV Dominare ❗ La dominare nu am limite, îmi place să mă distrez cu corpul tău, inclusiv cu mintea ta. Mulți îmi spun că sunt umpic sadică dar și sexi în același timp. Dă-mi mesaj și spune-mi ce te excită în a fi dominat sau ce ai vrea să încerci. Dețin❗ Cătușe, bici, mască de ochișori, căluș, cleștișori jucăuși de sfârcuri, lesă, sfoară ( vreau să te leg și să mă joc cu tine până te aduc la o excitare inexplicabilă), pompiță, chasity, vagin și guriță artificiale, dopulețe pentru penetrare, 2 tipuri de strapon-uri ( nu îți face griji că vei avea durere sau disconfort deoarece dețin un gel minune, așa îmi place mie să-l alint 😈) NU MĂ LAS DOMINATĂ! EU SUNT ACTIVĂ ȘI TU PASIV! 😈Uro 😈Scato (nu mereu) 😈Limbaj vulgar 😈Cunnilingus 😈Annilingus 😈Porunci 😈Biciuire (coițe, funduleț, tălpi etc) 😈Foot-fetish 😈Chinuirea sfurcurilor 😈Feminizare 😈Dresaj 😈Spit 😈Handjob Sunt mult mai multe nebunii dar prefer să le descoperim împreună. Igiena este pe primul loc ‼️ Preț -500 de lei ora dominare fără scato, uro și dacă vrei scato, uro 650 de lei ora București! Programarea se stabilește cu 30 de minute înainte.
Dididia Reputație: 103 Postat Februarie 14, 2023 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Februarie 14, 2023 Hei sclavule! Te aștept la piciorușele mele! 😈 Mesaj wapp! 1 1
Dididia Reputație: 103 Postat Februarie 26, 2023 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Februarie 26, 2023 NU MĂ LAS DOMINATĂ! EU SUNT ACTIVĂ ȘI TU PASIV Dominare ❗ La dominare nu am limite, îmi place să mă distrez cu corpul tău, inclusiv cu mintea ta. Mulți îmi spun că sunt umpic sadică dar și sexi în același timp. Dă-mi mesaj și spune-mi ce te excită în a fi dominat sau ce ai vrea să încerci. Dețin❗ Cătușe, bici, mască de ochișori, cagulă, căluș, cleștișori jucăuși de sfârcuri& penis, lesă, sfoară ( vreau să te leg și să mă joc cu tine până te aduc la o excitare inexplicabilă), pompiță, chasity, vagin și guriță artificiale cu vibrație , dopulețe pentru penetrare, 2 tipuri de strapon-uri, unu cu vibrație ( nu îți face griji că vei avea durere sau disconfort deoarece dețin un gel minune, așa îmi place mie să-l alint 😈)Mai am și alte jucării pe baza căria, ne putem distra. NU MĂ LAS DOMINATĂ! EU SUNT ACTIVĂ ȘI TU PASIV! 😈Uro 😈Scato (nu mereu) 😈Limbaj vulgar 😈Cunnilingus 😈Annilingus 😈Porunci 😈Biciuire & lovituri cu piciorul sau mâna (coițe, funduleț, tălpi etc) 😈Foot-fetish 😈Chinuirea sfurcurilor 😈Feminizare 😈Dresaj 😈Spit 😈Handjob Sunt mult mai multe nebunii dar prefer să le descoperim împreună. Igiena este pe primul loc ‼️ Preț -500 de lei ora dominare fără scato, uro și dacă vrei scato, uro 650 de lei ora Locație - rond alba iulia Singură în locație (nu am colegă) Programarea se stabilește cu 30 de minute sau o oră înainte. Pupi! 1
florent Reputație: 7 Postat Februarie 26, 2023 Oras:București Oras:București Postat Februarie 26, 2023 Aveti grija ca e teapa mare
Dididia Reputație: 103 Postat Februarie 27, 2023 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Februarie 27, 2023 Acum 12 ore, florent a spus: Aveti grija ca e teapa Așteptăm cu toții dovezile ca să vedem cât de "țepară" sunt. Ps: Eu cred că ai vrut să scrii că sunt înțepată. 😂😂😙 Hai bună dimineața!
Dididia Reputație: 103 Postat Februarie 27, 2023 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Februarie 27, 2023 NU MĂ LAS DOMINATĂ! EU SUNT ACTIVĂ ȘI TU PASIV❗ ❗❗😈BDSM😈❗❗ La dominare nu am limite, îmi place să mă distrez cu corpul tău, inclusiv cu mintea ta. Mulți îmi spun că sunt umpic sadică dar și sexi în același timp. Dă-mi mesaj și spune-mi ce te excită în a fi dominat sau ce ai vrea să încerci. ❗❗Dețin❗❗ Cătușe, bici, mască de ochișori, căluș, cleștișori jucăuși de sfârcuri, lesă, sfoară ( vreau să te leg și să mă joc cu tine, până te aduc la extaz), pompiță, chasity, vagin și guriță artificiale cu vibrație, dopulețe pentru penetrare, 2 tipuri de strapon-uri, unu cu vibrație (nu îți face griji că vei avea durere sau disconfort deoarece dețin un gel minune, așa îmi place mie să-l alint 😈)Mai am și alte jucării pe baza cărora, ne putem distra. NU MĂ LAS DOMINATĂ‼ EU SUNT ACTIVĂ ȘI TU PASIV❗ 😈Uro😈 😈Scato (nu mereu) 😈 😈Limbaj vulgar😈 😈Cunnilingus😈 😈Annilingus😈 😈Porunci😈 😈Biciuire (coițe, funduleț, tălpi etc)😈 😈Foot-fetish😈 😈Chinuirea sfurâcurilor😈 😈Feminizare😈 😈Dresaj😈 😈Spit😈 😈Handjob😈 😈Chinuirea penisului😈 Sunt mult mai multe nebunii, dar prefer să le descoperim împreună. ❗❗Igiena este pe primul loc❗ ‼️ ❗❗Preț ❗❗ 8️⃣0️⃣0️⃣ de lei ora combinat dominare cu sex 🤗😈CONTEAZĂ MĂRIMEA (oral neprotejat & protejat, depinde de igienă, normal protejat, analul depinde de mărime, se stabilește la fața locului) sex fără dominare NU‼ -5️⃣0️⃣0️⃣de lei ora cu dominare fără scato, uro și dacă vrei scato, uro 650 de lei ora❗❗❗ ❗❗ATENȚIE ❗❗ NU PERMIT SEXUL BRUTAL, LASĂ TE CONDUS DE CATRE MINE PENTRU CA TOTUL SĂ DECURGĂ CONFORM AȘTEPTĂRILOR TALE‼ Locație: Rond Alba Iulia Programarea se stabilește cu 30 de minute sau o oră înainte. Kiss❗❗❗
Dididia Reputație: 103 Postat Februarie 27, 2023 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Februarie 27, 2023 SEPARAT NU FAC SEX, DECÂT COMBINAT CU DOMINARE! NU SUNT GENUL DE FEMEILE CARE SĂ FIE GHIDATĂ DE CĂTRE BĂRBAT ÎN PAT!! DE ACEEA AM ALES SĂ FAC DOAR COMBINAT! SEX CU DOMINARE EROTICĂ SAU SEX CU DOMINARE HARD . SPER CĂ DE DATA ASTA M AM FĂCUT ÎNȚELEASĂ. PUPI ȘI O ZI PLINĂ DE FANTEZII ÎNDEPLINITE.😈❤️❤️❤️❤️
Dididia Reputație: 103 Postat Februarie 27, 2023 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Februarie 27, 2023 😈❤️ 1
monkeydokey Reputație: 286 Postat Februarie 28, 2023 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 28, 2023 Buna Dia , cat ar fi cadoul pt o ora in comapnia ta cu: NP + ON & CIM (bineinteles daca igiena corespunde) si ceva limbaj vulgar ? Din cate inteleg 450 ? Sau doar findca am adaugat limbajul vulgar si atat intra deja la " Dominare " si sare scorul la 600 ? Sper ca nu te supara intrebariile dar incerc sa clarific care ar fi cadoul in acest caz. Multumesc 1
stephanos27 Reputație: 248 Postat Februarie 28, 2023 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Postat Februarie 28, 2023 La 06.09.2022 la 18:01, Dididia a spus: Bună! Companie intimă - 1 😈Oral (neprotejat depinde de igienă cu finalizare orală) Normal (protejat în diferite poziții). Anal (protejat dar depinde de mărime și de grosime). Masaj erotic & relaxare 600 de lei ora 2 🥳Oral (neprotejat depinde de igienă cu finalizare orală). Normal (protejat în diferite poziții). Masaj erotic & relaxare 450 de lei ora 3 😼Oral (neprotejat depinde de igienă). Normal (protejat în diferite poziții). Anal protejat (depinde de mărime și de grosime). Masaj erotic & relaxare 500 de lei ora 4 😏Oral (neprotejat depinde de igienă). Normal (protejat în diferite poziții). Masaj erotic & relaxare 400 de lei ora Nu mai ai serviciile astea? 🙋♂️🤷♂️ 1
damianblack Reputație: 502 Postat Februarie 28, 2023 Oras:Traveling Oras:Traveling Postat Februarie 28, 2023 15 hours ago, Dididia said: NU MĂ LAS DOMINATĂ! EU SUNT ACTIVĂ ȘI TU PASIV❗ ❗❗😈BDSM😈❗❗ La dominare nu am limite, îmi place să mă distrez cu corpul tău, inclusiv cu mintea ta. Mulți îmi spun că sunt umpic sadică dar și sexi în același timp. Dă-mi mesaj și spune-mi ce te excită în a fi dominat sau ce ai vrea să încerci. ❗❗Dețin❗❗ Cătușe, bici, mască de ochișori, căluș, cleștișori jucăuși de sfârcuri, lesă, sfoară ( vreau să te leg și să mă joc cu tine, până te aduc la extaz), pompiță, chasity, vagin și guriță artificiale cu vibrație, dopulețe pentru penetrare, 2 tipuri de strapon-uri, unu cu vibrație (nu îți face griji că vei avea durere sau disconfort deoarece dețin un gel minune, așa îmi place mie să-l alint 😈)Mai am și alte jucării pe baza cărora, ne putem distra. NU MĂ LAS DOMINATĂ‼ EU SUNT ACTIVĂ ȘI TU PASIV❗ 😈Uro😈 😈Scato (nu mereu) 😈 😈Limbaj vulgar😈 😈Cunnilingus😈 😈Annilingus😈 😈Porunci😈 😈Biciuire (coițe, funduleț, tălpi etc)😈 😈Foot-fetish😈 😈Chinuirea sfurâcurilor😈 😈Feminizare😈 😈Dresaj😈 😈Spit😈 😈Handjob😈 😈Chinuirea penisului😈 Sunt mult mai multe nebunii, dar prefer să le descoperim împreună. ❗❗Igiena este pe primul loc❗ ‼️ ❗❗Preț ❗❗ 8️⃣0️⃣0️⃣ de lei ora combinat dominare cu sex 🤗😈CONTEAZĂ MĂRIMEA (oral neprotejat & protejat, depinde de igienă, normal protejat, analul depinde de mărime, se stabilește la fața locului) sex fără dominare NU‼ -5️⃣0️⃣0️⃣de lei ora cu dominare fără scato, uro și dacă vrei scato, uro 650 de lei ora❗❗❗ ❗❗ATENȚIE ❗❗ NU PERMIT SEXUL BRUTAL, LASĂ TE CONDUS DE CATRE MINE PENTRU CA TOTUL SĂ DECURGĂ CONFORM AȘTEPTĂRILOR TALE‼ Locație: Rond Alba Iulia Programarea se stabilește cu 30 de minute sau o oră înainte. Kiss❗❗❗ Adica ai reintrodus pachetul cu 500 cu anal?
Dididia Reputație: 103 Postat Februarie 28, 2023 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Februarie 28, 2023 Acum 11 ore, monkeydokey a spus: Buna Dia , cat ar fi cadoul pt o ora in comapnia ta cu: NP + ON & CIM (bineinteles daca igiena corespunde) si ceva limbaj vulgar ? Din cate inteleg 450 ? Sau doar findca am adaugat limbajul vulgar si atat intra deja la " Dominare " si sare scorul la 600 ? Sper ca nu te supara intrebariile dar incerc sa clarific care ar fi cadoul in acest caz. Multumesc NU MĂ LAS DOMINATĂ! EU SUNT ACTIVĂ ȘI TU PASIV❗ ‼😈BDSM😈‼ La dominare nu am limite, îmi place să mă distrez cu corpul tău, inclusiv cu mintea ta. Mulți îmi spun că sunt umpic sadică dar și sexi în același timp. Dă-mi mesaj și spune-mi ce te excită în a fi dominat sau ce ai vrea să încerci. ‼Dețin‼ Cătușe, bici, mască de ochișori, căluș, cleștișori jucăuși de sfârcuri, lesă, sfoară ( vreau să te leg și să mă joc cu tine, până te aduc la extaz), pompiță, chasity, vagin și guriță artificiale cu vibrație, dopulețe pentru penetrare, 2 tipuri de strapon-uri, unu cu vibrație (nu îți face griji că vei avea durere sau disconfort deoarece dețin un gel minune, așa îmi place mie să-l alint 😈)Mai am și alte jucării pe baza cărora, ne putem distra. NU MĂ LAS DOMINATĂ‼ EU SUNT ACTIVĂ ȘI TU PASIV❗ 😈Uro😈 😈Scato (nu mereu) 😈 😈Limbaj vulgar😈 😈Cunnilingus😈 😈Annilingus😈 😈Porunci😈 😈Biciuire (coițe, funduleț, tălpi etc)😈 😈Foot-fetish😈 😈Chinuirea sfurâcurilor😈 😈Feminizare😈 😈Dresaj😈 😈Spit😈 😈Handjob😈 Sunt mult mai multe nebunii, dar prefer să le descoperim împreună. Igiena este pe primul loc ‼️ ‼Preț ‼ 8️⃣0️⃣0️⃣ de lei ora combinat dominare(erotică & hard) cu sex 🤗😈(oral neprotejat & protejat, depinde de igienă, normal protejat, analul depinde de mărime, se stabilește la fața locului) sex fără dominare NU‼ -5️⃣0️⃣0️⃣de lei ora cu dominare fără scato, uro și dacă vrei scato, uro 650 de lei ora❗❗❗ ‼ATENȚIE‼ NU PERMIT SEXUL BRUTAL, LASĂ TE CONDUS DE CATRE MINE PENTRU CA TOTUL SĂ DECURGĂ CONFORM AȘTEPTĂRILOR TALE‼
calin04 Reputație: 817 Postat Februarie 28, 2023 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 28, 2023 La 12.02.2023 la 13:10, Dididia a spus: NU MĂ LAS DOMINATĂ! EU SUNT ACTIVĂ ȘI TU PASIV Dominare ❗ La dominare nu am limite, îmi place să mă distrez cu corpul tău, inclusiv cu mintea ta. Mulți îmi spun că sunt umpic sadică dar și sexi în același timp. Dă-mi mesaj și spune-mi ce te excită în a fi dominat sau ce ai vrea să încerci. Dețin❗ Cătușe, bici, mască de ochișori, căluș, cleștișori jucăuși de sfârcuri, lesă, sfoară ( vreau să te leg și să mă joc cu tine până te aduc la o excitare inexplicabilă), pompiță, chasity, vagin și guriță artificiale, dopulețe pentru penetrare, 2 tipuri de strapon-uri ( nu îți face griji că vei avea durere sau disconfort deoarece dețin un gel minune, așa îmi place mie să-l alint 😈) NU MĂ LAS DOMINATĂ! EU SUNT ACTIVĂ ȘI TU PASIV! 😈Uro 😈Scato (nu mereu) 😈Limbaj vulgar 😈Cunnilingus 😈Annilingus 😈Porunci 😈Biciuire (coițe, funduleț, tălpi etc) 😈Foot-fetish 😈Chinuirea sfurcurilor 😈Feminizare 😈Dresaj 😈Spit 😈Handjob Sunt mult mai multe nebunii dar prefer să le descoperim împreună. Igiena este pe primul loc ‼️ Preț -500 de lei ora dominare fără scato, uro și dacă vrei scato, uro 650 de lei ora Frumoasa gagicuta. Meniu interesant si unicat. Mai ca as incerca numai ca ar fi prima data la asa ceva 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum