fake2020 Reputație: 8 Postat Decembrie 20, 2021 Postat Decembrie 20, 2021 Salut. Am o prietena care a plecat la munca in Germania,si vreau sa o ajut din Romania cu anunturi pe LADIES.DE. Ma poate ajuta cineva,sa imi spuna cum se deschide un cont pe LADIES.DE.
owic Reputație: 812 Postat Decembrie 20, 2021 Oras:outcall Oras:outcall Postat Decembrie 20, 2021 Acum 10 ore, fake2020 a spus: ?????? !!!!
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Decembrie 20, 2021 Postat Decembrie 20, 2021 10 hours ago, fake2020 said: ?????? Learn deutsch ! 😄 1 2
kitkatlove Reputație: 2769 Postat Decembrie 20, 2021 Oras:_Galati, un sat asfaltat Oras:_Galati, un sat asfaltat Postat Decembrie 20, 2021 Google translate? Dude, tu ceri informatii pe un site de clienti despre cum sa-ti ajuti o prietena sa faca bani sa ii primesti tu? 🐟 Clatiti-va pe fata inainte sa postati ceva, si asa aveti apa destula🤔🤷♀️ 4 3
shadow17 Reputație: 454 Postat Decembrie 21, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 21, 2021 Toti avem cel putin o prietena la munca in germania, nu neaparat in domeniul asta, pentru chestii de limba straina, sau cum sa procedeze intr-o anume directie, alte romance care traiesc acolo de mai timp ajuta benevol. Da-i voie sa discute cu alte fete.
fake2020 Reputație: 8 Postat Decembrie 21, 2021 Autor Postat Decembrie 21, 2021 Acum 4 ore, shadow17 a spus: Toti avem cel putin o prietena la munca in germania, nu neaparat in domeniul asta, pentru chestii de limba straina, sau cum sa procedeze intr-o anume directie, alte romance care traiesc acolo de mai timp ajuta benevol. Da-i voie sa discute cu alte fete. De ce crezi ca am deschis acest topic ? Nu a vrut sa o ajute nimeni dezinteresat,și este de o luna în Germania. Toate "fetele" cer comision pentru ajutor. A închis contul de aici,sunt sigur ca dacă cerea ea ajutor.....se găseau câțiva interesați sa ii dea sfaturi. Oricum nu mai contează. TOPIC INCHIS.
ella22t Reputație: -2 Postat Decembrie 24, 2021 Postat Decembrie 24, 2021 La 21.12.2021 la 10:53, fake2020 a spus: De ce crezi ca am deschis acest topic ? Nu a vrut sa o ajute nimeni dezinteresat,și este de o luna în Germania. Toate "fetele" cer comision pentru ajutor. A închis contul de aici,sunt sigur ca dacă cerea ea ajutor.....se găseau câțiva interesați sa ii dea sfaturi. Oricum nu mai contează. TOPIC INCHIS. Nu se descurca fata in Germania ? 😲
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum