lemnar200 Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2022 Postat Ianuarie 12, 2022 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/senzualitate-exotica-masaj/1gf128959g5f7dd3d7g9453ei0he2621.html ceva exotic. Oare anunț fake?
yoanys Reputație: -4 Postat Ianuarie 12, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Ianuarie 12, 2022 sunt 4 poze, fiecare diferite intre ele, toate fiind printscreenuri decupate. parerea mea este ca sunt fake
dlgeo69 Reputație: 342 Postat Ianuarie 12, 2022 Postat Ianuarie 12, 2022 10 minutes ago, yoanys said: sunt 4 poze, fiecare diferite intre ele, toate fiind printscreenuri decupate. parerea mea este ca sunt fake Scrie ca are 2 colege.. cred ca sunt poze cu toate.. nu cred ca minte in anunt.. pozele pot fi false dar cred ca nu sunt romance.. Cum ar fi sa te duci la futut ceva "exotic: si sa dai de o stirba din garcini! 1 1
bujdoiu Reputație: 9 Postat Ianuarie 13, 2022 Oras:bv Oras:bv Postat Ianuarie 13, 2022 Am ajuns la acest salon. Pozele nu sunt reale dar fata este mulatra si frumoasa 1.70m sani medii si rotunzi , fund bombat. Ca si actiune 0 spre deloc . Sta pur si simplu in fata ta si da la "manual " fara atingeri cu corpul, sanii. Apartamentul slabut , cada sparta lipita cu banda adeziva. Am bifat si o mulatra dar nu o sa mai revin. Fata vorbeste greu romana , am vonversat mai mult in engleza
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum