Sari la conținut

Andrada 0758508658


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/militari-residence-reala/7089387dfee67egge8h002f17diiih6f.html

 

Salutari

 

Am avut un drum pana in Militari Residence sa-mi cumpar cadou de Craciun de la Decathlon - si cat stateam la coada am dat o cautare pe aic si pe publi24 sa gasesc ceva dragut ca tot aveam pauza de pranz mai lunga.

 

Aici sunt doar 3-4 anunturi in zona aia bune, asa ca am ales de pe publi24 anuntul de mai sus. Are poze destul de banale cat sa para reale - si cand am ajuns mai tarziu la ea chiar par sa fie ale ei.

 

Am sunat cand am iesit din magazin si mi-a confirmat locatia pe Tineretului in Militari Residence pe la 81/83. Am ajuns pe jos in vreo 10 min de la Auchan. In locatie s-a prezentat Andrada, 20 de ani - foarte simpatica - draguta si la corp si la fata. Am  cautat nr pe aici, dar si numele dar nu am gasit nimic care sa para sa se potriveasca.

 

A deschis usa complet dezbracata - lucru care mi-a dat impresia ca am ajuns cand era ocupata cu alt client, si-am balbait un pic la inceput. A inchis apoi o alta usa la o camera unde zicea ca este o colega - dar nu am apucat sa vad sa o cunosc. Am intrebat daca poate sa o invite si pe ea dar a zis nu, si daca vreau doar dupa sa merg eu in cealalta camera.

 

150 oral/normal o finalizare

250 2 finalizari

50 extra oral neprotejat

 

Am vrut o finalizare si am zis 30 minute, dar mi-a zis ca e doar 20. Am platit 200 si pt oral neprotejat.

 

M-am dus apoi la dus - m-am spalat repede - dar nu am vazut nici geluri de dus nici prosoape. Am iesit aproape ud de acolo si mi-a oferit unul mic inapoi in camera.

 

Ea a aprins o tigara la geamul deschis,  si mi-a oferit si mie dar eu nu fumez. 

 

Am incercat sa o iau un brate apoi, amandoi dezbracati - dar s-a plans ca sunt rece... normal ca eram ud dupa dus si ea era cu geam deschis :)) 

M-a invitat pe pat - a inceput oralul foarte placut - linistit, adanc, cu mangaieri si la oua. Cred ca a stat doar 1 minut, ca zicea sa nu termin asa - dar am rugat-o sa mai stea si sa o mangai si eu pe la fund si pasarica - dar nu m-a lasat sa bag degetele. 

 

Are un corp foarte frumos - pe la 1.60,  bruneta - frumusica si la fata, genul sa te intorci dupa ea pe strada - fund bombat dar ferm - dar sani micuri. Corpul ar fi super pentru imbratisari si mangaieri - dar nu prea a vrut ca zicea ca inca sunt rece si nu ii place.

 

S-a urcat apoi pe mine si se misca destul de bine - se impingea bine si freca tot corpul - era epilata jos si cand se freca pe le langa ala mic simteam foarte placut, ca un masaj :))

 

Am cerut si un doggy - a zis ca nu poate sa stea cu fundul in sus, si m-a invitat sa stau in picioare langa pat sa stea si ea direct in 4 labe cu fundul la margine. Asa am si terminat, cu mainile pe fundul ei.

Note

Oral 9

Normal 8

Locatie 8

Corp, chip 9

GFE 6

 

Nu as zice ca a fost super mega misto, ca mai e loc de imbunatatiri - mai ales pe partea de cominicare si gfe. O sa mai merg, sa aleg varianta de o ora si sper sa o prind mai deschisa sa fie mai iubareata ca are corp misto de mangaieri.

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Informare telefonica:
150 lei / fin 250 lei / h , zice doar cat costa. Pentru mine asta e un mare hentz: ma vede ca o sursa de "luat", iar in contrapartida nu primesc nimic.
La insistentele mele a spus si ce "servicii" ofera: O + N

Locatie: Calea Vitan 8

Am zis pas.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...