horny_gooner Reputație: 3817 Postat Decembrie 27, 2021 Postat Decembrie 27, 2021 1 minute ago, varulqwerty said: Am vazut varumeleu Fundatia, acel moment cand Thranduil ii zice gradinaresei ca din cauza ei au murit 1000 de oameni de la rudele de gradu 1 la cunostinte cu care s-a salutat in tren, doar ca i-a corupt clona ... fiori :))) Exact ! Daca se tin de treaba si cu sezonul 2 si ce mai urmeaza, va fi unul din cele mai bune seriale din istoria cinematografiei !
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2021 Postat Decembrie 27, 2021 2 minutes ago, _sahy_ said: si noua ne-ai dat tot o mana.. (de ajutor..daca vrei sa-i zici tu asa..)..🤣ma duc sa vad ce fac cu ea..🤦♂️ bruneto..sti ca te ajut in orice iti propui nu? 🤭😈🤣 Pai ajuta-ma, pune o vorba buna
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2021 Postat Decembrie 27, 2021 Acum 2 minute, Bruneta168 a spus: Deci? Te bagi ? Cu mine? Doar ne jucam amândouă , nu-ti cer bani îmi caut o partenera mor sa-ti vad fața cand constati ca 'canta cocosul'..🤣
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Decembrie 27, 2021 Autor Postat Decembrie 27, 2021 Chiar acum, Bruneta168 a spus: Deci? Te bagi ? Cu mine? Doar ne jucam amândouă , nu-ti cer bani îmi caut o partenera La asta nu ma bag, dar cred ca te descurci minunat tu .Doar impreuna cu el , daca il convingi tu, vin , altfel nu. 1
Vizitator varulqwerty Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2021 Postat Decembrie 27, 2021 2 minutes ago, horny_gooner said: Exact ! Daca se tin de treaba si cu sezonul 2 si ce mai urmeaza, va fi unul din cele mai bune seriale din istoria cinematografiei ! Deah, si See e destul de epic, Tim Apple chiar face seriale meseriase, evident glumesc, poponaru ala nu are nici o treaba, doar ii folosesc platforma ca distributie dar eu urmaresc doar See si Foundation pe Apple TV. ma rog "urmaresc" de pe filelist :))) Si eu abia astept sezonu 2 de la fundatie si 3 e la vedere Dar hai sa revenim la topping, @Nevasta-ta ai invatat sa sugi pula corespunzator, ca sa nu te mai insele sotul?
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2021 Postat Decembrie 27, 2021 Just now, Nevasta-ta said: La asta nu ma bag, dar cred ca te descurci minunat tu .Doar impreuna cu el , daca il convingi tu, vin , altfel nu. Hai mai , te rog , te învăț și niște chestii mișto garantez ca nu-ti mai pleacă soțul tău “ nu sunt vreo falsa “ , ai încredere 🤣
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Decembrie 27, 2021 Autor Postat Decembrie 27, 2021 Acum 1 minut, varulqwerty a spus: Deah, si See e destul de epic, Tim Apple chiar face seriale meseriase, evident glumesc, poponaru ala nu are nici o treaba, doar ii folosesc platforma ca distributie dar eu urmaresc doar See si Foundation pe Apple TV. ma rog "urmaresc" de pe filelist :))) Si eu abia astept sezonu 2 de la fundatie si 3 e la vedere Dar hai sa revenim la topping, @Nevasta-ta ai invatat sa sugi pula corespunzator, ca sa nu te mai insele sotul? Cred ca da,🤗a fost extrem de multumit . 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2021 Postat Decembrie 27, 2021 Am destui bărbați , vreau o femeie , o femeie ca tine
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2021 Postat Decembrie 27, 2021 1 minute ago, Nevasta-ta said: Cred ca da,🤗a fost extrem de multumit . De la cine ai învățat ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2021 Postat Decembrie 27, 2021 3 minutes ago, _sahy_ said: mor sa-ti vad fața cand constati ca 'canta cocosul'..🤣 Nu cred ca vrei sa-mi vezi fata 😂😂😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2021 Postat Decembrie 27, 2021 Acum 2 minute, Nevasta-ta a spus: Cred ca da,🤗a fost extrem de multumit . pisicuts*.. care nu s-a mai logat de aseara?..
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Decembrie 27, 2021 Autor Postat Decembrie 27, 2021 Chiar acum, Bruneta168 a spus: Hai mai , te rog , te învăț și niște chestii mișto garantez ca nu-ti mai pleacă soțul tău “ nu sunt vreo falsa “ , ai încredere 🤣 Chiar nu mai inteleg nimic la tine, pana acum ai fost atat de agresiva cu mine, si acum vrei sa ma inveti chestii misto moca? Stiam eu ca esti o femeie sensibila in realitate , dar nu vrei sa arati asta, cred ca te-ai molipsit de la unii dintre baieti. 1
Vizitator varulqwerty Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2021 Postat Decembrie 27, 2021 1 minute ago, Nevasta-ta said: Cred ca da,🤗a fost extrem de multumit . Super, este extrem de norocos, pacat ca a trebuit sa se fute cu alte femei pana ti-ai bagat mintile in cap ca doar o pula buna ai in viata si trebuie sa tii de ea, sau asta ti-ai bagat in creierul al primitiv, cand exista milioane de pule mai mari si mai venoase decat a sotului in lume, care asteapta sa le molfai si sa le iei in pasarica sa te intinda cum a lui nu a reusit vreodata, Aya e, teapa ta :))))
nid 35 Reputație: 637 Postat Decembrie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 27, 2021 Acum 5 minute, Nevasta-ta a spus: Eee nici chiar asa… rezolvam si noi la fel … Nu știu cum rezolvați voi..e treabă voasta ...dar ai grija ... dacă mai stai mult pe aici o să îți vina pofta..o sa crească libidoul și o să înceapă să îți curgă balele după un morcov tânăr și mai viguros.😄.și o să ii faci concurenta brunetei...😂cam slabă oricum că pula sigur nu prea știi să o sugi ..cred că nici nu îți place.🙃
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Decembrie 27, 2021 Autor Postat Decembrie 27, 2021 Acum 2 minute, Bruneta168 a spus: De la cine ai învățat ? De la tine, din materialele trimise, au fost extrem de edificatoare, iar eu extrem de atenta. 1 2
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Decembrie 27, 2021 Autor Postat Decembrie 27, 2021 Acum 1 minut, varulqwerty a spus: Super, este extrem de norocos, pacat ca a trebuit sa se fute cu alte femei pana ti-ai bagat mintile in cap ca doar o pula buna ai in viata si trebuie sa tii de ea, sau asta ti-ai bagat in creierul al primitiv, cand exista milioane de pule mai mari si mai venoase decat a sotului in lume, care asteapta sa le molfai si sa le iei in pasarica sa te intinda cum a lui nu a reusit vreodata, Aya e, teapa ta :)))) Pt mine , a lui este perfecta. 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2021 Postat Decembrie 27, 2021 Acum 5 minute, Bruneta168 a spus: Nu cred ca vrei sa-mi vezi fata 😂😂😂 oricum ar fii tu tot in avantaj iesi..😋 Acum 2 minute, Nevasta-ta a spus: De la tine, din materialele trimise, au fost extrem de edificatoare, iar eu extrem de atenta. ai invatat cu gura-nchisa?😝
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2021 Postat Decembrie 27, 2021 1 oră în urmă, Nevasta-ta a spus: Nu ma asteptam la atat de multa agresivitate din partea voastra…. Asa intampinati voi nou venitii? De obicei nu avem nimic cu useri corecti care intra pentru un scop anume... problema este atunci cand apar useri ca tine si vin cu vrajeli ieftine! Dar tot e bine, ca mai sunt unii care inghit galusca! App. Bine ai venit, prost ai nimerit! (Batalionul Disciplinar)
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Decembrie 27, 2021 Autor Postat Decembrie 27, 2021 Acum 3 minute, nid 35 a spus: Nu știu cum rezolvați voi..e treabă voasta ...dar ai grija ... dacă mai stai mult pe aici o să îți vina pofta..o sa crească libidoul și o să înceapă să îți curgă balele după un morcov tânăr și mai viguros.😄.și o să ii faci concurenta brunetei...😂cam slabă oricum că pula sigur nu prea știi să o sugi ..cred că nici nu îți place.🙃 Pai tocmai am spus ca sunt pe drumul cel bun in acest sens, na stiu ca trebuie si multa practica dar … 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2021 Postat Decembrie 27, 2021 @Nevasta-ta.nu bagi niste impulsuri la baietii?.. da-de se simte vreounul 🤭..blonda?bruneta? varsta?..ca de unde esti..din 24 de pagini nu s-a ghicit..😝
extraterestru78 Reputație: 108863 Postat Decembrie 27, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Decembrie 27, 2021 Acum 17 minute, Bruneta168 a spus: Am destui bărbați , vreau o femeie , o femeie ca tine N-ai nici o sansa cu “ea” … pentru ca are pl… deci
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Decembrie 27, 2021 Autor Postat Decembrie 27, 2021 Acum 3 minute, nicieu a spus: De obicei nu avem nimic cu useri corecti care intra pentru un scop anume... problema este atunci cand apar useri ca tine si vin cu vrajeli ieftine! Dar tot e bine, ca mai sunt unii care inghit galusca! App. Bine ai venit, prost ai nimerit! (Batalionul Disciplinar) Dar de ce nu vrei sa ma crezi? Ce este atat de gresit ? Scopul meu este sa-l gasesc si sa-l fac sa inteleaga ca poate avea si acasa ce a gasit in alte parti, cu conditia sa verbalizeze ce isi doreste,iar acolo unde eu nu stiu sa ma invete el . Poate ca este neobisnuit dar nu cred ca este gresit. Iar eu am varianta sa merg la un sexolog ( dar bugetul familiei ar fi afectat ) sau sa invat din experientele voastre… si raman si cu bani pt a avea posibilitate sa-i fac cat mai multe surprize. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2021 Postat Decembrie 27, 2021 nu te crede nimeni.. tot eschivezi anumite raspunsuri.. saracu @Lucas0asteapta o pozica de ieri dimineata..si tot pe video-urile brunetei ne razbunam🙈😜
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2021 Postat Decembrie 27, 2021 Acum 9 minute, Nevasta-ta a spus: Dar de ce nu vrei sa ma crezi? Ce este atat de gresit ? Scopul meu este sa-l gasesc si sa-l fac sa inteleaga ca poate avea si acasa ce a gasit in alte parti, cu conditia sa verbalizeze ce isi doreste,iar acolo unde eu nu stiu sa ma invete el . Poate ca este neobisnuit dar nu cred ca este gresit. Iar eu am varianta sa merg la un sexolog ( dar bugetul familiei ar fi afectat ) sau sa invat din experientele voastre… si raman si cu bani pt a avea posibilitate sa-i fac cat mai multe surprize. Voi fi cat se poate de serios de data asta! Oricum nu cred ca ai fi nevasta-sa, dar fie si un lup mancat de oaie (iar am proverbele cu mine 🤣) Sfat... Daca chiar esti nevasta-sa, cauta-l pana il gasesti, real nu virtual... aici nu ai sa-l gasesti niciodata, te asigur de asta... dupa ce stai de vorba cu el intre 4 ochi, explica-i exact ceea ce tot vrei sa ii transmiti aici... Daca tu tot continui aici sa spui ca il cauti si ca speri ca il vei gasi si ca vrei sa inveti sa il futi sau sa il sugi cum vrea el, este fara deznodamant, te asigur pentru a doua oara... Dar nu esti nevasta-sa, esti o persoana care se plictiseste (exact ca noi restul) si ai intrat aici inventand aceasta sceneta! Succes!
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Decembrie 27, 2021 Autor Postat Decembrie 27, 2021 Acum 4 minute, _sahy_ a spus: nu te crede nimeni.. tot eschivezi anumite raspunsuri.. saracu @Lucas0asteapta o pozica de ieri dimineata..si tot pe video-urile brunetei ne razbunam🙈😜 Offff nu vroiam sa provoc atata durere , dar nici voi nu stiti exact ce vreti . 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum