Sari la conținut

Ce rol au clonele ?

Postări Recomandate

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat
Acum 16 minute, evaforyou a spus:

@Tandem3, hai ca am vizitat si eu "muzeul", sa fac poc de nu-s "geloasa" pe numarul de "turisti" 😁😁

Mersi, chiar m-ai facut sa rad si ti-am dat si niste plusuri, poate se supara baietii si ma iau la minusat! 😁

uite aici eva : 318.581 citiri profil

1212.jpg.9577872ba1ad9a456d2157116c0bbd8b.jpg

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat
Acum 9 minute, evaforyou a spus:

Pai, trage un ochi pe la fetele astea nou venite, si te scoti! Ia un kil de ulei de bebelusi pentru frectie degeaba si invata cum se taxeaza dushul cu 100 de lei😁😁 

Mă  voi documenta  si voi analiza ofertele și maine vin și  cu meniul.   Da doar pentru doamnele și  domnișoarelor care apreciază  calitate , nu cantitatea 😏  Da din start anunț.  NU PRIMESC POPONARI,   nici nu se discută.  

• Like 2
  • Haha 2
  • Minus 3
Postat
Acum 6 minute, pisicuts a spus:

uite aici eva : 318.581 citiri profil

1212.jpg.9577872ba1ad9a456d2157116c0bbd8b.jpg

Alo,   o mică precizare  ,   tu în  12 ani ai adunat  300 de mi  și  ești și  șef  de plantație.   Dacă  facem o mică  împărțire,   nu știu dacă  ai mai mult de 100 de vizualizari pe zi. Eu 600 pe zi.   Așa  că  ai grijă de mine să  nu dispar 🤣🤣

• Like 2
  • Haha 1
  • Minus 3
Postat
Acum 7 minute, Tandem3 a spus:

Alo,   o mică precizare  ,   tu în  12 ani ai adunat  300 de mi  și  ești și  șef  de plantație.   Dacă  facem o mică  împărțire,   nu știu dacă  ai mai mult de 100 de vizualizari pe zi. Eu 600 pe zi.   Așa  că  ai grijă de mine să  nu dispar 🤣🤣

Am făcut  socoteala și  ai și tu cam 700 de vizualizări pe zi  .  Da oricum , eu un neica nimeni sunt  bine cu 600 pe zi.  

• Like 2
  • Haha 1
  • Minus 3
  • Oras:Peste tot suntem acasă
Postat
Acum 2 minute, Tandem3 a spus:

Am făcut  socoteala și  ai și tu cam 700 de vizualizări pe zi  .  Da oricum , eu un neica nimeni sunt  bine cu 600 pe zi.  

ești iubit tare @Tandem3 de esti asa urmarit 😂

• Mersi 1
  • Administrator
Postat
Acum 4 minute, Tandem3 a spus:

ii bine , asa-i

ai foarte multi dusmani

• Haha 5
  • Trist 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat
Chiar acum, pisicuts a spus:

ii bine , asa-i

ai foarte multi dusmani

112 poliția în acțiune după fratele @Tandem3 😂

• Haha 1
Postat
Acum 5 minute, pisicuts a spus:

ii bine , asa-i

ai foarte multi dusmani

Am ,  da crecă și tu ești  😂🤣🤣

Vreau să mă  trezesc mâine dimineață  și eu cu 100 de mi de puncte.  Așa  îmi vei arata cât de mult mă  prețuiești ❤   

• Like 1
  • Haha 2
  • Minus 3
Vizitator Indecisu
Reputație: 0
Postat
Acum 26 minute, Tandem3 a spus:

Bravo frate, ai invatat cate ceva se pare 😀

Aici pe forum, vizualizarea si minusu' sunt mai tari decat bitcoin-iiiiii 😀😃😄😁

Vizitator Indecisu
Postat
Acum 6 minute, Tandem3 a spus:

Am ,  da crecă și tu ești  😂🤣🤣

Vreau să mă  trezesc mâine dimineață  și eu cu 100 de mi de puncte.  Așa  îmi vei arata cât de mult mă  prețuiești ❤   

Pentru asta baga si tu mana adanc in buzunar dupa cateva sute de coco si se rezolva 😀

Admin-ul are un puternic simt antreprenorial.

Sau semneaza pactu' cu diavolu ' 

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat
Acum 15 minute, pisicuts a spus:

ii bine , asa-i

ai foarte multi dusmani

Eu am asa o frica nu cumva dusmanii sa-i devina prieteni, apoi sa ma intreaca la reputatie🤣🙋‍♂️

• Haha 1
  • Minus 1
Vizitator scorpion1970
Postat
1 oră în urmă, Tandem3 a spus:

Pe profilul meu în  3 luni  am 53 de mi de vizualizări  🤔 , asta înseamnă aproximativ  600  de vizualizări pe zi.😇 Au întrat  colegii  de bună credință  da și  multe plosnițe 🤣  

Ce ruogamimte am :  @pisicuts,  vreau  profilul meu să  fie transformat în muzeu 😌 .  Plus o taxă  de 2 lei pentru vizitatori  .😏

Bai, "Gioconda", am încercat și eu să-ți vizualizez "pictura", dar biletul la întrare.. "ete scump" 😀 

Vizitator Indecisu
Postat
Acum 11 minute, disjokey a spus:

Unde e @CharonIV , întreb pe cine a deschis topicul ...

=))

Fratele meu 😀, ceva da cu virgula la tine ...

Te-au stricat IP-urile astea rau de tot 😀😃😄

@CharonIV nu este @Tandem3

• Oras:Cartierul cu 3 litere
  • Oras:Cartierul cu 3 litere
Postat
12 minutes ago, Indecisu said:

Fratele meu 😀, ceva da cu virgula la tine ...

Te-au stricat IP-urile astea rau de tot 😀😃😄

@CharonIV nu este @Tandem3

E aceeași virgulă ca între tine și @Nevasta-ta

IP : urile sunt pentru începători, avem alte strategii 

=))=))

• Haha 1
  • Minus 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 23 ore, Santino a spus:

ești iubit tare @Tandem3 de esti asa urmarit 😂

Adevărat frate ,  ăștia  până la urmă îmi vor ridica statuie. 🤔  

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:Forum
Postat
La 18.01.2022 la 18:28, Tandem3 a spus:

Pe profilul meu în  3 luni  am 53 de mi de vizualizări  🤔 , asta înseamnă aproximativ  600  de vizualizări pe zi.😇 Au întrat  colegii  de bună credință  da și  multe plosnițe 🤣  

Ce ruogamimte am :  @pisicuts,  vreau  profilul meu să  fie transformat în muzeu 😌 .  Plus o taxă  de 2 lei pentru vizitatori  .😏

Hai sa ne laudam😂😂

Nici eu nu stau rau, 27000 in doua luni😂😂😂

Apropo, ai mai mult de 3 luni😉 mie imi da ca ai avea 482/zi

• Like 3
Postat
Acum 7 minute, Muzicutza a spus:

Hai sa ne laudam😂😂

Nici eu nu stau rau, 27000 in doua luni😂😂😂

Apropo, ai mai mult de 3 luni😉 mie imi da ca ai avea 482/zi

Știi bă  băiatule  de ce ai atâtea vizualizări?  Îți spun eu că  tu dormi pe tine în sandale 🤭 .

Pentru că  clonatii au împrăștiat pe forum că  ești clona mea.  Îți  aduci aminte că la început  erai minusat fix de ăștia care acum te laudă . Ce vă  mai place în brațele  ...  mai sunteți și ipocriți.  

Ce dulce  cand erai minusat  ,  erai în stare să  te faci prieten cu oricine numai să  ai credibilitate pe un forum  ...

• Like 1
  • Minus 3
Postat
Acum 2 minute, Tandem3 a spus:

Știi bă  băiatule  de ce ai atâtea vizualizări?  Îți spun eu că  tu dormi pe tine în sandale 🤭 .

Pentru că  clonatii au împrăștiat pe forum că  ești clona mea.  Îți  aduci aminte că la început  erai minusat fix de ăștia care acum te laudă . Ce vă  mai place în brațele  ...  mai sunteți și ipocriți.  

Ce dulce  cand erai minusat  ,  erai în stare să  te faci prieten cu oricine numai să  ai credibilitate pe un forum  ...

Daca jucam teatru si eram prieteni? 😈😈😈

• Like 3

Postat
Acum 2 minute, Muzicutza a spus:

Daca jucam teatru si eram prieteni? 😈😈😈

Asta cred .   Erai hăituit și  am considerat că  ești  băiat  .  Ba chiar ți am spus că  ești  de treabă.   Crecă îți este teamă  să  îmi dai și un like,  că  dacă se supără  stăpânirea la care mai nou te închini.  În continuare cred că  ești băiat.  Nu îmi schimb părerea de azi pe mâine.  

• Like 2
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...