Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Ianuarie 14, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 1 minut, nicieu a spus: Pentru ca pari foarte dubioasa 🤣🤣🤣 este strict parerea mea si mi-o asum. Dubioasa??? Poti detalia, te rog ,ca nu prea mai inteleg ce vrei sa zici. 1 Link spre comentariu
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Ianuarie 14, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Chiar acum, Indecisu a spus: Da, este ce trebuie 😀 Asa, poate va aprecia mai mult ce are. Succes ! Asa sper si eu , ramane de vazut… Oricum cred ca a cam inceput sa vada unele lucruri in ceea ce ma priveste… 1 Link spre comentariu
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Eva, tu ce ai de zis in speta asta ?😀 Ai vrea sa cunosti o nevasta ca ea ? Ce pedeapsa i-ai aplica sotului infidel ? 😀😃😄😁 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 5 minute, Nevasta-ta a spus: Dubioasa??? Poti detalia, te rog ,ca nu prea mai inteleg ce vrei sa zici. Asa mi se pare mie, ai un comportament dubios. Link spre comentariu
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Ianuarie 14, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 2 minute, nicieu a spus: Asa mi se pare mie, ai un comportament dubios. Sunt” dubioasa”pt ca incep sa inteleg ce isi doreste el si sunt dispusa sa incerc sa-i ofer chiar daca asta presupune sa interactionam cu o alta femeie? 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 38 minutes ago, Nevasta-ta said: Nu ne cunoastem noi doua sigur dar poate il cunosti pe el … cum ar fi sa fac o programare la tine .sa vin cu el de mana si sa il recunosti? Mai poti sa faci ceva ? Te aștept îți dai seama ce șoc ar fi ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 7 minutes ago, Nevasta-ta said: Sunt” dubioasa”pt ca incep sa inteleg ce isi doreste el si sunt dispusa sa incerc sa-i ofer chiar daca asta presupune sa interactionam cu o alta femeie? Încearcă , vei rămâne surprinsă …. Poate o sa -i placa mai mult femeia respectiva …. Vezi ce slăbiciuni are deloc nu vrei da-mi dai mesaj sa vorbim , ca doua femeii mature …. Ești trecută de prima tinerețe , ca mine Link spre comentariu
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Ianuarie 14, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 2 minute, Bruneta168 a spus: Te aștept îți dai seama ce șoc ar fi ? Soc dublu soc , 🧐🤪 1 Link spre comentariu
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Ianuarie 14, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 2 minute, Bruneta168 a spus: Încearcă , vei rămâne surprinsă …. Poate o sa -i placa mai mult femeia respectiva …. Vezi ce slăbiciuni are deloc nu vrei da-mi dai mesaj sa vorbim , ca doua femeii mature …. Ești trecută de prima tinerețe , ca mine Cred ca sunt mai mica decat tine … am sa iti scriu atunci cand voi fi pregatita pt acesta interactiune, imi mai trebuie ceva curaj pt asta. El a fost socat initial, dar ulterior a fost surprins placut cand l-am intrebat daca ar vrea o astfel de experienta . 1 Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Ianuarie 14, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 42 minutes ago, Indecisu said: Ce iti mai place si tie cancan-ul, vaaaaiiiiii 😀 Ar trebui sa bem o bere, ce zici ? Mai povestim si noi de una, de alta. Subiect principal, efectul brunetelor asupra masculilor feroce sau nu. Ce zici ? Nu mă bag, dar încearcă cu @marcus69 Ăsta fute tot ce mișcă și ai ce povesti cu el 1 1 Link spre comentariu
ah1330 Reputație: 160 Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Ce nevastă mișto are tipul.Daca as fi in locul lui as da toată conversația daca merge și cu ea la fete ocazional.Domna a zis clar vrea să învețe prin practica Jos palaria 1 Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Ianuarie 14, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 4 minutes ago, disjokey said: Nu mă bag, dar încearcă cu @marcus69 Ăsta fute tot ce mișcă și ai ce povesti cu el Rectific @marcus6 fără 69 1 1 Link spre comentariu
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Ianuarie 14, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 5 minute, disjokey a spus: Nu mă bag, dar încearcă cu @marcus69 Ăsta fute tot ce mișcă și ai ce povesti cu el Nu ma inereseaza alti barbati… am spus de 1000 de ori 1 1 Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Ianuarie 14, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 4 minutes ago, Nevasta-ta said: Nu ma inereseaza alti barbati… am spus de 1000 de ori Eu nu te-am citat pe tine, vezi că ai încurcat conturile 1 1 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 24 minute, Nevasta-ta a spus: Sunt” dubioasa”pt ca incep sa inteleg ce isi doreste el si sunt dispusa sa incerc sa-i ofer chiar daca asta presupune sa interactionam cu o alta femeie? Nu... pentru ca la inceput ai venit si ai specificat ca vrei sa stii cine e pe forum... acum vrei altceva... va mai trece un timp si vei vrea altceva. Link spre comentariu
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Ianuarie 14, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 5 minute, nicieu a spus: Nu... pentru ca la inceput ai venit si ai specificat ca vrei sa stii cine e pe forum... acum vrei altceva... va mai trece un timp si vei vrea altceva. Pai tot vreau sa stiu cine este pe forum. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 1 hour ago, nicieu said: Pentru ca pari foarte dubioasa 🤣🤣🤣 este strict parerea mea si mi-o asum. Aoleuuu , vai de mine și de mine , ce ai pățit ? Lasă -ti femeile sa facă ce vor Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 E și ea “mica”O sa-și dorească din ce in ce mai mult …. Încă nu-și da seama … acum … Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 23 minutes ago, disjokey said: Eu nu te-am citat pe tine, vezi că ai încurcat conturile Tu știi cine este ? 😂😂😂 Link spre comentariu
shadow17 Reputație: 454 Postat Ianuarie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 3 hours ago, Nevasta-ta said: Daca nu esti casatorit , este ok sa faci asta pt “ experienta” dar in situatia in care ai o partenera , oficial, atunci devine o problema. Eu asa cred. Inteleg ca "doamne fereste" sa ramai gravida, sa i faci confratelui vreun copil, in schimb te consideri oficiala, ce te face atat de oficiala in drepturile pe care le clamezi de a nu fi inselata, spre deosebire de cele care n-au semnat in vreo primarie ca se marita, doar faptul ca tu ai semnat pe aceeasi hartie cu el? Scria acolo cumva in mod explicit, chiar si cu litere mici, ca este un contract de exclusivitate pe organul sexual al cosemnatarului? Oamenii mai evadeaza din "celula de baza a societatii" cand simt nevoia, de ce e asta un pacat atata vreme cat nu se distruge celula din pricina asta? Recenzia lui povestita de tine ar fi nula pentru noi, sa vina el aici pe topicul tau si sa faca recenzie ca sa conteze! Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 53 minute, Bruneta168 a spus: Aoleuuu , vai de mine și de mine , ce ai pățit ? Lasă -ti femeile sa facă ce vor Pai eu o las... doar mi-am spus opinia... mi-o asum... 😁 Link spre comentariu
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Ianuarie 14, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 1 oră în urmă, disjokey a spus: Eu nu te-am citat pe tine, vezi că ai încurcat conturile Ok scuze🙏 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 10 minutes ago, nicieu said: Pai eu o las... doar mi-am spus opinia... mi-o asum... 😁 Nu se știe , poate o sa aibă curaj și o sa apeleze la mine aștept Link spre comentariu
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Ianuarie 14, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 1 oră în urmă, Bruneta168 a spus: E și ea “mica”O sa-și dorească din ce in ce mai mult …. Încă nu-și da seama … acum … Asa o fi… clar tu sti mult mai bine ca mine . 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 1 minute ago, Nevasta-ta said: Asa o fi… clar tu sti mult mai bine ca mine . Nu știu eu mult …. Abia învăț , abia ma maturizez … încep sa simt omul …. Ma termina psihic … Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum