cornel00 Reputație: 4 Postat Decembrie 30, 2021 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Decembrie 30, 2021 Am fost și eu pe la aceasta domnișoară cred ca areai multe anunțuri este un anunț cu 3 domnișoare și ea e cea din mijloc. Contactata la tel mia zis serviciile 150 nr 250 h. Oral și normal zona 6 Noiembrie ajuns la locație am optat pentru un număr. Mi-a zis dacă vreau se poate și în 3.am refuzat . Domnișoare are un aspect plăcut. Micuța și slabuta și cu niște sâni frumoși Acțiunea a început cu un op făcut destul de bine și după aia am pus-o capra per total mie mia plăcut. Cadou 150
PIRATE Reputație: 252 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Acum 11 ore, cornel00 a spus: Am fost și eu pe la aceasta domnișoară cred ca areai multe anunțuri este un anunț cu 3 domnișoare și ea e cea din mijloc. Contactata la tel mia zis serviciile 150 nr 250 h. Oral și normal zona 6 Noiembrie ajuns la locație am optat pentru un număr. Mi-a zis dacă vreau se poate și în 3.am refuzat . Domnișoare are un aspect plăcut. Micuța și slabuta și cu niște sâni frumoși Acțiunea a început cu un op făcut destul de bine și după aia am pus-o capra per total mie mia plăcut. Cadou 150 BUUUUUUUNĂ pozitie CAPRĂ!
cornel00 Reputație: 4 Postat Ianuarie 1, 2022 Oras:Suceava Oras:Suceava Autor Postat Ianuarie 1, 2022 Eu sunt mai de la țară. Nu sunt un intelectual. 1
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3053 Postat Februarie 13, 2022 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Februarie 13, 2022 Este clar, dacă era intelectual zicea și el GOAT STYLE 😊 "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
Postări Recomandate