Ionionutzu Reputație: 46 Postat Ianuarie 24, 2022 Partajează Postat Ianuarie 24, 2022 On 1/23/2022 at 8:06 AM, awokeone10 said: ? Se poate insta domnisoarei, as vrea sa cercetez mai multe poze sa stiu daca merita vizita😂 Link spre comentariu
waee Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2022 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Ianuarie 26, 2022 vreau si eu tik tokul va rog Link spre comentariu
covidut Reputație: 38 Postat Ianuarie 26, 2022 Partajează Postat Ianuarie 26, 2022 Vreau si eu tik tokul.🙏 Link spre comentariu
ocupat Reputație: 191 Postat Ianuarie 26, 2022 Partajează Postat Ianuarie 26, 2022 Nu ma pot abtine sa nu comentez. Voi sunteti aici pentru sex sau cautati socializare? Cred ca ati gresit aplicatia... 1 1 Link spre comentariu
awokeone10 Reputație: 8795 Postat Ianuarie 26, 2022 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Ianuarie 26, 2022 Nu cred ca e corect sa le dau datele pentru ca asta e si ideea site-ului,sa ramanem anonimi.Ce facem fiecare in viata de zi cu zi trebuie sa stim doar noi. E cam aiurea chiar daca unele si-au pus pozele cu fata sau cu tatuajele in anunturile de pe Publi 1 Link spre comentariu
futadores 91 Reputație: 186 Postat Ianuarie 26, 2022 Partajează Postat Ianuarie 26, 2022 Urât din partea ta, pai nu ți-oi dorii și tu vreodată ceva? Nu ma rog decât sa ai parte de același tratament 😁, a și app, dacă ai tikk tokk ul cuiva, ce rău i ai putea face? În fine seara faina 😊 Link spre comentariu
spopescu Reputație: 1444 Postat Ianuarie 26, 2022 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Ianuarie 26, 2022 Acum 1 oră, awokeone10 a spus: Nu cred ca e corect sa le dau datele pentru ca asta e si ideea site-ului,sa ramanem anonimi.Ce facem fiecare in viata de zi cu zi trebuie sa stim doar noi. E cam aiurea chiar daca unele si-au pus pozele cu fata sau cu tatuajele in anunturile de pe Publi Sunt total de acord. Atât noi cât și fetele trebuie să rămânem doar niște nume de useri. O singura data mi am dat numele adevărat și am regretat. Nu faceți aceasta prostie,iar pe fete chiar dacă le cunoașteți în viata reala păstrați secretul pentru voi. Viata este și asa destul de complicata, nu o complicați și mai mult. 1 Link spre comentariu
awokeone10 Reputație: 8795 Postat Ianuarie 26, 2022 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Ianuarie 26, 2022 Acum 16 minute, futadores 91 a spus: Urât din partea ta, pai nu ți-oi dorii și tu vreodată ceva? Nu ma rog decât sa ai parte de același tratament 😁, a și app, dacă ai tikk tokk ul cuiva, ce rău i ai putea face? În fine seara faina 😊 Prietene,hai sa facem altfel. Scrie si tu aici tik-tok-ul sau instagram-ul sau facebook-ul tau sa vedem.Ce rau iti poate face?Nu? 1 Link spre comentariu
awokeone10 Reputație: 8795 Postat Ianuarie 26, 2022 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Ianuarie 26, 2022 Oricum a plecat in Austria vad ca a facut un story de pe drum,era Iuby la volan🤣🤣🤣 2 1 Link spre comentariu
futadores 91 Reputație: 186 Postat Ianuarie 27, 2022 Partajează Postat Ianuarie 27, 2022 Am zis ca dacă îl dai în privat, nu cred ca e vreo problema! Ca doar nu o hartuim :))) În fine, posibil sa nu ai nimic, ești pe vrăjeala probabil😅😅😅 Link spre comentariu
geogeo66 Reputație: -2 Postat Septembrie 10, 2022 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Septembrie 10, 2022 La 27.01.2022 la 22:57, futadores 91 a spus: Am zis ca dacă îl dai în privat, nu cred ca e vreo problema! Ca doar nu o hartuim :))) În fine, posibil sa nu ai nimic, ești pe vrăjeala probabil😅😅😅 🤪🙂🙃🙂🙃 Link spre comentariu
geogeo66 Reputație: -2 Postat Septembrie 12, 2022 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Septembrie 12, 2022 La 10.09.2022 la 6:11, geogeo66 a spus: 🤪🙂🙃🙂🙃 😛😛 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum