Membru Premium danp123 Reputație: 2899 Postat Ianuarie 4, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Ianuarie 4, 2022 Just now, CharonIV said: care parte din e un troll ,u don't get it Even if it's a troll... it's a fun game! All these opinions, all the other trolls which showed up... Might be the most fun I had with my clothes on in quite a while...
ionut_rs Reputație: 2408 Postat Ianuarie 4, 2022 Postat Ianuarie 4, 2022 @Nevasta-tavrei sa stii pe cine a lins in pizda sotul tau,🤣🤣🤣
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2022 Postat Ianuarie 4, 2022 Chiar acum, danp123 a spus: Even if it's a troll... it's a fun game! All these opinions, all the other trolls which showed up... Might be the most fun I had with my clothes on in quite a while... a fost funny ,dar a devenit plictisitor relativ rapid ,nu prea stie sa inventeze
ionut_rs Reputație: 2408 Postat Ianuarie 4, 2022 Postat Ianuarie 4, 2022 @Nevasta-tacred ca tu cauti altceva, vrei sa faci un schimb de experienta🤣🤣🤣
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Ianuarie 4, 2022 Autor Postat Ianuarie 4, 2022 Acum 13 minute, danp123 a spus: Poate reusesti sa ma lamuresti de ce vrei sa stii numele de utilizator pe forum al sotului?! Pentru ca asta vrei, de fapt, nu? Sotul (fizic) e acasa... sper! Daca dai de numele pe forum... vrei sa stii ce fete a vizitat? Ce activitati sexuale a avut? Poate nu a facut d-alea pe acasa? Deja ai spus ca ati discutat prezenta lui pe forum... ce astepti sa se rezolve daca ai mai multe informatii? Exact , vreau sa stiu ce activitati a avut si implicit sa vad ce -i place si ce isi doreste. 1 1
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Ianuarie 4, 2022 Autor Postat Ianuarie 4, 2022 Acum 3 minute, ionut_rs a spus: @Nevasta-tacred ca tu cauti altceva, vrei sa faci un schimb de experienta🤣🤣🤣 Clar nu. 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2022 Postat Ianuarie 4, 2022 Acum 1 minut, Nevasta-ta a spus: Clar nu. O sa stai cu noi aici si o sa te tot batem la cap pana ne faci pe plac si bagi tarife
ionut_rs Reputație: 2408 Postat Ianuarie 4, 2022 Postat Ianuarie 4, 2022 Acum 1 minut, Nevasta-ta a spus: Clar nu. Poti sa experimentezi cu o femeie😉😘ai de unde alege😘🤣
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Ianuarie 4, 2022 Autor Postat Ianuarie 4, 2022 Din ceea ce am citit (pana acum) in recenziile voastre , am inteles ca atunci cand le scrieti , sunteti extrem de dezinvolti si relatati cu amanunte starile pe care le-ati trait in timpul acelor intalniri. Ce va placut cel mai mult, ce nu a fost exact cum va doreati, iar asta pe mine m-ar ajuta sa aflu lucruri concrete despre ce -i place si ce nu . Doar atat. 1 1
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Ianuarie 4, 2022 Autor Postat Ianuarie 4, 2022 Am intrebat acum ceva timp… cum vedeti voi lucrul acesta, dar nu am primit nici un raspuns 1 1
ionut_rs Reputație: 2408 Postat Ianuarie 4, 2022 Postat Ianuarie 4, 2022 Acum 1 minut, Nevasta-ta a spus: Din ceea ce am citit (pana acum) in recenziile voastre , am inteles ca atunci cand le scrieti , sunteti extrem de dezinvolti si relatati cu amanunte starile pe care le-ati trait in timpul acelor intalniri. Ce va placut cel mai mult, ce nu a fost exact cum va doreati, iar asta pe mine m-ar ajuta sa aflu lucruri concrete despre ce -i place si ce nu . Doar atat. Si daca el iti propune sa aduceti o femeie in pat cu voi😉 esti de acord? 😘😘😘
Membru Premium danp123 Reputație: 2899 Postat Ianuarie 4, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Ianuarie 4, 2022 6 minutes ago, Nevasta-ta said: Exact , vreau sa stiu ce activitati a avut si implicit sa vad ce -i place si ce isi doreste. Cam cusuta cu ata alba explicatia! Daca ati ajuns la discutia cu prezenta pe forum, de ce nu puteti ajunge la discutia cu preferintele sexuale?! Iar daca-i afli preferintele din activitatea pe forum esti sigura ca le oferi?! Si daca le oferi... asa de-o data (pt ca se presupune ca nu le-ai oferit pana acum), nu crezi ca va fi o situatie/discutie jenanta? "Cum de ai decis brusc s-o iei in cur, tu care pana acum nici nu voiai sa auzi de sex anal?!"
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Ianuarie 4, 2022 Autor Postat Ianuarie 4, 2022 Acum 2 minute, ionut_rs a spus: Si daca el iti propune sa aduceti o femeie in pat cu voi😉 esti de acord? 😘😘😘 Da , de ce sa fie o problema , doar sa stiu ca asta isi doreste si sa fie safe dpdv medical. Nu stiu daca imi va face placere sau nu , poate sa imi placa , poate sa nu. ☺️ 1
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Ianuarie 4, 2022 Autor Postat Ianuarie 4, 2022 Acum 4 minute, danp123 a spus: Cam cusuta cu ata alba explicatia! Daca ati ajuns la discutia cu prezenta pe forum, de ce nu puteti ajunge la discutia cu preferintele sexuale?! Iar daca-i afli preferintele din activitatea pe forum esti sigura ca le oferi?! Si daca le oferi... asa de-o data (pt ca se presupune ca nu le-ai oferit pana acum), nu crezi ca va fi o situatie/discutie jenanta? "Cum de ai decis brusc s-o iei in cur, tu care pana acum nici nu voiai sa auzi de sex anal?!" Am mai spus ca nu am fost genul care sa faca sex cu lumina stinsa, de aici se intelege ca a avut parte de si de “extra activitati” doar ca probabil nu au fost la nivelul celor care sunt profesioniste la acesta materie. 1
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Ianuarie 4, 2022 Autor Postat Ianuarie 4, 2022 Acum 20 minute, ionut_rs a spus: Poti sa experimentezi cu o femeie😉😘ai de unde alege😘🤣 Pai mie mi se pare ca fetele ma ataca mai rau . Nu stiu de ce …dar da sunt dispusa sa incerc sa gasesc pe cineva dar nu stiu ce tipologie prefera el, pt ca eu singura … nu stiu ce sa fac cu o femeie. 1
eturit Reputație: 3397 Postat Ianuarie 4, 2022 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 4, 2022 Nimfomane.com - Episodul XXX @marcus6: @Nevasta-ta, eu sunt soțul tău!
chiareu21 Reputație: 351 Postat Ianuarie 4, 2022 Oras:pe aici Oras:pe aici Postat Ianuarie 4, 2022 52 minutes ago, Nevasta-ta said: Nu inca la multi ani si succesuri !😉
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Ianuarie 4, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Ianuarie 4, 2022 5 minutes ago, Nevasta-ta said: Pai mie mi se pare ca fetele ma ataca mai rau . Nu stiu de ce …dar da sunt dispusa sa incerc sa gasesc pe cineva dar nu stiu ce tipologie prefera el, pt ca eu singura … nu stiu ce sa fac cu o femeie. Tu îi faci o ciorbă și ailaltă îi face o friptură. Tu îi iei un pachet de țigări și cealaltă să-i aducă un bax de bere. Îl lăsați liniștit să se uite la meci în sufragerie și voi plecați de acasă. Eventual...îi lăsați și niște bani să cheme la outcall o vagaboandă. Așa îți ții bărbatul fericit!!
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Ianuarie 4, 2022 Autor Postat Ianuarie 4, 2022 Acum 7 minute, Cozonac7 a spus: Tu îi faci o ciorbă și ailaltă îi face o friptură. Tu îi iei un pachet de țigări și cealaltă să-i aducă un bax de bere. Îl lăsați liniștit să se uite la meci în sufragerie și voi plecați de acasă. Eventual...îi lăsați și niște bani să cheme la outcall o vagaboandă. Așa îți ții bărbatul fericit!! La asta nu m-am gandit recunosc🙈🤗dar noi fetele unde sa plecam? Zic sa ne recomanzi ceva de facut in acest timp… 1
Membru Premium danp123 Reputație: 2899 Postat Ianuarie 4, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Ianuarie 4, 2022 8 minutes ago, Nevasta-ta said: Am mai spus ca nu am fost genul care sa faca sex cu lumina stinsa, de aici se intelege ca a avut parte de si de “extra activitati” doar ca probabil nu au fost la nivelul celor care sunt profesioniste la acesta materie. Ala era doar un exemplu... Daca toate preferintele lui erau satisfacute acasa, nu mergea la fete din motivul ca ele o fac mai "profi"! Sexul cu tine implica si alte emotii, care compensau din plin partea ca nu e "profi"! Plus ca daca tot exersezi, ajungi la nivel "profi". Deci a mers la fete fiindca voia ceva variat... ceea ce tu n-ai cum sa oferi (blonda in loc de bruneta, sanii mari in loc de mici, etc). Mai e si varianta ca voia satisfactie sexuala pe alte cai: sado-maso, uro, sau alte "fantezii"! Acum mi-a venit o idee: poate e bi si asta cauta?!
Miorlau87 Reputație: 14 Postat Ianuarie 4, 2022 Oras:Galați Oras:Galați Postat Ianuarie 4, 2022 Acum 6 minute, Nevasta-ta a spus: La asta nu m-am gandit recunosc🙈🤗dar noi fetele unde sa plecam? Zic sa ne recomanzi ceva de facut in acest timp… Unu și cu unu fac doi.vrei sa.i afli user.ul ai prinzi telefonul și te uiți în istoricul google.e foarte probabil să îl afli.spor.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2022 Postat Ianuarie 4, 2022 28 minutes ago, Nevasta-ta said: Pai mie mi se pare ca fetele ma ataca mai rau . Nu stiu de ce …dar da sunt dispusa sa incerc sa gasesc pe cineva dar nu stiu ce tipologie prefera el, pt ca eu singura … nu stiu ce sa fac cu o femeie. Știu eu ce sa fac cu tine 🤣🤣🤣
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Ianuarie 4, 2022 Autor Postat Ianuarie 4, 2022 Acum 2 minute, danp123 a spus: Ala era doar un exemplu... Daca toate preferintele lui erau satisfacute acasa, nu mergea la fete din motivul ca ele o fac mai "profi"! Sexul cu tine implica si alte emotii, care compensau din plin partea ca nu e "profi"! Plus ca daca tot exersezi, ajungi la nivel "profi". Deci a mers la fete fiindca voia ceva variat... ceea ce tu n-ai cum sa oferi (blonda in loc de bruneta, sanii mari in loc de mici, etc). Mai e si varianta ca voia satisfactie sexuala pe alte cai: sado-maso, uro, sau alte "fantezii"! Acum mi-a venit o idee: poate e bi si asta cauta?! Din ce spui tu inteleg ca daca este varianta cu “varietate” niciodata nici o femeie nu poate lupta cu asta.., pt ca nu poti azi sa fi blonda saptamana viitoare bruneta, sau azi iti pui implanturi peste o luna le scoti.. si tot asa…asadar este o cauza pierduta. 1
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Ianuarie 4, 2022 Autor Postat Ianuarie 4, 2022 Acum 5 minute, Miorlau87 a spus: Unu și cu unu fac doi.vrei sa.i afli user.ul ai prinzi telefonul și te uiți în istoricul google.e foarte probabil să îl afli.spor. Nu am gasit nimic 1
Membru Premium danp123 Reputație: 2899 Postat Ianuarie 4, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Ianuarie 4, 2022 1 minute ago, Nevasta-ta said: Din ce spui tu inteleg ca daca este varianta cu “varietate” niciodata nici o femeie nu poate lupta cu asta.., pt ca nu poti azi sa fi blonda saptamana viitoare bruneta, sau azi iti pui implanturi peste o luna le scoti.. si tot asa…asadar este o cauza pierduta. Daca asta e varianta... atunci e o cauza pierduta! Ori il lasi...ori accepti! Toti barbatii vor ceva nou, diferit... nu toti cedeaza tentatiei!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum