chiareu21 Reputație: 355 Postat Ianuarie 8, 2022 Oras:pe aici Oras:pe aici Postat Ianuarie 8, 2022 4 minutes ago, Nevasta-ta said: Nu stiu cine , dar sigur ma place mult am reusit sa fac pe cineva sa ma placa sincer 😩🙈☺️. Vai de mine😁 lol 🤣🤣🤣
tendoi Reputație: 299 Postat Ianuarie 8, 2022 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Postat Ianuarie 8, 2022 Acum 10 minute, Nevasta-ta a spus: Prin casa 😁🙈 Mai rau sunt in ceață. Fii atenta. In urmatoarele minute, pune pe telefon melodia Deliei cu Carla's... Cum ne noi. Daca aud melodia asta din bucatarie...am belit pwla..m0ai prins 😀...vin si recunosc 😀 Edit. Fa in asa fel incat sa fii sigura ca o aude si el ( sau eu...) 1 1 1
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Ianuarie 8, 2022 Autor Postat Ianuarie 8, 2022 Chiar acum, chiareu21 a spus: lol 🤣🤣🤣 Dar nu se mai opreste cu “ aprecierile” in ceea ce ma priveste. Este ok eu nu am astfel de probleme cu plusuri cu minusuri,am eu alte probleme in viata reala … acestea sunt chiar placute😁 1
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Ianuarie 8, 2022 Autor Postat Ianuarie 8, 2022 Acum 3 minute, tendoi a spus: Mai rau sunt in ceață. Fii atenta. In urmatoarele minute, pune pe telefon melodia Deliei cu Carla's... Cum ne noi. Daca aud melodia asta din bucatarie...am belit pwla..m0ai prins 😀...vin si recunosc 😀 Edit. Fa in asa fel incat sa fii sigura ca o aude si el ( sau eu...) Pai intentionat nu pun melodia …😁te mai las sa te “chinui “ putin , ca si tu ma chinui pe mine. 😘 1
Membru Premium danp123 Reputație: 2915 Postat Ianuarie 8, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Ianuarie 8, 2022 2 minutes ago, tendoi said: Mai rau sunt in ceață. Fii atenta. In urmatoarele minute, pune pe telefon melodia Deliei cu Carla's... Cum ne noi. Daca aud melodia asta din bucatarie...am belit pwla..m0ai prins 😀...vin si recunosc 😀 Eu zic sa te duci si sa recunosti... chiar acum. Stii cum e: "greseala recunoscuta e pe jumatate iertata!" 😉 Daca nu apuci sa recunosti si auzi melodia din bucatarie... FUGI! 1 1
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Ianuarie 8, 2022 Autor Postat Ianuarie 8, 2022 Chiar acum, Nevasta-ta a spus: Pai intentionat nu pun melodia …😁te mai las sa te “chinui “ putin , ca si tu ma chinui pe mine. 😘 Recunosti sincer si o luam de la inceput?sau nu prea… 1
tendoi Reputație: 299 Postat Ianuarie 8, 2022 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Postat Ianuarie 8, 2022 Acum 1 minut, Nevasta-ta a spus: Pai intentionat nu pun melodia …😁te mai las sa te “chinui “ putin , ca si tu ma chinui pe mine. 😘 Haiiii...nu fi rea. Iti promit ca daca esti tu...facem dragoste in seara asta 😀😀😀 1 1
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Ianuarie 8, 2022 Autor Postat Ianuarie 8, 2022 Acum 1 minut, danp123 a spus: Eu zic sa te duci si sa recunosti... chiar acum. Stii cum e: "greseala recunoscuta e pe jumatate iertata!" 😉 Daca nu apuci sa recunosti si auzi melodia din bucatarie... FUGI! Asa zic si eu , dar daca nu vrea … nu putem sa-l obligam 😄dar eu te iert mai mult de jumatate daca recunosti😜 1
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Ianuarie 8, 2022 Autor Postat Ianuarie 8, 2022 Chiar acum, tendoi a spus: Haiiii...nu fi rea. Iti promit ca daca esti tu...facem dragoste in seara asta 😀😀😀 Pai si la pranz si seara , ce surpriza placuta zic… cred ca ti-ai anulat programarile de zilele acestea ca na … ai fost cu nevasta… 😘 1
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Ianuarie 8, 2022 Autor Postat Ianuarie 8, 2022 Acum 4 minute, danp123 a spus: Eu zic sa te duci si sa recunosti... chiar acum. Stii cum e: "greseala recunoscuta e pe jumatate iertata!" 😉 Daca nu apuci sa recunosti si auzi melodia din bucatarie... FUGI! Asta cu FUGI a fost super tare , am ras de numai pot😂. Multumesc pt asta 1 1
tendoi Reputație: 299 Postat Ianuarie 8, 2022 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Postat Ianuarie 8, 2022 Nu-mi vine sa ma duc la nevasta-mea sa-i zic : Nevasta, eu sunt, recunoc ca merg la curve. daca nu esti tu ? 😀 Trebuie sa aud melodia. Daca sunt eu, jur ca recuosc. Daca nu sunt...promit sa te fut in locul lui...tot anul 2022. 😀 Dau cu piciorul la o cariera de 25 de ani aiurea ? 😃 Ies la pensie mai devreme decat planuiam ? 😀 1 1
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Ianuarie 8, 2022 Autor Postat Ianuarie 8, 2022 Acum 5 minute, tendoi a spus: Nu-mi vine sa ma duc la nevasta-mea sa-i zic : Nevasta, eu sunt, recunoc ca merg la curve. daca nu esti tu ? 😀 Trebuie sa aud melodia. Daca sunt eu, jur ca recuosc. Daca nu sunt...promit sa te fut in locul lui...tot anul 2022. 😀 Dau cu piciorul la o cariera de 25 de ani aiurea ? 😃 Ies la pensie mai devreme decat planuiam ? 😀 Eu sunt draga , nu ma mai recunosti? Spuneai ca m-ai recunoaste dintr-o mie de femei..🤗 1
jesuisharli Reputație: -1 Postat Ianuarie 8, 2022 Postat Ianuarie 8, 2022 Oly iar vorbeste cu el singur de pe un cont de transexual, pe ala nu scrii proze membrilor, ii cauti barbatul visurilor despre care ai fantezii homoerotice, bai taximetrist bulangiu si mare prozator ce esti :))
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2022 Postat Ianuarie 8, 2022 30 minutes ago, Nevasta-ta said: Prima afirmatie este corecta, a doua cea cu nf nu chiar , dar daca tu crezi ca sti mai bine… Nefututa , nu ești ti-am zis ca “ te-am mirosit “ 👅 mai glumesc și eu nu o lua in nume de rău ❤️
chiareu21 Reputație: 355 Postat Ianuarie 8, 2022 Oras:pe aici Oras:pe aici Postat Ianuarie 8, 2022 42 minutes ago, Nevasta-ta said: Dar nu se mai opreste cu “ aprecierile” in ceea ce ma priveste. Este ok eu nu am astfel de probleme cu plusuri cu minusuri,am eu alte probleme in viata reala … acestea sunt chiar placute😁 motanimea suprema vad ca nu are altceva mai bun de facut decat sa o bata de gard cu acest topic; dar pt trafic cred ca e bun 😇
jesuisharli Reputație: -1 Postat Ianuarie 8, 2022 Postat Ianuarie 8, 2022 Prea multa atentie i-ati dat contului astuia a lui oly cu care are fantezii ca si-a pierdut sotul pe forum :)) dar vorba aia if dei tacabaut iu, dei tacabaut demselvs
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Ianuarie 8, 2022 Autor Postat Ianuarie 8, 2022 Acum 1 minut, jesuisharli a spus: Prea multa atentie i-ati dat contului astuia a lui oly cu care are fantezii ca si-a pierdut sotul pe forum :)) dar vorba aia if dei tacabaut iu, dei tacabaut demselvs Nu stiu cine este oly si nici despre ce vorbesti , dar este ok . 1
disjokey Reputație: 3289 Postat Ianuarie 8, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Ianuarie 8, 2022 1 hour ago, Nevasta-ta said: Nu stiu cine , dar sigur ma place mult am reusit sa fac pe cineva sa ma placa sincer 😩🙈☺️. Vai de mine😁 Ești cam prostuță si naiva 1 1
lorenzo12 Reputație: 498 Postat Ianuarie 8, 2022 Oras:Galati Oras:Galati Postat Ianuarie 8, 2022 Acum 38 minute, Bruneta168 a spus: Nefututa , nu ești ti-am zis ca “ te-am mirosit “ 👅 mai glumesc și eu nu o lua in nume de rău ❤️ Da ce am inteles eu este ca tu esti cea nefututa (pe anul asta inca) sau poate intre timp esti😁
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2022 Postat Ianuarie 8, 2022 Just now, lorenzo12 said: Da ce am inteles eu este ca tu esti cea nefututa (pe anul asta inca) sau poate intre timp esti😁 Sunt încă nefututa , recunosc 😆 ma fut de luni , abia aștept 😆 sper sa nu ma plictisesc prea repede 🤪
lorenzo12 Reputație: 498 Postat Ianuarie 8, 2022 Oras:Galati Oras:Galati Postat Ianuarie 8, 2022 Acum 3 minute, Bruneta168 a spus: Sunt încă nefututa , recunosc 😆 ma fut de luni , abia aștept 😆 sper sa nu ma plictisesc prea repede 🤪 Nu pare ca te plictiseste pula😂 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2022 Postat Ianuarie 8, 2022 @Nevasta-ta , de curiozitate , soțul tău unde este ? Acum serios ? Cum plm te lasa sa stai pe un site de curve ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2022 Postat Ianuarie 8, 2022 1 minute ago, lorenzo12 said: Nu pare ca te plictiseste pula😂 Vai de mine și de mine ma mai plictisesc și eu , sunt om , am ajuns in punctul ăla 🤣🤣🤣
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum