Sari la conținut

Recomandari strada!

Postări Recomandate

• Oras:Tulcea
Postat

Salutare,

Din ce am tot citi pe forum aici, nu este ceva de recomandat pe locatie, si din acest motiv va cer ajutorul sa.mi recomandati ceva pe " teren", daca exista ceva ce se merita!

Spor si multumesc!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Salut. Încearcă la iesirea spre Constanța, dupa Rompetrol e o padure, acolo mai stau dameze din ce am vazut. Sau la ieșirea spre drajna după cimitir sau in parcarea combinatului. 

Vizitator
Postat
La 17.01.2022 la 22:18, Portico188 a spus:

Salutare,

Din ce am tot citi pe forum aici, nu este ceva de recomandat pe locatie, si din acest motiv va cer ajutorul sa.mi recomandati ceva pe " teren", daca exista ceva ce se merita!

Spor si multumesc!

Ieri am văzut o dameza la ieșirea spre drajna, chiar la drumuri si poduri in parcare. Arata bine, acum s a mai îngrășat putin, am fost la ea in vara. Mihaela o cheama, e din dragalina. O suge bine si la normal da contre. Nu mai stiu cat a fost halatul. 50/70 sau cv de genu

Postat
On 1/26/2022 at 2:31 PM, Allexxcm18. said:

Ieri am văzut o dameza la ieșirea spre drajna, chiar la drumuri si poduri in parcare. Arata bine, acum s a mai îngrășat putin, am fost la ea in vara. Mihaela o cheama, e din dragalina. O suge bine si la normal da contre. Nu mai stiu cat a fost halatul. 50/70 sau cv de genu

Multumesc!

• Oras:București, România
  • Oras:București, România
Postat
La 17.01.2022 la 22:18, Portico188 a spus:

Salutare,

Spor si multumesc!

Spre Bucu la Abator, întreabă de Ana sau "Pisi" cum o știe lumea, mi se pare cea mai bună din teren din Slobozia, plus că merge și la cameră dacă vrei.

Vizitator
Postat
La 12.02.2022 la 10:04, Knowing a spus:

Spre Bucu la Abator, întreabă de Ana sau "Pisi" cum o știe lumea, mi se pare cea mai bună din teren din Slobozia, plus că merge și la cameră dacă vrei.

Hm, Este o tipa slim bruneta? Si cu un tatuaj tribal pe fund? Si parca avea silicoane? Sau am auzit eu greșit 

Postat
9 hours ago, Allexxcm18. said:

Hm, Este o tipa slim bruneta? Si cu un tatuaj tribal pe fund? Si parca avea silicoane? Sau am auzit eu greșit 

Salut,

Cea de care zici este Ana, si am fost la ea...nu m.a dat pe spate, doar fast-fuck!!

Postat
Acum 8 ore, Preacurvaru9 a spus:

In parcare la drajna spre fetești o dama bunicica 50/70 oral neprotejat nota 10 

Unde spre fetesti ? Dupa restaurant?

Vizitator
Postat
Acum 12 ore, davidsreload a spus:

Unde spre fetesti ? Dupa restaurant?

Da

Vizitator
Postat

Eu unul n am mai marcat nimic in ultima perioada din lipsa timpului. 

Ceva recomandări pe oraș? 

Vizitator
Postat
La 17.09.2022 la 10:19, mario213 a spus:

Ceva interesant la strada? Am vazut ceva miscare langa Perieti. 

Interesant la strada găsești la ieșirea catre Constanța, după Rompetrol in rest n am văzut nimic.... 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
La 19.09.2022 la 12:21, Allexxcm18. a spus:

Interesant la strada găsești la ieșirea catre Constanța, după Rompetrol in rest n am văzut nimic.... 

un program ceva stii?

Vizitator
Postat
Acum 11 ore, lentlung a spus:

un program ceva stii?

Sincer sa fiu nu stiu, eu am trecut in zona in jur de ora 13 si era activitate. 

Vizitator
Postat
Acum 21 ore, futacul1 a spus:

A revenit Iulia, tipa mai grăsuță..

Unde mai exact? 

• Oras:Slobozia
  • Oras:Slobozia
Postat
Acum 10 ore, Allexxcm18. a spus:

Unde mai exact? 

La ieșire spre Constanța, la abator

• Oras:Conrtanta
  • Oras:Conrtanta
Postat
Acum 1 oră, GAbri52ns a spus:

Ceva fete din Fetești/Stelnica

Cel mai aproape de ce vrei e peste pod la Cernavoda. 

Postat

Apariție noua între combinat și intersecția cu brâncoveni din ce am văzut fata este destul de activa trebui sa stai la coada sa o poți lua 

• Oras:Ialomita
  • Oras:Ialomita
Postat
Acum 4 ore, ghiocel15 a spus:

Apariție noua între combinat și intersecția cu brâncoveni din ce am văzut fata este destul de activa trebui sa stai la coada sa o poți lua 

Și unde se petrece acțiunea? 

Vizitator
Postat
Acum 11 ore, Preacurvaru9 a spus:

Și unde se petrece acțiunea? 

Pe câmp :))) 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...