Trojan37 Reputație: 267 Postat Ianuarie 7, 2022 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Ianuarie 7, 2022 Tot am vazut prin anunțurile fetelor ceva de genul nu primesc cu marimi mari, sub influența băuturilor alcoolice si nu primesc cu kanamicina👍Ce dracu e kanamicina asta si la ce foloseste la futut ca eu stiu ca aceasta kanamicina se foloseste in afectiuni oftalmice adica o dai pe la ochi acum se da si pe pula ca nu înțeleg 😆😆😆😆 1 1
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Ianuarie 7, 2022 Postat Ianuarie 7, 2022 Priveste aici si dupa aia o sa-ti treaca cheful sa mai folosesti asa ceva pentru penis !!! 1
Trojan37 Reputație: 267 Postat Ianuarie 8, 2022 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Postat Ianuarie 8, 2022 Sa-mi bag pula👍cine isi ciopârțeste pula in halul ala? 1
shadow17 Reputație: 454 Postat Ianuarie 9, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2022 E pentru frustratii neinformati (ca sa nu le spun altfel), cu putza mica, si saraci, care spera sa-si ingroase pula fara sa dea bani pe o operatiune de augmentare cu acid hialuronic si colagen. Au impresia ca daca se poate pune in ochi fara probleme, o accepta si penisul injectata cu japca de niste baeti Sunt multi care au vrut sa devina Terente, uite aici: https://www.romedic.ro/forum/am-o-problema-mare-100073
Trojan37 Reputație: 267 Postat Ianuarie 9, 2022 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Postat Ianuarie 9, 2022 Trebuie sa fii nebun la cap sa faci asa ceva, eu nici pe aia care isi baga bile de rulment nu ii inteleg, mai bine mica si jucăușă decat mare si degeaba. Vorba aia românească pula nu stie carte dar nici pizda nu este rudă cu Eminescu😂😂😂😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum