Sari la conținut

LADIES.DE

Postări Recomandate

Postat

Salut. Am o prietena care a plecat la munca in Germania,si vreau sa o ajut din Romania cu anunturi pe LADIES.DE. Ma poate ajuta cineva,sa imi spuna cum se deschide un cont pe LADIES.DE. 

• Oras:_Galati, un sat asfaltat
  • Oras:_Galati, un sat asfaltat
Postat

Google translate?

Dude, tu ceri informatii pe un site de clienti despre cum sa-ti ajuti o prietena sa faca bani sa ii primesti tu? 🐟

Clatiti-va pe fata inainte sa postati ceva, si asa aveti apa destula🤔🤷‍♀️

• Like 4
  • Haha 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Toti avem cel putin o prietena la munca in germania, nu neaparat in domeniul asta, pentru chestii de limba straina, sau cum sa procedeze intr-o anume directie, alte romance care traiesc acolo de mai timp ajuta benevol.
Da-i voie sa discute cu alte fete.

Postat
Acum 4 ore, shadow17 a spus:

Toti avem cel putin o prietena la munca in germania, nu neaparat in domeniul asta, pentru chestii de limba straina, sau cum sa procedeze intr-o anume directie, alte romance care traiesc acolo de mai timp ajuta benevol.
Da-i voie sa discute cu alte fete.

De ce crezi ca am deschis acest topic ?  Nu a vrut sa o ajute nimeni dezinteresat,și este de o luna în Germania. Toate "fetele" cer comision pentru ajutor. A închis contul de aici,sunt sigur ca dacă cerea ea ajutor.....se găseau câțiva interesați sa ii dea sfaturi. Oricum nu mai contează.   TOPIC INCHIS.

Postat
La 21.12.2021 la 10:53, fake2020 a spus:

De ce crezi ca am deschis acest topic ?  Nu a vrut sa o ajute nimeni dezinteresat,și este de o luna în Germania. Toate "fetele" cer comision pentru ajutor. A închis contul de aici,sunt sigur ca dacă cerea ea ajutor.....se găseau câțiva interesați sa ii dea sfaturi. Oricum nu mai contează.   TOPIC INCHIS.

Nu se descurca fata in Germania ?   😲   

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...