Sari la conținut

Masaj relaxare 0791616299

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Salut... Și alte maseze mai cunoașteți? De orice tip....parca era una prin zona vest pe lângă piața dar nu știu sigur.. Ms

Postat
La 23.08.2023 la 16:05, hotzu2014 a spus:

E vorba de una bruneta peste 40 de ani de lucra ultima oara acum un an in spate la Omnia?

Da exact, dar are mai bine de 40 de ani, are 45 parca asa am reținut dar se tine destul de bine, ai fost la ea?

• Oras:bucuresti
Postat
Acum 9 ore, Armand666 a spus:

Da exact, dar are mai bine de 40 de ani, are 45 parca asa am reținut dar se tine destul de bine, ai fost la ea?

Da dar mai demult.  Nu era rea, chiar arata bine pentru varsta ei, doar ca sa combinat si nu mai presteaza acum, cel putin asa mi--a zis mie

• Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești
Postat
La 20.08.2023 la 14:38, Armand666 a spus:

0737839033, daca vreti ceva asemanator, o cheama Lucica , este din Bughea de langa Valeni de Munte dar activeaza in Ploiești,  dupa masaj la normal o face si neprotejat daca are atractie de client.

Lucrează cu circuit închis?. Că nu răspunde deloc, nici la telefon și nici pe whatsapp! 

• Like 1
Postat

Am vizitat o si eu pe titulara topicului cu ceva vreme in urma manat de curiozitate😅, vreau sa spun ca nu este chiar asa cum o lauda lumea plus ca e cam neserioasa si ai toate sansele ca programarea sa se duca pe apa sambetei 🤣, trebuie sa ai noroc sa o prinzi, e ca la loz in plic, pleci de acasa dar nu sti dca apuci sa termini pentru ce ai plecat:)). Pentru mine nu a fost ceva waw plus ca este si de etnie. Masajul lasa de dorit iar la partea de sex nu ma atrage ca femeie , este cam plinuta pentru gusturile mele.

• Like 3
Postat
La 24.10.2023 la 21:20, Armand666 a spus:

Am vizitat o si eu pe titulara topicului cu ceva vreme in urma manat de curiozitate😅, vreau sa spun ca nu este chiar asa cum o lauda lumea plus ca e cam neserioasa si ai toate sansele ca programarea sa se duca pe apa sambetei 🤣, trebuie sa ai noroc sa o prinzi, e ca la loz in plic, pleci de acasa dar nu sti dca apuci sa termini pentru ce ai plecat:)). Pentru mine nu a fost ceva waw plus ca este si de etnie. Masajul lasa de dorit iar la partea de sex nu ma atrage ca femeie , este cam plinuta pentru gusturile mele.

Cam cati ani are?

Postat

De cate ori o sun, nu raspunde, imi mai da mesaj ca a plecat si sa o sun adoua zi dimineața 

Postat
Acum 6 ore, Armand666 a spus:

Nu ti mai bate capul oricum e neserioasa si nu nici nu e ce trebuie...., am fost odata nu mai m am dus.

Și pe mine m-au încurcat cu programarea și m-am lăsat păgubaș, nu mai îmi pierd timpul , seriozitatea spune multe. Estetic cum este? Poți face o descriere? 

• Like 1
Postat
On 1/10/2022 at 12:32 AM, asterica said:

Este grozav să auzi că sunt disponibile din nou masaje de reflexoterapie și de relaxare. Aceste tratamente sunt perfecte pentru a scăpa de stres și pentru a întineri organismul. Dacă sunteți în căutarea unei relaxări, aceasta ar putea fi exact ceea ce aveți nevoie.

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat
La 12.10.2024 la 14:33, Oliverleo a spus:

Este grozav să auzi că sunt disponibile din nou masaje de reflexoterapie și de relaxare. Aceste tratamente sunt perfecte pentru a scăpa de stres și pentru a întineri organismul. Dacă sunteți în căutarea unei relaxări, aceasta ar putea fi exact ceea ce aveți nevoie.

Cu greu sa credem ca acest anunt este pentru ce crezi tu, mai ales refererirea la "domni generosi"...suna cunoscuta nu?😂

Postat
4 hours ago, novice2018 said:

It's hard to believe that this ad is for what you think, especially the reference to "generous gentlemen"... sounds familiar, doesn't it? 😂

Haha, domnii generoși tind să fie un pic de ofertă. Are acel sunet familiar, aproape ca o glumă interioară. 😄 Presupun că știm ce fel de reclamă este aceasta.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...