siana Reputație: -1368 Postat Martie 1, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2022 Acum 17 ore, cincistele a spus: Păi dacă să supără regele morților și-i ia la minusat pă ruși ? 🤭😁🤣😂 Piz dai seama ? 😁 El rumburakule, haidi bă la Kiev, să ne pișăm pă ciuma roșie ! I-ați și tot alaiul virtual, armata ta dintr-un om 😂😂😂 Nu ati vazut ce a declarat unul, intervievat pe strada ? Ca s-ar duce in linia intai, daca razboiul s-ar desfasura online. 2 Link spre comentariu
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Martie 1, 2022 Partajează Postat Martie 1, 2022 Acum 21 minute, siana a spus: Nu ati vazut ce a declarat unul, intervievat pe strada ? Ca s-ar duce in linia intai, daca razboiul s-ar desfasura online. 🤣🤣 Leșin. Da unul că întreba " câte kg de fier are un tanc rusesc ?🤣 Să își facă și el o socoteală. 2 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Martie 1, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2022 Acum 8 minute, Tandem3 a spus: 🤣🤣 Leșin. Da unul că întreba " câte kg de fier are un tanc rusesc ?🤣 Să își facă și el o socoteală. Pai, poate ar fi mai bine ca la urmatoarele alegeri sa optam pentru un presedinte rom... Limba rusa imi place,,, nu stiu, limbile rusesti, daca mi-ar placea, dar ii astept, la sedintele mele, de dominare, pe soldatii rusi, sa fac instructaj cu ei... 1 Link spre comentariu
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Martie 1, 2022 Partajează Postat Martie 1, 2022 Acum 2 minute, siana a spus: Pai, poate ar fi mai bine ca la urmatoarele alegeri sa optam pentru un presedinte rom... Limba rusa imi place,,, nu stiu, limbile rusesti, daca mi-ar placea, dar ii astept, la sedintele mele, de dominare, pe soldatii rusi, sa fac instructaj cu ei... Lasă întâi să îi fută pe vitejii noștri în cur 🤭 Da din câte știu , din păcate , ruși nu dau limbi , cică îi mare rușine. 🤗 3 1 Link spre comentariu
lorddrakex Reputație: 27 Postat Aprilie 17, 2022 Partajează Postat Aprilie 17, 2022 Data inceperii Primului Razboi Mondial : 28 iulie 1914 28+7+19+14 =68 Data inceperii celui de-al Doilea Razboi Mondial : 1 septembrie 1939 1+9+19+39 = 68 Data inceperii celui de-al Treilea Razboi Mondial: 24 februarie 2022 24+2+20+22 =68 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum