Sari la conținut

Ultima noapte de fwtai, antaia noapte da razboi

Daumoda

Postări Recomandate

• Oras:Everest
Chiar acum, Daumoda a spus:

Pai evident ka ne lasa singuri an plm, ke krezi ka au kef da razboi mondial pt Romania? :) :) :)

Orikum, gazul in Marea Neagra va fi rusesk :) :) :)

În primul rând nu vine Putină, cre'că îi e destul Ucraina. Dar nu ne lasă NATO, stai liniștit. Și nici rușii nu se vor risca pă două fronturi, ceainizii abia așteaptă să-i fută-n cur. Și turcii încă-s în NATO și sunt conștienți de ce or să pățească dacă Putină va fi stăpînache pă moșie. 

• Minus 1
Link spre comentariu
Just now, cincistele said:

În primul rând nu vine Putină, cre'că îi e destul Ucraina. Dar nu ne lasă NATO, stai liniștit. Și nici rușii nu se vor risca pă două fronturi, ceainizii abia așteaptă să-i fută-n cur. Și turcii încă-s în NATO și sunt conștienți de ce or să pățească dacă Putină va fi stăpînache pă moșie. 

Tu nai citit ke a kerut da la Nato? Revenirea la situatia din 97 inainte de largire :). Nu se multumeste cu Ucraina, Deveselu va fi sigur lovit makar ku niste rekete dk nu intra la sol :)

Turcii nu vor lupta de partea NATO, Turcia e mult prea sictirita da UE ka iau refuzat p;us ka o dau ku Iranu mai nou. Niki o sansa ka Turcia sa se bage.

Link spre comentariu
Acum 1 minut, Daumoda a spus:

Tu nai citit ke a kerut da la Nato? Revenirea la situatia din 97 inainte de largire :). Nu se multumeste cu Ucraina, Deveselu va fi sigur lovit makar ku niste rekete dk nu intra la sol :)

Turcii nu vor lupta de partea NATO, Turcia e mult prea sictirita da UE ka iau refuzat p;us ka o dau ku Iranu mai nou. Niki o sansa ka Turcia sa se bage.

Da'  poa' să ceeaaarăăă....haidi bre, tu chiar crezi că-i dau ăștia tot pe tavă ? Or fi turcaleții sictiriți, da' nici să rămână singurei cu ursul rusesc nu-i coafeză. Și nici armata roșie nu e vreo sperietoare. 

• Minus 1
Link spre comentariu

Da'  poa' să ceeaaarăăă....haidi bre, tu chiar crezi că-i dau ăștia tot pe tavă ? Or fi turcaleții sictiriți, da' nici să rămână singurei cu ursul rusesc nu-i coafeză. Și nici armata roșie nu e vreo sperietoare. 

Boss, rusii au bomba atomica, turcii au o pwla e sub comanda US. Daca pik o singura bombita Kinjal la Deveselu si una la polonezi pe unde au aia scutul pulii, se baga o muie restul. Game over. Nu risca nimeni sa-si fta bombe atomice in cap pt Romania si Polonia iar Rusia a avertizat in mod repetat ca asta vor face: vor distruge scutul antiracheta inainte ca sa fie ei distrusi de scut. Ce e amuzant e ca nimeni nui krede :)

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Acum 19 minute, Daumoda a spus:

😅😅

Link spre comentariu
Just now, Daumoda said:

Boss, rusii au bomba atomica, turcii au o pwla e sub comanda US. Daca pik o singura bombita Kinjal la Deveselu si una la polonezi pe unde au aia scutul pulii, se baga o muie restul. Game over. Nu risca nimeni sa-si fta bombe atomice in cap pt Romania si Polonia iar Rusia a avertizat in mod repetat ca asta vor face: vor distruge scutul antiracheta inainte ca sa fie ei distrusi de scut. Ce e amuzant e ca nimeni nui krede :)

Romania ie un fel de prezervativ pa pwla NATO :) :) :). Se sparge anainte sa se retraga pwla ku totu :)

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 6 minute, Daumoda a spus:

Eu zic că rușii n-au coaie să distrugă Deveselu. N-or să dea cu bombe atomice în Europa. În plus, asta ar însemna confruntare directă cu americanii. Nu-i ține pizda pă ruși. 

• Minus 1
Link spre comentariu

Eu zic că rușii n-au coaie să distrugă Deveselu. N-or să dea cu bombe atomice în Europa. În plus, asta ar însemna confruntare directă cu americanii. Nu-i ține pizda pă ruși. 

Anseamna o pwla ku amerikanii kare sa retras din Afghanistan. Boss, rusii au loat Crimea in 2014 si amerikanii leau supto. Akuma o sai skoata din SWIFT kand toata lumea transfera bani prin crypto. Lasa boss, americanii nu e akeasi kare iera Bush Jr tembelu kare ia invitat pa toti an NATO stai kalm. Nu au kum sa skape kamasa kurata dekat bagand prostii la anaintare altfel ar ansemna ka kapituleaza pe fata. Orikum lukrurile astea se stiu din 2019. Va fi razboi regional, karne da tun skrye pa prosti :)

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 10 minute, Daumoda a spus:

Anseamna o pwla ku amerikanii kare sa retras din Afghanistan. Boss, rusii au loat Crimea in 2014 si amerikanii leau supto. Akuma o sai skoata din SWIFT kand toata lumea transfera bani prin crypto. Lasa boss, americanii nu e akeasi kare iera Bush Jr tembelu kare ia invitat pa toti an NATO stai kalm. Nu au kum sa skape kamasa kurata dekat bagand prostii la anaintare altfel ar ansemna ka kapituleaza pe fata. Orikum lukrurile astea se stiu din 2019. Va fi razboi regional, karne da tun skrye pa prosti :)

Boss, și-au luat Crimeea înapoi 🤷🏻...nu e același lucru cu Deveselu. Poa' să mai ciuntească ceva de la Ucraina, da' cam atât. 

• Minus 1
Link spre comentariu

Boss, și-au luat Crimeea înapoi 🤷🏻...nu e același lucru cu Deveselu. Poa' să mai ciuntească ceva de la Ucraina, da' cam atât. 

Boss, US/UK ierau garanti ai integritatii teritoriale a Ucrainei cand rusii au loat Crimeea. Au semnat un acord lafel cum au semnat si pt clauza 5 din NATO. Lasama ku vrajelile. Dk nau intervenit in 2014 kand au semnat ka intervin, o sa intervina O MARE PWLA AKUMA pt Deveselu. Mda, mai bine zi ka ne vand armament da 2% din PIB sa ne aparam singuri :) :) :)

Link spre comentariu
Acum 4 minute, Daumoda a spus:

Boss, US/UK ierau garanti ai integritatii teritoriale a Ucrainei cand rusii au loat Crimeea. Au semnat un acord lafel cum au semnat si pt clauza 5 din NATO. Lasama ku vrajelile. Dk nau intervenit in 2014 kand au semnat ka intervin, o sa intervina O MARE PWLA AKUMA pt Deveselu. Mda, mai bine zi ka ne vand armament da 2% din PIB sa ne aparam singuri :) :) :)

De unde până unde garantau anglo-saxonii integritatea teritorială a Ucrainei ? Vom vedea, dar nu cred că rușii au atâta forță. Și presupunând prin absurd că ar încerca, nu-i văd în 24 de ore la București.

• Minus 1
Link spre comentariu

De unde până unde garantau anglo-saxonii integritatea teritorială a Ucrainei ? Vom vedea, dar nu cred că rușii au atâta forță. Și presupunând prin absurd că ar încerca, nu-i văd în 24 de ore la București.

Poftiti va rog:

https://ro.wikipedia.org/wiki/Memorandumul_de_la_Budapesta

Si nu le ia 24 de ore ai dreptate, era un analist militar zicea ca rezistam cam 10 minute :) :) :)

Link spre comentariu

" În 2014, memorandumul nu este ratificat.[5] De asemenea, memorandumul nu are valoare legală în absența unui mandat ONU. Cu toate acestea termenii lui puternici obligă SUA și Marea Britanie să găsească o soluție pentru rezolvarea crizei din Crimeea din 2014.[6] "  

A fost o țeapă de proporții 🤷🏻...de fapt nu știau cum să le ia jucăriile nucleare la ucraineni. Și plm, oficial vorbind, rușii dîn Crimeea s-au..."autodeterminat". În fine, cre'că Putină a luat Crimeea având acordul anglo americanilor.  

• Minus 1
Link spre comentariu

" În 2014, memorandumul nu este ratificat.[5] De asemenea, memorandumul nu are valoare legală în absența unui mandat ONU. Cu toate acestea termenii lui puternici obligă SUA și Marea Britanie să găsească o soluție pentru rezolvarea crizei din Crimeea din 2014.[6] "  

A fost o țeapă de proporții 🤷🏻...de fapt nu știau cum să le ia jucăriile nucleare la ucraineni. Și plm, oficial vorbind, rușii dîn Crimeea s-au..."autodeterminat". În fine, cre'că Putină a luat Crimeea având acordul anglo americanilor.  

An sfarsit ai anteles boss ka de aia ami ie frika ka dau ku bombardeaua peste noi tot ku akordu amerikanilor. Ka deobikei orikum o dam suntem pa partea gresita a pulii la muie :) :) :)

Link spre comentariu
Acum 1 minut, Daumoda a spus:

An sfarsit ai anteles boss ka de aia ami ie frika ka dau ku bombardeaua peste noi tot ku akordu amerikanilor. Ka deobikei orikum o dam suntem pa partea gresita a pulii la muie :) :) :)

Eeeee, prea repede te dai bătut...nu l-ai citit deloc pă nemuritorul  Gambetta, sau era Machiavelli 🤔...oricum era pă gustul tău : "trebuie să fii brutal cu soarta fiindcă soarta e femeie " 😁... gândește-te că mai existăm prin România, Polonia și Ucraina niște unii care nu ne lăsăm așa ușor 🙆🏻 

• Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
28 minutes ago, Daumoda said:

Se duc pularaii la razboi pe post de carne de tun pe frontul de est, acuma este ocazia ta sa le futi nevestele sa te razbuni pe gunoierii aia jegosi care ti-au futut femeia, poate am si eu noroc si se duce si pularau ala de 190 pe front sa ii fut si eu nevasta in sfarsit, ca eu nu am voie in razboi, pentru ca sufar de smecherie acuta si nu ma primesc

• Haha 2
Link spre comentariu
Vizitator CharonIV
Reputație: 0
4 minutes ago, alexazerty said:

Se duc pularaii la razboi pe post de carne de tun pe frontul de est, acuma este ocazia ta sa le futi nevestele sa te razbuni pe gunoierii aia jegosi care ti-au futut femeia, poate am si eu noroc si se duce si pularau ala de 190 pe front sa ii fut si eu nevasta in sfarsit, ca eu nu am voie in razboi, pentru ca sufar de smecherie acuta si nu ma primesc

Se duce pulea

Link spre comentariu
Just now, alexazerty said:

Shh ka ne aude prostii si la da da mankare sa le angrase :) :) :)

Link spre comentariu
8 hours ago, CharonIV said:

Se duce pulea

Babaiatule, trebuie doar o scapare, o declaratie gresita, o mutare agresiva de trupe si sa vezi cum turbeaza dictatorul ala dement Putin si intra peste aia in Donetk... tu crezi ca tzarul rusiei nu e hotarat? Ala vrea sa refaca uniunea sovietica si strategia sa este ca cea din crimeea, face referendum local, manipuleaza voturile cat sa iasa 120% cu DA apoi invadeaza "prieteneste" zona cu armata si apoi o anexeaza, asta in scenariul optimist daca nu se apuca vre-un bosorog **spam editat** senil care a fost ales fraudulos presedintele unei foste super puteri globale dar tot cu un arsenal nuclear impresionant, sa aiba o scapare si sa declare razboi din greseala rusiei... asa ca lasati-l pe dement sa isi faca damblaua cu Donetzku si sa ne rugam sa nu puna oacele pe Transnistria ca dupa aia moldovenii o sa planga noua, UE-ului si NATO-ului sa ii salvam, ca dupa cum stiti, aia faceau parte din URSS si iata cum in cativa ani, o sa avem vecini pe rusi, ca pe vremuri, si o sa fie cea mai "fierbinte" granita din europa cel putin, mai ceva ca fasia gaza... ma rog asta daca nu o sa fie ucrainia deja anexata cu totul, adica de ce sa se opreasca putinake cel mai lake doar la zona Donetk cand poate lua toata tara?

Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot suntem acasă
  • Oras:Peste tot suntem acasă
Acum 10 ore, Daumoda a spus:

Poftiti va rog:

https://ro.wikipedia.org/wiki/Memorandumul_de_la_Budapesta

Si nu le ia 24 de ore ai dreptate, era un analist militar zicea ca rezistam cam 10 minute :) :) :)

Băgăm magicienii in față sa le dea cu cărți mai dai in plm de ruși , sa vezi ce repede dispar 😂

• Like 1
Link spre comentariu

Acum 10 minute, wurdulak a spus:

Se bat o zi, doua… dar multi vor trece de partea rusilor. Si multi sunt deja de partea rusilor. 

Vom vedea, posibil să existe mulți care își doresc să lupte, da' cre'că-s și destui trădători infiltrați.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...