Sari la conținut

Ts Targoviste

Postări Recomandate

• Telefon: 0741939567
  • Oras:Bucuresti
Postat
  La 01.07.2022 la 7:18, cont nou1 a spus:

Imi poate confirma cineva? Ms!

Extinde  

Iubirea mea 😘🥰♥️😍vine Pantera de azi in Târgoviște și ți-o recomand cu drag eu ♥️♥️♥️🤗♥️♥️Iar din partea mea un kiss ai și mie dor de tine 🥰🥰🥰

• Oras:Ploiesti
Postat
  La 01.07.2022 la 15:29, BlondyTs a spus:

Iubirea mea 😘🥰♥️😍vine Pantera de azi in Târgoviște și ți-o recomand cu drag eu ♥️♥️♥️🤗♥️♥️Iar din partea mea un kiss ai și mie dor de tine 🥰🥰🥰

Extinde  

Ms Anto, am vb cu ea. Ești o scumpa ca de obicei. Abia aștept sa revi în tara, poate ne revedem!!!Kiss 😘

• Minus 1
  • Inimioara 1
Postat
  La 01.07.2022 la 15:25, tttpttt a spus:

Nu te supara, dar ăsta are barba mai mare ca tine probabil...si se vede de la posta ca are peruca :)))

Extinde  

Cred...👌 ms

• Minus 1
Postat
  La 01.07.2022 la 23:11, cont nou1 a spus:

Ms Anto, am vb cu ea. Ești o scumpa ca de obicei. Abia aștept sa revi în tara, poate ne revedem!!!Kiss 😘

Extinde  

Cu mare drag iubire ♥️🥰😘😍😍și sigur cu drag când revin 

• Oras:Secret
  • Oras:Secret
Postat
  La 27.09.2022 la 7:37, cont nou1 a spus:
Extinde  

E traveu nu se vede?o plasa o caciula si aia e...toate se viseaza transe pestd noapte:))

Postat
  La 27.09.2022 la 8:59, tomushh a spus:

E traveu nu se vede?o plasa o caciula si aia e...toate se viseaza transe pestd noapte:))

Extinde  

Nu văd unde ar fi problema… oricum 90% dintre voi mergeți la travestite, apoi veniți aici și comentați aiurea “asta e travestită”, “asta nu mai știu ce”… dar când stăteati capra sa V o dea o travestită era bine!😖 

În plus, întotdeauna am recunoscut când m. Întrebat cineva dacă e parul meu sau peruca!💋

• Minus 1
  • Oras:Pitești
Postat
  La 02.11.2022 la 7:05, tanyats01 a spus:

Nu văd unde ar fi problema… oricum 90% dintre voi mergeți la travestite, apoi veniți aici și comentați aiurea “asta e travestită”, “asta nu mai știu ce”… dar când stăteati capra sa V o dea o travestită era bine!😖 

În plus, întotdeauna am recunoscut când m. Întrebat cineva dacă e parul meu sau peruca!💋

Extinde  

Am vizitat odată o ,,transexuală", întuneric în apartament, voce plăcută, costumație interesantă. Toate bune dar avea părul pe picioare mai mare ca în al meu. Deci peruca e ultima problemă dacă corpul e frumos. Un implant cu silicoane e și mai și. 

Când dragostea e mare nici sexul nu contează.

Dacă Tanya vine la Pitești și are servicii și tarife corecte o (îl) voi vizita. Doar respect din ambele părți e necesar.

• Haha 1
Postat
  La 02.11.2022 la 12:10, Planck a spus:

Am vizitat odată o ,,transexuală", întuneric în apartament, voce plăcută, costumație interesantă. Toate bune dar avea părul pe picioare mai mare ca în al meu. Deci peruca e ultima problemă dacă corpul e frumos. Un implant cu silicoane e și mai și. 

Când dragostea e mare nici sexul nu contează.

Dacă Tanya vine la Pitești și are servicii și tarife corecte o (îl) voi vizita. Doar respect din ambele părți e necesar.

Extinde  

Am fost la Pitesti acum 3 săptămâni.😅 oricum, o aa revin curând, cred ca la sfârșitul săptămânii!💋

Postat
  La 02.11.2022 la 19:22, tanyats01 a spus:

Am fost la Pitesti acum 3 săptămâni.😅 oricum, o aa revin curând, cred ca la sfârșitul săptămânii!💋

Extinde  

Când te voi suna voi aminti această discuție.😘

• Oras:targoviste
  • Oras:targoviste
Postat

felicitari celor care va piedeti timpul cu ele ..........cand sunt atatea femei nefericite.........care ar face orice ......indiferent de situatia lor matrimoniala..........pt un cocosel cuminte curat si falos............nu ca .........ce e pe aici ......... 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...