bilutabela Reputație: 8 Postat Martie 3 Oras:Ialomița Oras:Ialomița Postat Martie 3 Acum 37 minute, Anonim2013 a spus: Salut,am trecut azi pe la Sarateni,era o tipa bruneta în stația de autobuz,și când am mers spre Urziceni și când m-am întors, nu am putut opri ca eram cu un coleg,știe cineva ceva despre serviciile ei? Salut Pe la ce ora ? Era cioara ? Cred că am văzut-o și eu prin toamnă, era pe un drum de pământ pe dreapta când te duci spre Urziceni. Exact că tine, nu am putut opri că eram la munca și nu eram singur în mașină. Fac maxim 1 drum pe lună până la Slobozia, nu am mai văzut-o de atunci. Era bruneta si părea să aibă până în 25 ani.
Anonim2013 Reputație: 0 Postat Marți la 05:04 Postat Marți la 05:04 Pa la 10:00 când am trecut spre Urziceni,și pe la 11:30 când m-am întors,era bruneta,dar nu arata rau
bilutabela Reputație: 8 Postat Marți la 15:26 Oras:Ialomița Oras:Ialomița Postat Marți la 15:26 Acum 10 ore, Anonim2013 a spus: Pa la 10:00 când am trecut spre Urziceni,și pe la 11:30 când m-am întors,era bruneta,dar nu arata rau M-ai făcut curios, cred că o să mă duc in acest weekend până special sa o muiesc!
Anonim2013 Reputație: 0 Postat Marți la 15:49 Postat Marți la 15:49 Sa lași aici ceva detalii ,dacă reușești!
bilutabela Reputație: 8 Postat Marți la 17:30 Oras:Ialomița Oras:Ialomița Postat Marți la 17:30 Acum 1 oră, Anonim2013 a spus: Sa lași aici ceva detalii ,dacă reușești! Ai mai fost la blonda aia de la Privighetoarea ?
Anonim2013 Reputație: 0 Postat Miercuri la 05:10 Postat Miercuri la 05:10 Acum 11 ore, bilutabela a spus: Ai mai fost la blonda aia de la Privighetoarea ? Nu am mai vazut-o,iar săptămâna trecută am fost plecat din oraș.
Allexxxcm18 Reputație: 61 Postat Miercuri la 07:28 Oras:Buzău Oras:Buzău Postat Miercuri la 07:28 La astea noi de au apărut în oraș ați ajuns?
davidsreload Reputație: 19 Postat Miercuri la 07:42 Postat Miercuri la 07:42 Cea mai buna pe muie este cea de la drumuri si poduri spre combinat Are si botox mai nou..dar o suge intr un mare fel
bilutabela Reputație: 8 Postat Miercuri la 09:08 Oras:Ialomița Oras:Ialomița Postat Miercuri la 09:08 1 oră în urmă, davidsreload a spus: Cea mai buna pe muie este cea de la drumuri si poduri spre combinat Are si botox mai nou..dar o suge intr un mare fel Unde este colegul asta ? Daca imi poți da locația cu google maps ar fi perfect 🙏🙏
Allexxxcm18 Reputație: 61 Postat Miercuri la 09:15 Oras:Buzău Oras:Buzău Postat Miercuri la 09:15 Acum 3 minute, bilutabela a spus: Unde este colegul asta ? Daca imi poți da locația cu google maps ar fi perfect 🙏🙏 1 oră în urmă, davidsreload a spus: Cea mai buna pe muie este cea de la drumuri si poduri spre combinat Are si botox mai nou..dar o suge intr un mare fel Te referi la bruneta aia plinuța si cu tatuaje ? Care asta pe tomberon? :)) am fost demult la ea, o suge binișor, acu nu știu, poate s a mai experimentat. Am auzit ca face si deplasări la hotel
Anonim2013 Reputație: 0 Postat Miercuri la 15:03 Postat Miercuri la 15:03 Acum 5 ore, Allexxxcm18 a spus: Te referi la bruneta aia plinuța si cu tatuaje ? Care asta pe tomberon? :)) am fost demult la ea, o suge binișor, acu nu știu, poate s a mai experimentat. Am auzit ca face si deplasări la hotel Face și neprotejat,acum câțiva ani nu facea?
bilutabela Reputație: 8 Postat Miercuri la 15:18 Oras:Ialomița Oras:Ialomița Postat Miercuri la 15:18 Bai frate, le țineți pentru voi ? Îmi explicați și mie unde mai exact o găsim pe domnița cu botox ? Este cumva spre Călărași ? Până în NITRAMONIA ?
boss74 Reputație: 48 Postat Miercuri la 17:27 Oras:București Oras:București Postat Miercuri la 17:27 Acum 2 ore, bilutabela a spus: Bai frate, le țineți pentru voi ? Îmi explicați și mie unde mai exact o găsim pe domnița cu botox ? Este cumva spre Călărași ? Până în NITRAMONIA ? Zice destul de clar : drumuri și poduri înspre combinat . Ce nu e clar?
bilutabela Reputație: 8 Postat Miercuri la 23:13 Oras:Ialomița Oras:Ialomița Postat Miercuri la 23:13 Acum 5 ore, boss74 a spus: Zice destul de clar : drumuri și poduri înspre combinat . Ce nu e clar? Boss, nu sunt din Slobozia și nu vreau sa bat atâta drum până acolo degeaba, așa că mai bine sa fiu sigur 100%. Nu prea cunosc Slobozia. 😉💪 Nici nu știu unde este drumuri și poduri sau daca mai exista vreun alt combinat înafara de cel al fraților Nicula... Mai știți ceva de Dana ? Baba aia care stătea la ieșirea spre Urziceni după sensul giratoriu, am chef de muit o matura🙃
Allexxxcm18 Reputație: 61 Postat Joi la 05:24 Oras:Buzău Oras:Buzău Postat Joi la 05:24 Acum 14 ore, Anonim2013 a spus: Face și neprotejat,acum câțiva ani nu facea? Nu știu, nu practic asa ceva, cine practica neprotejat inafara de oral e un idiot Acum 6 ore, bilutabela a spus: Boss, nu sunt din Slobozia și nu vreau sa bat atâta drum până acolo degeaba, așa că mai bine sa fiu sigur 100%. Nu prea cunosc Slobozia. 😉💪 Nici nu știu unde este drumuri și poduri sau daca mai exista vreun alt combinat înafara de cel al fraților Nicula... Mai știți ceva de Dana ? Baba aia care stătea la ieșirea spre Urziceni după sensul giratoriu, am chef de muit o matura🙃 Cum ieși din Slobozia, după cimitir spre Călărași, pe partea stânga ai sediul celor de la drumuri si poduri cu o parcare in fata. Acolo o găsești pe doamna. Sau invers cum vi dinspre Călărași spre Slobozia pe dreapta, treci de combinat, apoi tot pe dreapta ai o stație electrica si după urmează drumuri si poduri (sediul) acolo o găsești. Referitor la Dana nu am mai văzut o de ceva timp. Am auzit si eu ca o sugea bine, nu m a incantat fiind prea bătrână si nici estetic nu arata bine
futacul1 Reputație: 10 Postat Joi la 07:07 Oras:Slobozia Oras:Slobozia Postat Joi la 07:07 Acum 1 oră, Allexxxcm18 a spus: Nu știu, nu practic asa ceva, cine practica neprotejat inafara de oral e un idiot Cum ieși din Slobozia, după cimitir spre Călărași, pe partea stânga ai sediul celor de la drumuri si poduri cu o parcare in fata. Acolo o găsești pe doamna. Sau invers cum vi dinspre Călărași spre Slobozia pe dreapta, treci de combinat, apoi tot pe dreapta ai o stație electrica si după urmează drumuri si poduri (sediul) acolo o găsești. Referitor la Dana nu am mai văzut o de ceva timp. Am auzit si eu ca o sugea bine, nu m a incantat fiind prea bătrână si nici estetic nu arata bine Mai demult mă duceam și eu la Dana.. oral neprotejat, dar folosea apa de gura, astea tinere nu foloesc..
Allexxxcm18 Reputație: 61 Postat Joi la 07:39 Oras:Buzău Oras:Buzău Postat Joi la 07:39 Acum 25 minute, futacul1 a spus: Mai demult mă duceam și eu la Dana.. oral neprotejat, dar folosea apa de gura, astea tinere nu foloesc.. Știi cum e,astea mai bătrâne sunt mai înțelepte, astea tinere se fut fara prezervative ce apa de gura sa mai folosească
davidsreload Reputație: 19 Postat Joi la 13:18 Postat Joi la 13:18 Eu am intrebat o si nu face deplasari La supt raman de aceeasi parere. E top
Anonim2013 Reputație: 0 Postat Joi la 14:39 Postat Joi la 14:39 Acum 9 ore, Allexxxcm18 a spus: Nu știu, nu practic asa ceva, cine practica neprotejat inafara de oral e un idiot Cum ieși din Slobozia, după cimitir spre Călărași, pe partea stânga ai sediul celor de la drumuri si poduri cu o parcare in fata. Acolo o găsești pe doamna. Sau invers cum vi dinspre Călărași spre Slobozia pe dreapta, treci de combinat, apoi tot pe dreapta ai o stație electrica si după urmează drumuri si poduri (sediul) acolo o găsești. Referitor la Dana nu am mai văzut o de ceva timp. Am auzit si eu ca o sugea bine, nu m a incantat fiind prea bătrână si nici estetic nu arata bine
Anonim2013 Reputație: 0 Postat Joi la 14:44 Postat Joi la 14:44 Acum 4 minute, Anonim2013 a spus: La oral ma refeream și eu,eu nu fac normal la fete la strada,doar câte o muie buna
bilutabela Reputație: 8 Postat Joi la 17:57 Oras:Ialomița Oras:Ialomița Postat Joi la 17:57 Acum 12 ore, Allexxxcm18 a spus: Nu știu, nu practic asa ceva, cine practica neprotejat inafara de oral e un idiot Cum ieși din Slobozia, după cimitir spre Călărași, pe partea stânga ai sediul celor de la drumuri si poduri cu o parcare in fata. Acolo o găsești pe doamna. Sau invers cum vi dinspre Călărași spre Slobozia pe dreapta, treci de combinat, apoi tot pe dreapta ai o stație electrica si după urmează drumuri si poduri (sediul) acolo o găsești. Referitor la Dana nu am mai văzut o de ceva timp. Am auzit si eu ca o sugea bine, nu m a incantat fiind prea bătrână si nici estetic nu arata bine Eu am văzut-o pe doamna Dana luna trecută chiar înainte cu câteva zile sa vina viscolul, era după sensul giratoriu spre Urziceni iar până am întors eu a luat-o cineva cu mașina. Nu am văzut-o îndeaproape, doar la distanta, e chiar așa urâtă ? Cea mai "bătrână" femeie pe care am futut-o avea 40 ani, vreau sa dau la muie sau sa fut ( daca arata cat de cat ok ) si o femeie pe la ~50 ani, nu știu de ce dar o văd ca pe o mare realizare daca as fute femei de diferite vârste, oricum sunt greu de găsit femei trecute de 30 ani care sa și arate bine și să nu aibă pizda neagra si scoflecita 🤣 PS: am 26 ani
Allexxxcm18 Reputație: 61 Postat Joi la 18:06 Oras:Buzău Oras:Buzău Postat Joi la 18:06 Acum 9 minute, bilutabela a spus: Eu am văzut-o pe doamna Dana luna trecută chiar înainte cu câteva zile sa vina viscolul, era după sensul giratoriu spre Urziceni iar până am întors eu a luat-o cineva cu mașina. Nu am văzut-o îndeaproape, doar la distanta, e chiar așa urâtă ? Cea mai "bătrână" femeie pe care am futut-o avea 40 ani, vreau sa dau la muie sau sa fut ( daca arata cat de cat ok ) si o femeie pe la ~50 ani, nu știu de ce dar o văd ca pe o mare realizare daca as fute femei de diferite vârste, oricum sunt greu de găsit femei trecute de 30 ani care sa și arate bine și să nu aibă pizda neagra si scoflecita 🤣 PS: am 26 ani Du te si convingete😂 ptr mine e urata mar
bilutabela Reputație: 8 Postat Joi la 18:30 Oras:Ialomița Oras:Ialomița Postat Joi la 18:30 Acum 23 minute, Allexxxcm18 a spus: Du te si convingete😂 ptr mine e urata mar O să mă duc să o văd cum arată. Nici măcar pentru o muie cu slobozeala in gura nu merita ?
Allexxxcm18 Reputație: 61 Postat Vineri la 07:07 Oras:Buzău Oras:Buzău Postat Vineri la 07:07 Acum 12 ore, bilutabela a spus: O să mă duc să o văd cum arată. Nici măcar pentru o muie cu slobozeala in gura nu merita ? Gusturile nu se discuta, încearcă
bilutabela Reputație: 8 Postat 4 ore în urmă Oras:Ialomița Oras:Ialomița Postat 4 ore în urmă La 03.03.2025 la 16:55, Anonim2013 a spus: Salut,am trecut azi pe la Sarateni,era o tipa bruneta în stația de autobuz,și când am mers spre Urziceni și când m-am întors, nu am putut opri ca eram cu un coleg,știe cineva ceva despre serviciile ei? Am fost astăzi pe la Slobozia, nu am văzut-o pe tipa asta de la Sărațeni nici la dus nici la întors. Nu am dat nici de tipa de la poduri și drumuri. 1. In schimb, a apărut o prospătură blonda în pădurea acea spre Țăndărei, 80 Oralul / 150 combinatul totul protejat. Tipa arată de nota 10, are un corp foarte frumoas. Aici o găsiți https://maps.app.goo.gl/PJPQiNgFyC91t56Q6 Nu am marcat-o pentru că i-am spus că-i dau 60 lei pentru oral și s-a supărat și nu a mai accepta nici 80 leia, sper sa mai dau de ea, chiar arată bine. Acțiunea se petrece în pădure. 2. Am dat și de Dana, are o fata zici că e Hulk! Cred că o să mă limitez la femei până în 40 ani 😀 2. La Privighetoarea, cioara aia fara sprâncene și tipa aia care face oral neprotejat pentru 50 lei 3. Între Stejarul și Perieți doua fete de etnie, super de treabă amândouă, corp slăbuțe ( îți dă impresia că au 18 ani, singurul lucru care le trădează vârstă sunt fetele lor ) 70 oralul op/on în funcție de igiena și 100 combinat. 4. Pe drumul acela spre Călărași, undeva pe dreapta stătea una, părea trecută de 40 ani, nu am oprit deloc la ea, nu plăcea ochiului.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum