asterica Reputație: 7304 Postat Februarie 19, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 19, 2014 Spartacus a luat un sut in coaie, de il seca la icre; scut daca avea, ...nu il mai durea.... precedent
yka Reputație: 9109 Postat Martie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 6, 2014 Oare despre ce dentist este vorba ? Dentosan sau Mentosan sarmanta (asta e pentru Asterica )
trecorp Reputație: 206 Postat Martie 7, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 7, 2014 I-a intins arma 'n tacere , soldatul stia ce are de facut. incomensurabil - dificultate -EXPERT.
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Martie 7, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Autor Postat Martie 7, 2014 Acum cateva saptamani, Vladimir Putin comensura bilantul victimelor din Ucraina, cu cel din 22 decembrie 1989, atunci cand a avut loc Revolutia impotriva regimului ceausist revolutie 1
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 8, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 8, 2014 Cuaternar, evolutie, aparitia si dezvoltarea omului pe planeta ! telefon
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Martie 8, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Autor Postat Martie 8, 2014 Printre ingredientele fondului de ten se regaseste pudra de radacina de maranta, radacina
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 20, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 20, 2014 Pentru acest tigru ce umbla hamesit dupa prada, cina va fi o frumoasa antilopa.... televizor
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Martie 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Postat Martie 20, 2014 PlacinTELE VIZOR s-au facut si prin ele admiram sanii iubitei mele care gatea dezbracataAdmiram
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 20, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 20, 2014 Admir ampenajul acestui Boeing 767, un avion superb. superlativ
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Martie 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Postat Martie 20, 2014 Camasa era calcata SUPER LA TIV, am facut astfel impresie buna domnisoarei.Calcata
trecorp Reputație: 206 Postat Martie 20, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 20, 2014 Cand am auzit ca face normal neprotejat am plecat imediat si nici ca am mai calcat acolo vreodata.. irefutabil
deep river Reputație: 410 Postat Martie 21, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Martie 21, 2014 La ora de muzică:- Zi-mi a doua notă din gamă! Hai, repede! se răsti matahala libidinoasă la silfida pe care o scosese la tablă.- Ăăă, mi? răspunse eleva zâmbind.- Habar n-ai! Gata, ai 3. Marş la loc!- Dom' profesor, zise tânăra elevă jucându-se în decolteu şi muşcându-şi buza inferioară, am glumit. Nu mi, re. - Fut, abilă mai eşti, răspunse profesorul bâlbâindu-se, derutat fiind de joaca ei. În fapt, spusese "Să te fut, abilă mai eşti!", doar ca primele două cuvinte le rostise aşa, ca pentru el. SPLENDOARE
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum