Sari la conținut

Imi caut sotul 😜

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
38 minutes ago, Nevasta-ta said:

Nu ne cunoastem noi doua sigur dar poate il cunosti pe el … cum ar fi sa fac o programare la tine .sa vin cu el de mana  si sa il recunosti? Mai poti sa faci ceva ?

Te aștept :) îți dai seama ce șoc ar fi ? :) 

Link spre comentariu
Vizitator
7 minutes ago, Nevasta-ta said:

Sunt” dubioasa”pt ca incep sa inteleg ce isi doreste el si sunt dispusa sa incerc sa-i ofer chiar daca asta presupune sa interactionam cu o alta femeie? 

Încearcă , vei rămâne surprinsă …. Poate o sa -i placa mai mult femeia respectiva …. Vezi ce slăbiciuni are :) deloc nu vrei da-mi dai mesaj sa vorbim , ca doua femeii mature …. Ești trecută de prima tinerețe , ca mine :) 

Link spre comentariu
Acum 2 minute, Bruneta168 a spus:

Încearcă , vei rămâne surprinsă …. Poate o sa -i placa mai mult femeia respectiva …. Vezi ce slăbiciuni are :) deloc nu vrei da-mi dai mesaj sa vorbim , ca doua femeii mature …. Ești trecută de prima tinerețe , ca mine :) 

Cred ca sunt mai mica decat tine … am sa iti scriu atunci cand voi fi pregatita pt acesta interactiune, imi mai trebuie ceva curaj pt asta. El a fost socat initial, dar ulterior a fost surprins placut cand l-am intrebat daca ar vrea o astfel de experienta . 

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cartierul cu 3 litere
  • Oras:Cartierul cu 3 litere
42 minutes ago, Indecisu said:

Ce iti mai place si tie cancan-ul, vaaaaiiiiii 😀

Ar trebui sa bem o bere, ce zici ?

Mai povestim si noi de una, de alta.

Subiect principal, efectul brunetelor asupra masculilor feroce sau nu.

Ce zici ?

Nu mă bag, dar încearcă cu @marcus69 

Ăsta fute tot ce mișcă și ai ce povesti cu el 

=))

• Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator nicieu
Acum 24 minute, Nevasta-ta a spus:

Sunt” dubioasa”pt ca incep sa inteleg ce isi doreste el si sunt dispusa sa incerc sa-i ofer chiar daca asta presupune sa interactionam cu o alta femeie? 

Nu... pentru ca la inceput ai venit si ai specificat ca vrei sa stii cine e pe forum... acum vrei altceva... va mai trece un timp si vei vrea altceva.

Link spre comentariu
Vizitator
1 hour ago, nicieu said:

Pentru ca pari foarte dubioasa 🤣🤣🤣 este strict parerea mea si mi-o asum.

Aoleuuu , vai de mine și de mine , ce ai pățit ? Lasă -ti femeile sa facă ce vor ;) 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
3 hours ago, Nevasta-ta said:

Daca nu esti casatorit , este ok sa faci asta pt “ experienta” dar  in situatia in care ai o partenera , oficial, atunci devine o problema. Eu asa cred. 

Inteleg ca "doamne fereste" sa ramai gravida, sa i faci confratelui vreun copil, in schimb te consideri oficiala, ce te face atat de oficiala in drepturile pe care le clamezi de a nu fi inselata, spre deosebire de cele care n-au semnat in vreo primarie ca se marita, doar faptul ca tu ai semnat pe aceeasi hartie cu el?
Scria acolo cumva in mod explicit, chiar si cu litere mici, ca este un contract de exclusivitate pe organul sexual al cosemnatarului?

Oamenii mai evadeaza din "celula de baza a societatii" cand simt nevoia, de ce e asta un pacat atata vreme cat nu se distruge celula din pricina asta?

Recenzia lui povestita de tine ar fi nula pentru noi, sa vina el aici pe topicul tau si sa faca recenzie ca sa conteze!

Link spre comentariu
Vizitator nicieu
Acum 53 minute, Bruneta168 a spus:

Aoleuuu , vai de mine și de mine , ce ai pățit ? Lasă -ti femeile sa facă ce vor ;) 

Pai eu o las... doar mi-am spus opinia... mi-o asum... 😁

Link spre comentariu

Vizitator
1 minute ago, Nevasta-ta said:

Asa o fi… clar tu sti mult mai bine ca mine . 

Nu știu eu mult …. Abia învăț , abia ma maturizez … încep sa simt omul …. Ma termina psihic … 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...