Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Postat Decembrie 26, 2021 Acum 2 minute, Bruneta168 a spus: Daaaa, ca sa nu-ti dai drumul nu e logic ? Probabil ca pula altuia , nu reacționa și probabil ca s-a gândit ea , sa-i vorbească 😆, și eu mai fac uneori sa te plesnesc , cât sa nu-ti dai drumul repede 👅 cu pula , trebuie sa faci dragoste , pui pasiune și iese perfect gura-pula Daca imi dai palme peste pula ne suparam ,sa stii 😐
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Postat Decembrie 26, 2021 Acum 53 minute, Bruneta168 a spus: O femeie “disperata “, nu-și va face cont aici , o femeie “ disperata “ o va suna pe aia de și-o trage cu bărbatul ei ( sunt pățită ) Nope 😀 Dupa cum scrie, este disperata insa incearca sa inteleaga chestii. Daca a vazut un video de pe nimfo, este clar ca omu' este pe aici, are cont, altfel cum putea avea acel video ?? Vom vedea ce si cum 😀
lorenzo12 Reputație: 495 Postat Decembrie 26, 2021 Oras:Galati Oras:Galati Postat Decembrie 26, 2021 Acum 7 minute, danp123 a spus: Eu personal, am avut alta experienta: la o fata, am luat o palma peste pula! In timp ce o sugea, s-a ridicat putin, s-a uitat la ea si "trosc", o palma! Nu a fost ascultatoare😂 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Postat Decembrie 26, 2021 2 minutes ago, CharonIV said: Daca imi dai palme peste pula ne suparam ,sa stii 😐 Te fac sa-ti treacă
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Decembrie 26, 2021 Autor Postat Decembrie 26, 2021 Acum 1 minut, Indecisu a spus: Nope 😀 Dupa cum scrie, este disperata insa incearca sa inteleaga chestii. Daca a vazut un video de pe nimfo, este clar ca omu' este pe aici, are cont, altfel cum putea avea acel video ?? Vom vedea ce si cum 😀 Multumesc🙏 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Postat Decembrie 26, 2021 4 minutes ago, Indecisu said: Nope 😀 Dupa cum scrie, este disperata insa incearca sa inteleaga chestii. Daca a vazut un video de pe nimfo, este clar ca omu' este pe aici, are cont, altfel cum putea avea acel video ?? Vom vedea ce si cum 😀 Ete pula, puțin îmi pasa de ea și de el sa-și plângă in alta parte dezamăgirile ! Alooooo , suntem pe un site de curve , nu suntem la Trădați in dragoste sau Ochii din umbra 😆
lorenzo12 Reputație: 495 Postat Decembrie 26, 2021 Oras:Galati Oras:Galati Postat Decembrie 26, 2021 Acum 5 minute, CharonIV a spus: Daca imi dai palme peste pula ne suparam ,sa stii 😐 Ea iti da peste pula ..tu ii dai peste buci😁 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Postat Decembrie 26, 2021 Curvasaria e boala grea ,daca esti obisnuit sa schimbi partenera constant nu prea cred ca o fie ceva de genul , o da ,acum faci sex anal ,gata ,nu mai merg la curve... sa fim seriosi :)))))
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Postat Decembrie 26, 2021 Acum 1 minut, Bruneta168 a spus: Ete pula, puțin îmi pasa de ea și de el sa-și plângă in alta parte dezamăgirile ! Alooooo , suntem pe un site de curve , nu suntem la Trădați in dragoste sau Ochii din umbra 😆 Nu ii vrei in patul tau pe astia doi ?😀
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Postat Decembrie 26, 2021 De aia nu o mai sug eu ca bărbatul ei o Înșeală și ea îl cauta in pulele la astia hai ma sa fim serioși , o femeie normala , nu l-ar cauta aici .
Membru Premium danp123 Reputație: 2895 Postat Decembrie 26, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Decembrie 26, 2021 @Bruneta168 N-ai in plan o vizita prin Timisoara?! Ca tare m-as infige la tine-n cur! 😁 Si sunt convins ca ar fi multi doritori! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Postat Decembrie 26, 2021 Acum 2 minute, CharonIV a spus: Daca imi dai palme peste pula ne suparam ,sa stii 😐 slap me baby..i was a rude boy..🙊🤭 Acum 1 minut, Indecisu a spus: Nope 😀 Dupa cum scrie, este disperata insa incearca sa inteleaga chestii. Daca a vazut un video de pe nimfo, este clar ca omu' este pe aici, are cont, altfel cum putea avea acel video ?? Vom vedea ce si cum 😀 plm.eu nici asa nu vad video..decat daca salvez fisierul..🤓.. ... a vazut video..dar nu si userul..serios?...da-o-n babana mea..🙉 cand se deschid cabinetele psihologice?..intreb pentru nevasta unui prieten..🤭
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Postat Decembrie 26, 2021 Chiar acum, danp123 a spus: @Bruneta168 N-ai in plan o vizita prin Timisoara?! Ca tare m-as infige la tine-n cur! 😁 Si sunt convins ca ar fi multi doritori! Facem licitatie , ca interesul e mare pentru ochiul maro al @Bruneta168 😁
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Postat Decembrie 26, 2021 Just now, Indecisu said: Nu ii vrei in patul tau pe astia doi ?😀 Nuuu , ca nu este normala , o femeie normala , nu ar face asta ! Și culmea , știe sa-și facă cont , știe sa se încarce , și-a pus pana și poza la avatar ptr ce ai face asta ? Ca sa ce? Vrei sa iei lecții de futut , supt , etc ? Suna pe una care te atrage , plătește-o și du-te sa te învețe !
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Postat Decembrie 26, 2021 1 minute ago, CharonIV said: Facem licitatie , ca interesul e mare pentru ochiul maro al @Bruneta168 😁 E roz , nu maro 🤣🤣🤣
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Postat Decembrie 26, 2021 Chiar acum, Bruneta168 a spus: Nuuu , ca nu este normala , o femeie normala , nu ar face asta ! Și culmea , știe sa-și facă cont , știe sa se încarce , și-a pus pana și poza la avatar ptr ce ai face asta ? Ca sa ce? Vrei sa iei lecții de futut , supt , etc ? Suna pe una care te atrage , plătește-o și du-te sa te învețe ! Sa bage 2 poze si un tarif :))))) ca o invatam noi tot ce trebuie sa stie
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Postat Decembrie 26, 2021 2 minutes ago, _sahy_ said: slap me baby..i was a rude boy..🙊🤭 plm.eu nici asa nu vad video..decat daca salvez fisierul..🤓.. ... a vazut video..dar nu si userul..serios?...da-o-n babana mea..🙉 cand se deschid cabinetele psihologice?..intreb pentru nevasta unui prieten..🤭 Mulțumesc ❤️
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Postat Decembrie 26, 2021 Chiar acum, Bruneta168 a spus: E roz , nu maro 🤣🤣🤣 Eu ma refeream la cealalta gaura, draga :)))))
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Decembrie 26, 2021 Autor Postat Decembrie 26, 2021 Acum 1 minut, Bruneta168 a spus: Nuuu , ca nu este normala , o femeie normala , nu ar face asta ! Și culmea , știe sa-și facă cont , știe sa se încarce , și-a pus pana și poza la avatar ptr ce ai face asta ? Ca sa ce? Vrei sa iei lecții de futut , supt , etc ? Suna pe una care te atrage , plătește-o și du-te sa te învețe ! Asa am sa fac, am scris si mai sus. Dupa aceea daca reusim sa trecem peste acest obstacol , vom merge impreuna, sa vedem ce iese. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Postat Decembrie 26, 2021 Acum 4 minute, danp123 a spus: @Bruneta168 N-ai in plan o vizita prin Timisoara?! Ca tare m-as infige la tine-n cur! 😁 Si sunt convins ca ar fi multi doritori! sigur nu-i nevasta-ta..🤣👍✌
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Postat Decembrie 26, 2021 Just now, Nevasta-ta said: Asa am sa fac, am scris si mai sus. Dupa aceea daca reusim sa trecem peste acest obstacol , vom merge impreuna, sa vedem ce iese. Vino la mine, nu te costa mult doar 300 de ron ora , te învăț cum sa o sugi , dar am nevoie de un voluntar sau mai bine , adu-l și pe el 😆
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Postat Decembrie 26, 2021 Acum 1 minut, Nevasta-ta a spus: Asa am sa fac, am scris si mai sus. Dupa aceea daca reusim sa trecem peste acest obstacol , vom merge impreuna, sa vedem ce iese. Vorbeste cu el si zi verde-n fata ca stii ce face ,adevarul doare cel mai rau ,dar macar stii cum stai
Nevasta-ta Reputație: 224 Postat Decembrie 26, 2021 Autor Postat Decembrie 26, 2021 Asa spuneti toti ca ne invatati voi ce si cum, dar cred ca uneori nu indrazniti sa ne spuneti nici ce va doriti , dar sa ne mai si invatati. 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Postat Decembrie 26, 2021 Acum 1 minut, Nevasta-ta a spus: Asa spuneti toti ca ne invatati voi ce si cum, dar cred ca uneori nu indrazniti sa ne spuneti nici ce va doriti , dar sa ne mai si invatati. Pai invatam si noi daca avem pe cine ,daca incepeti cu nu aia,nu aia ,fara oral ca nu-mi place sa o sug , nu prea ai ce sa faci :))))) orice barbat de pe lumea asta isi doreste o curva in pat
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum