Laszlorobe Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2022 Postat Ianuarie 10, 2022 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-erotic-si-sau-show-lesbi/58d88i101h42798gd760g4f37f3f3ii3.html Imi puteti lasa si mie o recenzie despre acest anunt? Calitate? Locatie? Durata? Pret? Fetele? Multumesc!
capul Reputație: 11 Postat Ianuarie 17, 2022 Postat Ianuarie 17, 2022 Salut ,am fost eu de vreo 3 ori ,undeva in bartolomeu Avangarden intr un bloc la parter , erau 2 domnisoare una brunetica (probabil de etnie ) si una roscata amndoua frumoase ,am intrat cu cea brunetica . Forme de invidiat niste sani nota 10 Actiune buna ,se implica ,comunicativa, finalizare manuala ,nu a stat cu ochii pe ceas ,pus muzica de pe telefon destul de ok (nu m a deranjat ) Locatie nota 9 (ai tot ce trebuie incluziv papuci de casa ) Aspect fete 9 ,(bruneta) Programare :telefonic dupaia prin mesaj (putin mai greoaie) Decartat 250 o ora aproximativ De revenit : Da Am uitat sa descriu domnisoara :undeva pe la 20 de ani 1.60 subtirica cu forme proeminente adica curu e cur si tatele sunt tate (frumos) Sper sa te ajute .Spor si ciocane tari!!
Ametisth Reputație: 3 Postat Ianuarie 20, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Ianuarie 20, 2022 0753585785 Acesta este nr de telefon . Program de la 10-20 Sunt 3 fete: una mulatra ( vb engleza) ,o roscata ,si fata descrisa în recenzia de mai sus.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum