Sari la conținut

Sntaj.

Postări Recomandate

Postat

Va salut! Am rugamintea daca e cineva amabil si ma poate ajuta si pe mine. Este vreun grup pe whatsapp numit Public69 in care sunt cativa mii de membri pe grup? Cineva a postat poza si numarul meu pe acel grup in speranta sa ii pun o suma de bani in cont ca altfel nu v-a sterge postarea. Ma puteti ajuta va rog?

• Haha 1
Vizitator Indecisu
Reputație: 0
Postat
Acum 5 ore, danciprian96 a spus:

Va salut! Am rugamintea daca e cineva amabil si ma poate ajuta si pe mine. Este vreun grup pe whatsapp numit Public69 in care sunt cativa mii de membri pe grup? Cineva a postat poza si numarul meu pe acel grup in speranta sa ii pun o suma de bani in cont ca altfel nu v-a sterge postarea. Ma puteti ajuta va rog?

Sunt mai multe grupuri , insa îți dai seama ca dacă poza și nr de telefon au apărut acolo , este posibil sa apăra și pe alte grupuri . E clar ca ai făcut ceva , rău , greșit 😃

Vizitator varulqwerty
Reputație: 0
Postat

Varule, fa ca americanii, niciodata nu negocia cu teroristii, asta e a ajuns poza acolo, toata lumea stie ca esti un curvar deja, banii nu o sa ajute cu nimic, fapta e consumata, nu ai avut creeer sa te aperi, ai comis-o, mai bine tine la banii tai si pregateste-te pentru shitstormul de pe social media care va urma,

Sfatul meu e sa iti purjezi toate conturile de social media, sa nu dai bani nimanui si sa stai asa cateva luni, poate ti se mai detoxifica si creierul ala prajit de la social media si o sa vezi ca te vei simti mai zen ca niciodata, baga-ti pula in prieteni oricum sunt temporari, iar familia ori te va intelege ori e de cacat si te va judeca asa ca baga-ti si in ei pula

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...