Sari la conținut

Recomandari strada!

Postări Recomandate

• Oras:Urziceni
  • Oras:Urziceni
Acum 9 minute, Allexxcm18. a spus:

Nu stiu, nu practic strada 

Am trecut azi prin Slobozia! Unitatea militara o blondă de 60 ani,pe varianta o negreasa nașpa, intersecția cu Brancoveni o copila slabă neatrăgătoare, așa că nu am avut ce alege.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
Acum 9 ore, Marin808 a spus:

Ne poți recomanda ceva in orașul Slobozia ori în zona Ialomița? 

Inafara de Anca si Izabela dupa publi, nimic. Astea s singurele cu poze reale și cu servicii cat de cat ok. 

Link spre comentariu
  • Oras:Slobozia
Acum 20 ore, Allexxcm18. a spus:

Eu cred că asta cu normalul neprotejat e o capcană, așa îmi spunea și roșcata de la Privighetoarea și am rămas doar la oral..

Link spre comentariu

Am vizitato pe Gabriela de la g7  pe lângă scoala nr 6,de etnie roma zice ce face neprotejat vrăjeală,am întrat în garsoniera  rufe aruncate în baie în dormitor,am trecut la fapte,bineînțeles vrăjeală fără prezervariv,mi a zis nu îți convinge pleacă,pune prezervative suge 2 minute mecanic,puțin între sa ni și când ai zic normal,spune ca e pe stop,suge iar 5minute,aud biganit în ușă o întreb cine e cică bărbatu ei sau pestele ,m am îmbrăcat și am plecat,tarifu 100lei nu recomand

Link spre comentariu

Am fost și la faimoasa dana,sta la unitatea militara,am fost cu ea în spate la kaufland,unde sunt stupi,am întrebat cât este tariful pt oral 40lei cu prezervativ și fără 60lei pt oral,suge bine cu lins pe testicule,am sta vreo7minute,dat drumu în gura ei,după aceea șia clătit gura cu apa,deci se merita

Link spre comentariu

Vizitat pe una Sara de fapt pe ea o cheamă Emilia sta pe strada unde este liceu de chimie la parter, am ajuns la bloc am sunatla interfon mi a deschis tariful 150 lei număru, face cum vrei cu protejat sau neprotejat,întru cu ea în camera slabuta sâni lăsați începe sa suga mecanic puțin doar capu și într-una zicea facem normal,am uitat sa zic dantura aproape lipsa ce de sus ai spun sa suie peste mine nu a vrut,doar pe la spate strimta dau câteva minute în ea,mi am dat drumu în ea,m am stres și plecat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...