Lausex Reputație: 0 Postat Martie 5, 2022 Partajează Postat Martie 5, 2022 Duminica esti in tg jiu Link spre comentariu
Lausex Reputație: 0 Postat Martie 11, 2022 Partajează Postat Martie 11, 2022 Scumpa doamna cand va reintoarceti la Targu jiu Link spre comentariu
ti_vole Reputație: 86 Postat Martie 14, 2022 Oras:Bals Oras:Bals Partajează Postat Martie 14, 2022 prietenash Lausex dute in Craiova , o gasesti acolo pe aceasta "minunatie " :)))) Link spre comentariu
Kapital Reputație: 0 Postat Martie 18, 2022 Oras:Dolj Oras:Dolj Partajează Postat Martie 18, 2022 Detalii....? Link spre comentariu
Lausex Reputație: 0 Postat Martie 27, 2022 Partajează Postat Martie 27, 2022 La targu-jiu mai vi ??? Link spre comentariu
ganicius Reputație: 71 Postat Martie 29, 2022 Partajează Postat Martie 29, 2022 La 27.03.2022 la 13:54, Lausex a spus: La targu-jiu mai vi ??? A venit deja, are două anunțuri active? A mai fost cineva la ea sa ne spună cum sunt serviciile ? Link spre comentariu
Lausex Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2022 Partajează Postat Aprilie 2, 2022 Maine la cat incepi programu Link spre comentariu
Lausex Reputație: 0 Postat Mai 16, 2022 Partajează Postat Mai 16, 2022 La targu jiu mai vi Link spre comentariu
Vizitator Pixfriction Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2022 Partajează Postat Iulie 12, 2022 Ai ești în Tg Jiu? Link spre comentariu
Membru Premium Badboyinbed Reputație: 1817 Postat Septembrie 25, 2023 Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Membru Premium Partajează Postat Septembrie 25, 2023 A revenit doamna în Tg Jiu.Merita o penetrare? SEX & LOVE WORLDWIDE Link spre comentariu
raduejaculare Reputație: 162 Postat Septembrie 25, 2023 Oras:tei Oras:tei Partajează Postat Septembrie 25, 2023 La ce superfotomodele vreti multi care mai discutam asa frecvent pe forum , atunci Doamna e mai urata ca pula mea cand ma cac . a scris unu pe aici ca te sperii de cicatricea de operatie de cezariana , dar de fapt e de la peritonita , carne lasata , piele lasata , tate lasate , turtita la fata , boccie, dar culmea dracilor , strampta in pizda si isi da drumu impreuna cu tine , de bagat in cur , e vrajala , cica putin asa cand iti vine sa iti dai drumu , sa ii bagi doar capul , si sa dai doar de doua trei ori din cur . varza. si cica scula mea e prea mare cand de fapt e mult prea normala . sta cu un body dintrala pe ea , dintrala cu capse , se arunca pe spate , desface capsele de la snitel si iti zice ''hai dai '' ! 1 Link spre comentariu
Futaku25CM Reputație: 337 Postat Septembrie 25, 2023 Partajează Postat Septembrie 25, 2023 1 oră în urmă, raduejaculare a spus: La ce superfotomodele vreti multi care mai discutam asa frecvent pe forum , atunci Doamna e mai urata ca pula mea cand ma cac . a scris unu pe aici ca te sperii de cicatricea de operatie de cezariana , dar de fapt e de la peritonita , carne lasata , piele lasata , tate lasate , turtita la fata , boccie, dar culmea dracilor , strampta in pizda si isi da drumu impreuna cu tine , de bagat in cur , e vrajala , cica putin asa cand iti vine sa iti dai drumu , sa ii bagi doar capul , si sa dai doar de doua trei ori din cur . varza. si cica scula mea e prea mare cand de fapt e mult prea normala . sta cu un body dintrala pe ea , dintrala cu capse , se arunca pe spate , desface capsele de la snitel si iti zice ''hai dai '' ! Nici eu nu as recomanda la normal e varza doar sta la oral are pușcărie în gura la anal mai ușor animalule ca ma doare "" după cum se vede nu futi prea des în cur"" astea au fost cuvintele ei acum fiecare decide dacă merge eu și Radu ne-am spus părerea despre doamna cu paranteze între dinți salutare 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium Badboyinbed Reputație: 1817 Postat Septembrie 25, 2023 Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Membru Premium Partajează Postat Septembrie 25, 2023 Acum 14 minute, Futaku25CM a spus: Nici eu nu as recomanda la normal e varza doar sta la oral are pușcărie în gura la anal mai ușor animalule ca ma doare "" după cum se vede nu futi prea des în cur"" astea au fost cuvintele ei acum fiecare decide dacă merge eu și Radu ne-am spus părerea despre doamna cu paranteze între dinți salutare E clar…🤮🤮🤮🤮 SEX & LOVE WORLDWIDE Link spre comentariu
ZeusMonaco Reputație: 265 Postat Septembrie 25, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 25, 2023 Evitare totala.E dezastru femeia.Am fost odata la ea-tot tacamul- muie pizda cur sperma pe fata-dar nu as mai reveni 1 1 Link spre comentariu
rodans Reputație: 390 Postat Septembrie 26, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Septembrie 26, 2023 @ZeusMonaco ti-a deranjat cumva fetele ? ca vad ca faci recenzii naspa la tot ce misca pe-aici mai dute dracu de guvid . cu naspetele tale cu tot Link spre comentariu
ZeusMonaco Reputație: 265 Postat Septembrie 26, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 26, 2023 Acum 26 minute, rodans a spus: @ZeusMonaco ti-a deranjat cumva fetele ? ca vad ca faci recenzii naspa la tot ce misca pe-aici mai dute dracu de guvid . cu naspetele tale cu tot Bai fraiere, nu sunt guvid, ma pis pe tine de taran prost ce esti, daca nu vrei sa accepti realitatea du te si spanzura te!!! Eu fac recenzii reale care se pot demonstra!!! Chiar daca esti tu vechi aici si poti da minusuri nu ma intimidezi. Probabil nu ai ce fute labagiule si te razbuni pe altii!! Mars gunoiule!!! 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum