tito_ortiz Reputație: 14 Postat Ianuarie 5, 2022 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Ianuarie 5, 2022 Salut, Vizitat aceasta doamna acum cateva zile .Locatia se afla pe Unirii Sud , vis a vis de oficiul postal numarul 7, bloc E9. Sunat la usa, imi deschide usa o doamna care arata destul de bine pentru cei 40 de ani declarati, destul de strident machiata. De fel este din Republica Moldova. Achitat un singur numar. 100 de Lei. Actiunea s-a desfasurat mecanic fara niciun fel de tresarire din partea mea 😂😅 DE REVENIT : NUUUUU 1
iancujianu85 Reputație: 256 Postat Ianuarie 5, 2022 Postat Ianuarie 5, 2022 Cred ca mai are un topic deschis, pe aici, avea locație pe bdul 1 dec an trecut, am fost și eu de 2 ori ca na prost ești atunci când nu te saturi prima oara și mai vrei odata😂😂e pe super fast fuck, suge puțin și după își da body-ul într-o parte și îți zice futi chizda, hai dai tari😂😂😂, eu unul nu o recomand, mai bine faci o laba 4
bilosul69 Reputație: 278 Postat Ianuarie 7, 2022 Oras:În mai multe parti Oras:În mai multe parti Postat Ianuarie 7, 2022 0748362237 ca sa nu va fi deranjat degeaba.Anuntul la un moment dat o sa expire.
submisxxx Reputație: 157 Postat Februarie 5, 2022 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Februarie 5, 2022 Face și dominare ??
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum