Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Postat Ianuarie 14, 2022 Chiar acum, Bruneta168 a spus: Nu se știe , poate o sa aibă curaj și o sa apeleze la mine aștept Tu stii mai bine 🤣🤣🤣 eu speram sa nu o primesti, dar ai divortat si de mine, nu mai am cuvant 🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Postat Ianuarie 14, 2022 2 minutes ago, nicieu said: Tu stii mai bine 🤣🤣🤣 eu speram sa nu o primesti, dar ai divortat si de mine, nu mai am cuvant 🤣 Tu ai fost cel care a “ divorțat “ 😂😂😂 bine , nu o voi primi 😂😂😂
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 1 minut, Bruneta168 a spus: Tu ai fost cel care a “ divorțat “ 😂😂😂 bine , nu o voi primi 😂😂😂 Eu n-am semnat nicio hartie... la mine nu a ajuns nimic... 🤣🤣🤣 practic sunt inca barbata-tu 🤣🤣🤣
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Ianuarie 14, 2022 Autor Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 15 minute, shadow17 a spus: Inteleg ca "doamne fereste" sa ramai gravida, sa i faci confratelui vreun copil, in schimb te consideri oficiala, ce te face atat de oficiala in drepturile pe care le clamezi de a nu fi inselata, spre deosebire de cele care n-au semnat in vreo primarie ca se marita, doar faptul ca tu ai semnat pe aceeasi hartie cu el? Scria acolo cumva in mod explicit, chiar si cu litere mici, ca este un contract de exclusivitate pe organul sexual al cosemnatarului? Oamenii mai evadeaza din "celula de baza a societatii" cand simt nevoia, de ce e asta un pacat atata vreme cat nu se distruge celula din pricina asta? Recenzia lui povestita de tine ar fi nula pentru noi, sa vina el aici pe topicul tau si sa faca recenzie ca sa conteze! Clar nu pt ca am semnat pe aceeasi harti cu el… ci pt ca asa ne-am promis unul altuia atunci cand am decis de comun acord sa “semnam “ acolo. pt ca am promis amandoi ca daca intr-o zi unul din noi nu va mai simti iubire fata de celalat va avea curaj sa-i spuna celuilalt si ne continuma viata fara a fi prizonieri unul fata de altul. Si nu in ultimul rand pt ca asa cum eu mi-am respectat promisiunile ,desi sa stiti ca si noi suntem “vazute/dorite” de alti barbati, si am avea si ocazii si motive… totusi nu am facut asta. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Postat Ianuarie 14, 2022 2 minutes ago, nicieu said: Eu n-am semnat nicio hartie... la mine nu a ajuns nimic... 🤣🤣🤣 practic sunt inca barbata-tu 🤣🤣🤣 Paza, sa vina pazaaaaaaaa
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Postat Ianuarie 14, 2022 Chiar acum, Bruneta168 a spus: Paza, sa vina pazaaaaaaaa Sa vina...
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 2 minute, nicieu a spus: Eu n-am semnat nicio hartie... la mine nu a ajuns nimic... 🤣🤣🤣 practic sunt inca barbata-tu 🤣🤣🤣 Baaaaa, ce duplicitar esti...esti ala:"dezbrăcate ca te....., mai bine, îmbrăcate...ca nu te mai... 😀
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Postat Ianuarie 14, 2022 1 minute ago, scorpion1970 said: Baaaaa, ce duplicitar esti...esti ala:"dezbrăcate ca te....., mai bine, îmbrăcate...ca nu te mai... 😀 Îl vede @mara27 și îl bate la fundul gol ( glumesc )
shadow17 Reputație: 454 Postat Ianuarie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 14, 2022 3 minutes ago, Nevasta-ta said: Clar nu pt ca am semnat pe aceeasi harti cu el… ci pt ca asa ne-am promis unul altuia atunci cand am decis de comun acord sa “semnam “ acolo. Poate el a intrat in politica intre timp si i-a intrat in reflex sa nu-si mai respecte promisiunile. Totusi, hartiile alea mai valoreaza ceva asa cum sustii, daca s-a incalcat ceea ce scrie pe ele?
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Ianuarie 14, 2022 Autor Postat Ianuarie 14, 2022 Iar recenzia lui conteaza pt mine , evident ca pt tine nu are nici o valoare , ar fi “ dubios “daca ar avea☺️ 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Postat Ianuarie 14, 2022 Just now, Nevasta-ta said: Iar recenzia lui conteaza pt mine , evident ca pt tine nu are nici o valoare , ar fi “ dubios “daca ar avea☺️ E gata recenzia ? Pune-o , si promit ca te ajut sa-l descoperi
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 3 minute, Bruneta168 a spus: Îl vede @mara27 și îl bate la fundul gol ( glumesc ) Scumpa doamna! Am văzut ca ati chemat "paza"?! Aveți vre-o...reclamatie?🙈😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Postat Ianuarie 14, 2022 Just now, scorpion1970 said: Scumpa doamna! Am văzut ca ati chemat "paza"?! Aveți vre-o...reclamatie?🙈😂 Am o reclamație @pisicuts nu mai am aprecieri pazaaaaaaa
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 1 minut, Bruneta168 a spus: Îl vede @mara27 și îl bate la fundul gol ( glumesc ) Mara nu se supara, atata timp cat nicitu nu te superi 🤣🤣🤣 va iubesc pe amandoua ❤
shadow17 Reputație: 454 Postat Ianuarie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 14, 2022 1 minute ago, Nevasta-ta said: Iar recenzia lui conteaza pt mine , evident ca pt tine nu are nici o valoare , ar fi “ dubios “daca ar avea Daca tot ai ales sa-ti dezbati viata intima in mod public, zic eu ca ar fi relevanta pentru audienta si recenzia, din aceasta perspectiva doar, nu ca si-ar dori vreunul dintre noi sa ajungi nevasta-sa
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Ianuarie 14, 2022 Autor Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 1 minut, shadow17 a spus: Poate el a intrat in politica intre timp si i-a intrat in reflex sa nu-si mai respecte promisiunile. Totusi, hartiile alea mai valoreaza ceva asa cum sustii, daca s-a incalcat ceea ce scrie pe ele? Eeee … politica sufletului… Hartia mai valoreaza ceva cata vreme are valoare pt amandoi , altfel este 0 . 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Postat Ianuarie 14, 2022 Just now, nicieu said: Mara nu se supara, atata timp cat nicitu nu te superi 🤣🤣🤣 va iubesc pe amandoua ❤ Așa sa faci între doua nu te ploua , dar nici bine nu-ti e 😆
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Postat Ianuarie 14, 2022 Chiar acum, Bruneta168 a spus: Așa sa faci între doua nu te ploua , dar nici bine nu-ti e 😆 Asta stiu, dar mai bine uscat decat umed 🤣🤣🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Postat Ianuarie 14, 2022 Just now, nicieu said: Asta stiu, dar mai bine uscat decat umed 🤣🤣🤣 Cred ca o sa fie numai pe umed 😂
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 6 minute, scorpion1970 a spus: Baaaaa, ce duplicitar esti...esti ala:"dezbrăcate ca te....., mai bine, îmbrăcate...ca nu te mai... 😀 Eu? Cand vreodata am postat ceva referitor la Ana? Adica impotriva 🤣🤣🤣 vreau doavada! N-a fost divort, a fost o neintelegere 🤣
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Postat Ianuarie 14, 2022 Chiar acum, Bruneta168 a spus: Cred ca o sa fie numai pe umed 😂 Imi place oralul umed 🤣
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Ianuarie 14, 2022 Autor Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 1 minut, shadow17 a spus: Daca tot ai ales sa-ti dezbati viata intima in mod public, zic eu ca ar fi relevanta pentru audienta si recenzia, din aceasta perspectiva doar, nu ca si-ar dori vreunul dintre noi sa ajungi nevasta-sa Asta cu ”dezbatutul vietii intime in mod public “ spusa de cineva care povesteste extrem de detaliat experientele sexule , mie imi suna a duplicitate. Dar suntem liberi sa scriem ce dorim… 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Postat Ianuarie 14, 2022 Just now, nicieu said: Imi place oralul umed 🤣 Și slow
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Postat Ianuarie 14, 2022 Hai ca am stricat topicul asta
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 3 minute, Bruneta168 a spus: Am o reclamație @pisicuts nu mai am aprecieri pazaaaaaaa 😂 Vedeți, ca reclamația sa fie datata și "stampulata" corespunzator!astfel nu se ia, în considerare.. 😀 Șefu.... @pisicuts Aveți o reclamație care trebuie analizata!!! 😁
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum