Sari la conținut

Open your mind and relax! AriyaBelle 0769926492

Vizitator AriyaBelle

Postări Recomandate

Vizitator AriyaBelle
Reputație: 0
Postat

Buna, sunt Ariya. O fire discreta, pasionala si foarte senzuala. Open mind, aștept sa-ți aud fanteziile si dorințele. Dragostea este un drog si de ce nu sa fiu eu drogul tau cel mai mare! Senzatii si clipe de neuitat domnilor generoși si respectuoși.
Aștept cu nerăbdare un mesaj sau un apel de la tine. Xoxoxo Love&Hugs

• Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
Postat

Mai ai un topic. Pentru ce ai mai deschis unu'?!

Postat
58 minutes ago, dorinel18' said:

Mai ai un topic. Pentru ce ai mai deschis unu'?!

Pentru ce?( ca sa vina mai multi clienti) sau din ce cauza?(pentru ca nu vin destui clienti)

Vizitator AriyaBelle
Reputație: 0
Postat

Hei,celalalt topic nu este facut de mine 😁. Love&hugs🤗

Postat
Acum 3 ore, AriyaBelle a spus:

Hei,celalalt topic nu este facut de mine 😁. Love&hugs🤗

Corect 😊😊😊

In cazul asta, ai voie sa ai 2.

Postat

Haide sa facem câte topice vrem, sa schimbam numerele de telefon, numele de servici, pozele si sa mai ardem 2-3 si tot asa. 
Asuma-ti, mai ai un topic deschis, pe numărul ala de telefon, conformează-te si încearcă sa postezi acolo, nu trebuie sa fie deschis de tine topicul ca sa putem venii la tine sa te bocanim, nici măcar nu este necesară prezenta ta acolo, tu trebuie sa iti justifici prețurile prin servicii iar noi venim cu recenziile 😋

• Like 1
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

am sunat si mi-a raspuns o voce ragusita ( cred ca fumeaza de rupe ), l-anceput nu am inteles ce zicea ca vorbea pe fundal un sculau, probabil era pestele, apoi l-a strigat pe nume ( in timp ce vorbea cu mine ) zicandu-i sa faca liniste. :) Am zis pas la astfel de servicii, chiar daca poate pestele ramane in apartamentul de vis-a-vis, nu-mi da o stare de relaxare si minte deschisa assa cum pretinde duduia in anunt :) Ciocane tari la toata lumea !

• Like 1

• Oras:România
  • Oras:România
Postat
Acum 10 ore, pastoru a spus:

am sunat si mi-a raspuns o voce ragusita ( cred ca fumeaza de rupe ), l-anceput nu am inteles ce zicea ca vorbea pe fundal un sculau, probabil era pestele, apoi l-a strigat pe nume ( in timp ce vorbea cu mine ) zicandu-i sa faca liniste. :) Am zis pas la astfel de servicii, chiar daca poate pestele ramane in apartamentul de vis-a-vis, nu-mi da o stare de relaxare si minte deschisa assa cum pretinde duduia in anunt :) Ciocane tari la toata lumea !

Majoritatea au pesti sau "unu care sa fie acolo cand au nevoie"  , insa nu toate stiu sa il ascunda bine 🤣🤣

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...