BlondyTs Reputație: 1769 Postat Ianuarie 8, 2022 Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2022 Acum 7 minute, misscristina a spus: Focu tau era ce vârstă are antonia 😂 ce varsta am eu 😂 tu nu înțelegi ca cifrele sunt irelevante contează cum arati si cum te menții 💁🏼♀️ ia exemplu de la Cher (daca stii cine este ofc) aee 76 de ani dacă nu ma insel si ce crezi.... Arata mai bine decât tine 😂😂😂😂 Tu cu fata aia de câine turbat..... Huooooo..... Nu as avea tupeu sa comentez mi-as vedea draq de treaba mea dar tu nuuuu tu batman 😂😂😂 Atunci stai si suge-o 💁🏼♀️ Iubirea mea frumoasa lasooo FOCUL EI ÎL AVEM NOI 😂😂😂😂suntem invidioase pe SUCESUL EI ÎȚI DAI SEAMA 😂😂😂😂după ce ca na jignește pe toate tot ia spune ca avem ceva cu ea 😂😂😂😂😂😂îți dai seama cât creier are 😂😂😂
alenats Reputație: 466 Postat Ianuarie 8, 2022 Oras:BACAU Oras:BACAU Postat Ianuarie 8, 2022 Acum 40 minute, biliape a spus: Lasă prostiile, mai bine gândește - te cum să facem să vedem dacă poți termina pe capul meu de porc sălbatic. 🐗 Îmi cumperi lapte de migdale plătești bag un litru și devin furtun de pompieri 😂😂 2
qlm7011 Reputație: 143 Postat Ianuarie 8, 2022 Postat Ianuarie 8, 2022 Michelle eu zic sa spui "stop joc",n-ai nici o șansă,sunt prea multe împotriva ta. Esti ca mingea la tenis de câmp,când se oprește una te ia alta în primire. Flutura steagul alb. 4
misscristina Reputație: 1497 Postat Ianuarie 8, 2022 Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Postat Ianuarie 8, 2022 Acum 3 minute, qlm7011 a spus: Michelle eu zic sa spui "stop joc",n-ai nici o șansă,sunt prea multe împotriva ta. Esti ca mingea la tenis de câmp,când se oprește una te ia alta în primire. Flutura steagul alb. 😂😂😂😂❤️ 1
Vizitator newmichelled Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2022 Postat Ianuarie 8, 2022 1 minute ago, qlm7011 said: Michelle eu zic sa spui "stop joc",n-ai nici o șansă,sunt prea multe împotriva ta. Esti ca mingea la tenis de câmp,când se oprește una te ia alta în primire. Flutura steagul alb. Gata l am fluturat dar într un mod mai finutz sa zic asa https://ibb.co/nsX9Nyc
biliape Reputație: 5928 Postat Ianuarie 8, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 8, 2022 Acum 6 minute, qlm7011 a spus: Michelle eu zic sa spui "stop joc",n-ai nici o șansă,sunt prea multe împotriva ta. Esti ca mingea la tenis de câmp,când se oprește una te ia alta în primire. Flutura steagul alb. În loc să mă poștească pe mine live, ele fac gașcă să înjure p-aci... 😪 Mă duc să iau un bax de lapte de migdale, dacă vrea Alena... 😋 2
josephseed Reputație: 871 Postat Ianuarie 8, 2022 Postat Ianuarie 8, 2022 Pana la urma s-a aflat cine e petrica?
qlm7011 Reputație: 143 Postat Ianuarie 8, 2022 Postat Ianuarie 8, 2022 Acum 15 minute, josephseed a spus: Pana la urma s-a aflat cine e petrica? 😂😂 Cred ca a vrut sa scrie "perucă"",dar de supărare nu i-a mia ieșit. 2
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Ianuarie 8, 2022 Postat Ianuarie 8, 2022 S-a furat mireasa Ce-o chema Petrică C-o peruca blonda ! 😂😂😂 Na ca am facut si un fel de semi-poezie ! 🤣🤣🤣 1 2
alenats Reputație: 466 Postat Ianuarie 8, 2022 Oras:BACAU Oras:BACAU Postat Ianuarie 8, 2022 Acum 2 ore, misscristina a spus: Dislike-uri iti dau de-a dracu ce sunt 😂😂😂😂😂😂😂 ca sa te enervez sa iti cada tot parul din cap 😂😂😂😂 CULCATTTTT😂 PE BURTAAA😂 FUTU-TE-N GURA DE BULANGIU NEFINISAT 😂😂😂😂😂😂 DA-TE-N PULA MEA DE BUBUITU DRACU 😂 NU VEZI CE PAR AI IN CAP ZICI CA TE-AI PIEPTANAT CU GRENADA 😂😂😂😂 A vrut să fie Barbie dar a ieșit Chucky 1
misscristina Reputație: 1497 Postat Ianuarie 8, 2022 Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Postat Ianuarie 8, 2022 Acum 44 minute, horny_gooner a spus: Andreea Marin de la timisoara sau andreea lara dion ❤️ o superba si un om de milioane ❤️ foarte talentata si cunoscuta in lumea show-urilor si concursurilor din lumea noastră ❤️. Respect ‼️ 2
Vizitator newmichelled Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2022 Postat Ianuarie 9, 2022 14 hours ago, misscristina said: Mai citește odata UNCHEȘULE ca te lasa vederea 😂 Ca idee Am bani mulți rau de tot 😂😂😂😂😂 Acum câțiva ani am dat în jur de 20 000 ron și fără implanturi mai cioara obosita crezi ca numai tu îți permiti boschetarule care te duceai prin club și cerseai pe la lume de băut Te ai ajuns fututi morți mati și nu ți mai suporți dinți aia noi în gura Lasă că ne vedem noi live si ți scot eu matele alea negre și te spânzur cu ele
adrianats Reputație: 1471 Postat Ianuarie 9, 2022 Postat Ianuarie 9, 2022 Acum 9 minute, newmichelled a spus: Acum câțiva ani am dat în jur de 20 000 ron și fără implanturi mai cioara obosita crezi ca numai tu îți permiti boschetarule care te duceai prin club și cerseai pe la lume de băut Te ai ajuns fututi morți mati și nu ți mai suporți dinți aia noi în gura Lasă că ne vedem noi live si ți scot eu matele alea negre și te spânzur cu ele Mai fata ia un SANAX si te linistesti 😂😂😈 Esti foarte agitata 😘😂 1
misscristina Reputație: 1497 Postat Ianuarie 9, 2022 Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Postat Ianuarie 9, 2022 Acum 6 ore, newmichelled a spus: Acum câțiva ani am dat în jur de 20 000 ron și fără implanturi mai cioara obosita crezi ca numai tu îți permiti boschetarule care te duceai prin club și cerseai pe la lume de băut Te ai ajuns fututi morți mati și nu ți mai suporți dinți aia noi în gura Lasă că ne vedem noi live si ți scot eu matele alea negre și te spânzur cu ele Eu de cersit bautură 😂😂😂😂😂😂 mooooooorrrrrr 😂😂😂😂😂 pai ce e asa scumpa o sticlă de votca cumetre 😂😂😂😂😂😂😂 e sa ti moara tie mă ta și tot neamul de români infecți daca nu arati dovezi la ce vorbești 😂😂😂 sa imi bag pula n toata rasa ta daca nu ai pune o conversație in care sa iti confirme persoanele la care am cerut eu bautură 😂😂😂😂😂😂 am shâ muriiittt 😂😂😂😂 ESTI ROMÂN SI NU ȘTII SA ÎȚI SCRII LIMBA UNCHEȘULE 😂😂😂 EU SUNT JUMATATE ȚIGANCĂ (DE ACOLO SI FRUMUSETEA MEA ❤️) SI ITI DAU LECTII DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE SI ASA BULANGIU CUM SUNT AM 12 CLASE TERMINATE PROFIL ESTETICA SI IGIENA CORPULUI 💋 M-AM AJUNS DE MULT COITE😂😂😂 DOAMNE TIE ITI MULTUMESC 😂😂😂😂 ITI DAU ADRESA MEA CA IDEE NU MAI FI TARE IN TASTE 💁🏼♀️ TE AȘTEPT LA MINE ACASA IUBITULE CU BRATELE DESCHISE 🤤🤤🤤🤤 SI ASA NU AM BATUT UN BULANGIU DEMULT CA IDEE 🤤😂🤤😂🤤😂🤤😂 RASISTULE RASISTULE RASISTULE RASISTULE SA ITI DAM LA MUIE TOTI TIGANII TIE SI FAMILIEI TALE DE ALBI SA NE CACAM PE VOI SA VA DAM PUTIN CULOARE SI AM SHÂ MURIIITTT 😂 RASISTULE RASISTULE RASISTULE OAMENI BUNI FERITI-VA DE ASA SPECIMEN 7 CRUCI ARE IN EL 😂😂😂 0733355971 BULEVARDUL FERDINAND I 118 ADRESA MEA CUMETRE SUNA-MA CÂND ESTI JOS 😂 COBOARA SOȚU VĂ BATETI CA DE LA BARBAT LA BARBAT 😂😂😂😂 AI VOL IUUUUUUU TE-AI TREZIT CU MINE IN GAND TI-AM DAT MAXIM EFECTIVVVV EFECTIVVVV EFECTIVVVV ADOOOOORRRRRRR DEGEABA TI-AI PUS DINȚI DACA MESTECI SLOBOZ CU EI 😂😂😂😂 SI SE VAD SI IEFTINI TARE 😂 MARȘ LA GHENĂ MIȘEL SPANZURA-TE CU PERUCA TA DIN JUMBO CA ARE REZISTENTA TE PUP FRATELE MEU 💋
misscristina Reputație: 1497 Postat Ianuarie 9, 2022 Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Postat Ianuarie 9, 2022 Oameni buni 😂 vă dați seama cat timp i-a luat uncheșului mișel sa citească tot ce am scris 😂 el tot citește de alaltăieri sa moară Franța 😂😂😂😂😂😂😂😂 Deci efectivvvvvvv jur habar nu aveți cat ma distrez 😂😂😂😂😂 Este greu cu scrisul si cititul si ce este si mai interesant ca jumatate din populația României nu stiu sa își scrie limba corect făcând abstracție de etnii (rromi, maghiari etc) printre care se numără si Mișel 😂😂😂😂 i meannnnnnnn cum pula mea sa te naști in România si sa nu știi sa îți scrii corect limba...... Uatafac rumeiniaaaaaaa Si mai are tupeu bulangiul sa ma faca cioară 😂 Sunt jumatate cioara ce sa faci daca i-a placut la mama pula neagră 😂 dar sunt o cioară inteligenta ❤️ Dragilor nu îl luati in seama pe mișel..... Îl înțelegem fiecare avem o problema la mansarda Va pup si va iubesc pe toți care ne urmăriți spectacolul si nu uitați AVETI GRIJA DE DUMNEAVOASTRĂ 😂 To be continued ❤️
alenats Reputație: 466 Postat Ianuarie 9, 2022 Oras:BACAU Oras:BACAU Postat Ianuarie 9, 2022 Acum 15 minute, misscristina a spus: Oameni buni 😂 vă dați seama cat timp i-a luat uncheșului mișel sa citească tot ce am scris 😂 el tot citește de alaltăieri sa moară Franța 😂😂😂😂😂😂😂😂 Deci efectivvvvvvv jur habar nu aveți cat ma distrez 😂😂😂😂😂 Este greu cu scrisul si cititul si ce este si mai interesant ca jumatate din populația României nu stiu sa își scrie limba corect făcând abstracție de etnii (rromi, maghiari etc) printre care se numără si Mișel 😂😂😂😂 i meannnnnnnn cum pula mea sa te naști in România si sa nu știi sa îți scrii corect limba...... Uatafac rumeiniaaaaaaa Si mai are tupeu bulangiul sa ma faca cioară 😂 Sunt jumatate cioara ce sa faci daca i-a placut la mama pula neagră 😂 dar sunt o cioară inteligenta ❤️ Dragilor nu îl luati in seama pe mișel..... Îl înțelegem fiecare avem o problema la mansarda Va pup si va iubesc pe toți care ne urmăriți spectacolul si nu uitați AVETI GRIJA DE DUMNEAVOASTRĂ 😂 To be continued ❤️ Este supărat că nu a răspuns pisicuts chemărilor 😂😂😂
misscristina Reputație: 1497 Postat Ianuarie 9, 2022 Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Postat Ianuarie 9, 2022 Si apropo mișel 😂 15 000 ron am dat eu pe silicoane fara analize si recuperare deci tot la 20.000 ajung pentru ca eu nu am supt pula ca tine imediat de foame eu am stat in vacanta 2 luni dupa operație chiar 3 luni 😂😂 Dinții mei au costat peste 10.000 HEUROOOOOO nu LEIIIIII Ti am mai zis sa calculezi 1700 lei X 25 plus 4 implanturi a cate 3000 si de lei implantul. Marș in coteț CUȚUUUUU Calculez eu pt tine ❤️ 1700x25=42.500 Lei + 4x3000=12.000 de unde rezulta 54.500 lei 😂 muah 💋 I can't wear the shit you bitches wear 'cause it' s cheap to me ❤️
qlm7011 Reputație: 143 Postat Ianuarie 9, 2022 Postat Ianuarie 9, 2022 Acum 23 minute, misscristina a spus: Oameni buni 😂 vă dați seama cat timp i-a luat uncheșului mișel sa citească tot ce am scris 😂 el tot citește de alaltăieri sa moară Franța 😂😂😂😂😂😂😂😂 Deci efectivvvvvvv jur habar nu aveți cat ma distrez 😂😂😂😂😂 Este greu cu scrisul si cititul si ce este si mai interesant ca jumatate din populația României nu stiu sa își scrie limba corect făcând abstracție de etnii (rromi, maghiari etc) printre care se numără si Mișel 😂😂😂😂 i meannnnnnnn cum pula mea sa te naști in România si sa nu știi sa îți scrii corect limba...... Uatafac rumeiniaaaaaaa Si mai are tupeu bulangiul sa ma faca cioară 😂 Sunt jumatate cioara ce sa faci daca i-a placut la mama pula neagră 😂 dar sunt o cioară inteligenta ❤️ Dragilor nu îl luati in seama pe mișel..... Îl înțelegem fiecare avem o problema la mansarda Va pup si va iubesc pe toți care ne urmăriți spectacolul si nu uitați AVETI GRIJA DE DUMNEAVOASTRĂ 😂 To be continued ❤️ 😘😘🤣🤣🤣
josephseed Reputație: 871 Postat Ianuarie 9, 2022 Postat Ianuarie 9, 2022 Hopa, si-a revenit topicul lui petrica...ma duc sa deschid o sticla de vin, nu ma asteptati ca va ajung din urma 1
misscristina Reputație: 1497 Postat Ianuarie 9, 2022 Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Postat Ianuarie 9, 2022 Acum 24 minute, josephseed a spus: Hopa, si-a revenit topicul lui petrica...ma duc sa deschid o sticla de vin, nu ma asteptati ca va ajung din urma Termini 5 sticle de vin până citește mișel si isi da seama ce vorbim noi aici 😂😂 ca idee 😂😂 Pup baby ❤️💋 1
alenats Reputație: 466 Postat Ianuarie 9, 2022 Oras:BACAU Oras:BACAU Postat Ianuarie 9, 2022 Acum 3 ore, misscristina a spus: Termini 5 sticle de vin până citește mișel si isi da seama ce vorbim noi aici 😂😂 ca idee 😂😂 Pup baby ❤️💋 Ma sunat pe mine mai devreme să îmi spună că îmi garantează ea că nu o sa mai muncesc nici la Buhuși nici la Bacău nici la București 😂😂😂 Era așa nervoasa Mișu interlopul că după ce i-am zis că înregistrez apelul mi a închis 😂😂😂😂
qlm7011 Reputație: 143 Postat Ianuarie 9, 2022 Postat Ianuarie 9, 2022 Acum 37 minute, alenats a spus: Ma sunat pe mine mai devreme să îmi spună că îmi garantează ea că nu o sa mai muncesc nici la Buhuși nici la Bacău nici la București 😂😂😂 Era așa nervoasa Mișu interlopul că după ce i-am zis că înregistrez apelul mi a închis 😂😂😂😂 🤣🤣
qlm7011 Reputație: 143 Postat Ianuarie 9, 2022 Postat Ianuarie 9, 2022 "Mișule",deci dacă aud ca Alena a pățit ceva din cauza ta,nici în "gaura de șarpe" nu scapi de mine....ai cuvântul meu de onoare. Las-o în pace. Cum sare leul la gatul zebrei când vaneaza,asa o sa sar la gatul tău. Iar în caz ca tu te bazezi pe cineva pot sa mai iau doi "bizoni" cu mine. Eu zic sa-ti vezi liniștită de ale tale. 1 1
misscristina Reputație: 1497 Postat Ianuarie 9, 2022 Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Postat Ianuarie 9, 2022 M-a sunat si pe mine oameni buni 😂😂😂😂😂😂 Dar imi faceam somnul de frumusețe având in vedere ca aseară nu prea am dormit 💁🏼♀️ m-am odihnit astăzi toata ziua offff... Am ratat apelul lui mișu dar nu-i nimic o sun imediat ii dau sa vorbească cu soțul meu ca de la băiat la băiat 😂😂😂😂😂😂😂 Și am shâ muriiittt 😂😂😂😂😂😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum