Lukas_lukyan Reputație: 24 Postat Ianuarie 1, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 1, 2022 Bună tuturor am o întrebare Îmi puteți spune cand ajunge o transexuală în Lugoj județul Timiș ca la noi nu a fost niciodată nimeni 1
gallo Reputație: -1313 Postat Ianuarie 1, 2022 Oras:Provence Oras:Provence Postat Ianuarie 1, 2022 Cincistele este dispusa sa faca deplasari, are nevoie doar de stiulete! Este ieftina!🤣 1 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Ianuarie 1, 2022 Oras:Everest Oras:Everest Postat Ianuarie 1, 2022 Acum 7 ore, gallo a spus: Cincistele este dispusa sa faca deplasari, are nevoie doar de stiulete! Este ieftina!🤣 Ce e bă, papagalule ? Vrei să-mi sugi pula și nu știi cum să-mi zici ? 😁 1 2
gallo Reputație: -1313 Postat Ianuarie 2, 2022 Oras:Provence Oras:Provence Postat Ianuarie 2, 2022 Acum 13 ore, cincistele a spus: Ce e bă, papagalule ? Vrei să-mi sugi pula și nu știi cum să-mi zici ? 😁 Nu bro, nu am asemenea inclinatii, tu nu ai coaie eunucule. Stiindu-te mort de foame, toata lumea stie ca ai facut revelionul in canal, ma gandeam ca iti prinde bine un client, oricum iei muie grupa mare!🤣 1
Lukas_lukyan Reputație: 24 Postat August 15, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 15, 2023 La 01.01.2022 la 11:55, Lukas_lukyan a spus: Bună tuturor am o întrebare Îmi puteți spune cand ajunge o transexuală în Lugoj județul Timiș ca la noi nu a fost niciodată nimeni
1marcus Reputație: 288 Postat August 15, 2023 Oras:Nicaeri Oras:Nicaeri Postat August 15, 2023 Acum 2 ore, Lukas_lukyan a spus: Vezi ca sunt la DG destui,alegeți unul😝 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum