Sari la conținut

cosmina, noua in constanta-0784599693

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

Buna seara dragi mei! Incepand de astazi am revenit ptr o scurta perioada de timp in constanta ptr a fi din nou alaturi de voi....Serviciile mele raman aceleasi. Doar ma deplasez.nr meu de tel este 0799424154..va pupic dulcic!

Postat

Buna seara dragi mei! Am revenit in constanta pt o luna de zile. Serviciile sunt aceleasi. Fac doar deplasari.Mai multe detalii la telefon.va pup!

• Like 1
Postat

Buna seara dragi mei! Am revenit in constanta pt o luna de zile. Serviciile sunt aceleasi. Fac doar deplasari.Mai multe detalii la telefon.va pup!

Mai bine ne dai detalii aici
  • Like 1
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
Postat

Cosmina, te rog mai postează nr.de tel. încă o dată.

.

• Like 1
Postat

Buna seara dragii mei! Începând de astăzi am revenit in constanta și am început lucru. Serviciile mele sunt aceleași. Nr meu de telefon este 0725642973. Va pup și va doresc o seara minunata!

• Like 3
Postat

Buna ziua tuturor! Serviciile mele sunt oral protejat sau neprotejat, totul in funcție de igiena. Normal doar protejat in orice poziție,sex între sâni, poziția 69, sărutări. Locația mea este in zona energia. Sunt disponibilă astăzi după ora 16:00. Va pup și va doresc o zi minunata

• Like 1
Postat

Buna ziua! Voi fi disponibilă după ora 21:00 in seara asta și voi lucra pana la ora 04:00. Va pup și va doresc o zi minunata tuturor! 😘😘😘

• Like 1
Postat

Buna seara tuturor! In seara asta sunt disponibilă pana la ora 5. Va pup și va doresc o seara minunata

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...