adita1986 Reputație: 4 Postat August 6, 2023 Oras:Slobozia Oras:Slobozia Partajează Postat August 6, 2023 Pana în linia ferata pa lângă itaro 2 vagaboante pe una o cunoaștem o cheamă laura cea grasuta,tarif 50lei fără prazervativ am optat pt oral,am întrat cu ea în pădure mam întins jos pe iarba,suge bine cu lins pe testicule am stat în jur de zece minute variat în gura ei,a și inchitit Link spre comentariu
adita1986 Reputație: 4 Postat August 6, 2023 Oras:Slobozia Oras:Slobozia Partajează Postat August 6, 2023 Acum 11 ore, curvar12 a spus: Ai fost la ea? Am sunat și asa mi a zis și mie ca face neprotejat... Face neprotejat doar cu cine vrea,fără sa îți dai drumu în ea,și oral la fel sa sa îți dai drumu în gura ei Link spre comentariu
adita1986 Reputație: 4 Postat August 6, 2023 Oras:Slobozia Oras:Slobozia Partajează Postat August 6, 2023 Acum 11 ore, curvar12 a spus: Ai fost la ea? Am sunat și asa mi a zis și mie ca face neprotejat... Face neprotejat doar cu cine vrea,fără sa îți dai drumu în ea,și oral la fara sa sa îți dai drumu în gura ei Link spre comentariu
adita1986 Reputație: 4 Postat August 6, 2023 Oras:Slobozia Oras:Slobozia Partajează Postat August 6, 2023 Pana în parcarea de la privighetoare, o dameza slabuta era ceasu în jur de ora18:30,era de etnie roma frumușică o întreb tariful 50lei oralu cu prezervativ Ai dau bani ai întrat în pădure și a început sa suga câteva minute,nu am putut sa îmi dau drumu,îmi scoate prezervativu, îmi face o laba nu puteam sa mi dau drumu, ași lasă pantaloni în vine sa îmi dau cu cucu pe lângă păsărici adică sa nu o penetrez,neatenta il scap scap în ea dau câteva minute în ea ma termin în ea m am șters și am lăsat-o bombanind Link spre comentariu
adita1986 Reputație: 4 Postat August 6, 2023 Oras:Slobozia Oras:Slobozia Partajează Postat August 6, 2023 Am sunat la una daria dar pe ea o cheamă alina spre norocul meu am găsit-o în spate la cec unde este un mic parc,tarif150,finalizare,250 ora, nu am întrebat-o dacă face protejat sa neprotejat,era jegoasa în genunchi,avea niște bube pe cot plus ca era și grasa,nu am făcut nimic cu ea,nu mi-a plăcut aspectul era neingrijita Link spre comentariu
adita1986 Reputație: 4 Postat August 7, 2023 Oras:Slobozia Oras:Slobozia Partajează Postat August 7, 2023 Vizitat pe una vandana sau mariana cum are anunțurile,locația în spate la casa de cultura la garsoniere la g,etaj 3,tarife 150numaru,250ora,ajung la destinație slaba,uratica,oral fără prezervativ,executat bestial,tot penisu il baga în gura sărutări pe burta,lins testicule,variat în gura sa supărat puțin dar ia trecut Link spre comentariu
adita1986 Reputație: 4 Postat August 7, 2023 Oras:Slobozia Oras:Slobozia Partajează Postat August 7, 2023 Vizitat pe una any dar pe ea o cheamă catalina,lângă scoala nr 6 la g7 etaj3,am întrat înăuntru curat,miros plăcut,ma aștept îmbrăcat sutien negru,tanga negru am stat puțin de vorba,150 finalizarea,250 ora,am optat pentru 1ora,slabuta sâni micuți,era îngrijită,oral fără prezervativ,foarte bine executat,normal fără prezervati,am pus-o peste mine,după aceea eu peste ea,și caprita,cu contre și gemete finalizat în ea,mam ster,stat puțin de vorba și la treaba,oral în jur de 10 minute se implica bine,după aceea caprita,am încercat anal nu întra,ma lăsat câteva secunde sa ma chinui,îmi spune sa stau puțin,scoase sticla de lubrifiant mi da t cu el și-a dat și ea și dai din fund în păsărici viceversa,după aceea variat în fund,deci o tipa de încerca se merita Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2023 Partajează Postat August 7, 2023 Acum 4 ore, adita1986 a spus: Vizitat pe una any dar pe ea o cheamă catalina,lângă scoala nr 6 la g7 etaj3,am întrat înăuntru curat,miros plăcut,ma aștept îmbrăcat sutien negru,tanga negru am stat puțin de vorba,150 finalizarea,250 ora,am optat pentru 1ora,slabuta sâni micuți,era îngrijită,oral fără prezervativ,foarte bine executat,normal fără prezervati,am pus-o peste mine,după aceea eu peste ea,și caprita,cu contre și gemete finalizat în ea,mam ster,stat puțin de vorba și la treaba,oral în jur de 10 minute se implica bine,după aceea caprita,am încercat anal nu întra,ma lăsat câteva secunde sa ma chinui,îmi spune sa stau puțin,scoase sticla de lubrifiant mi da t cu el și-a dat și ea și dai din fund în păsărici viceversa,după aceea variat în fund,deci o tipa de încerca se merita Tu ai facut sex normal neprotejat cu fetele astea? Fereasca Dumnezeu omule Link spre comentariu
adita1986 Reputație: 4 Postat August 7, 2023 Oras:Slobozia Oras:Slobozia Partajează Postat August 7, 2023 1 oră în urmă, Allexxcm18. a spus: Tu ai facut sex normal neprotejat cu fetele astea? Fereasca Dumnezeu omule 1 oră în urmă, Allexxcm18. a spus: Tu ai facut sex normal neprotejat cu fetele astea? Fereasca Dumnezeu omule Nu ai citit cred ca bine postările,doar cu 3 pe any o știu de 1an jumate,deci în fiecare săptămână o vizitej Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2023 Partajează Postat August 7, 2023 Acum 42 minute, adita1986 a spus: Nu ai citit cred ca bine postările,doar cu 3 pe any o știu de 1an jumate,deci în fiecare săptămână o vizitej Eu cred ca am citit destul de bine, asta ai zis Link spre comentariu
Preacurvaru9 Reputație: 15 Postat August 7, 2023 Oras:Ialomita Oras:Ialomita Partajează Postat August 7, 2023 Vai de plm muia mai merge fără dar pizda și cur fără prezervativ e jale Link spre comentariu
Preacurvaru9 Reputație: 15 Postat August 7, 2023 Oras:Ialomita Oras:Ialomita Partajează Postat August 7, 2023 Acum 10 ore, adita1986 a spus: Nu ai citit cred ca bine postările,doar cu 3 pe any o știu de 1an jumate,deci în fiecare săptămână o vizitej Nu sunt multe pe publi dar tu din toate la cele mai nasparlii te duci Link spre comentariu
puica12 Reputație: -27 Postat August 7, 2023 Partajează Postat August 7, 2023 Fata aia din spate de cec aveti nr de tel ? Link spre comentariu
lentlung Reputație: 4 Postat August 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2023 cumetre , mai minte omu dar nici in halul asta🤣🤣🤣 1 1 Link spre comentariu
codkrg Reputație: 0 Postat August 9, 2023 Partajează Postat August 9, 2023 Salut, Nu am ce sa recomand pe Slobozia dar o întrebare am, Cunoaște cineva pe așa zis Maria, a fost cineva, cum face normal, anal? Link spre comentariu
Preacurvaru9 Reputație: 15 Postat August 9, 2023 Oras:Ialomita Oras:Ialomita Partajează Postat August 9, 2023 Acum 6 ore, codkrg a spus: Salut, Nu am ce sa recomand pe Slobozia dar o întrebare am, Cunoaște cineva pe așa zis Maria, a fost cineva, cum face normal, anal? Da frate am fost eu cam acum un an normal protejat anal nu face era bună de pula dar acum din ce am văzut nu prea o mai găsești treaza Link spre comentariu
lentlung Reputație: 4 Postat August 9, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 9, 2023 Acum 2 ore, Preacurvaru9 a spus: Da frate am fost eu cam acum un an normal protejat anal nu face era bună de pula dar acum din ce am văzut nu prea o mai găsești treaza a zis cineva mai sus ca face live uri pe facebook , ii stie cineva facebook ul? 1 Link spre comentariu
futacul1 Reputație: 9 Postat August 24, 2023 Oras:Slobozia Oras:Slobozia Partajează Postat August 24, 2023 A fost cineva la tipa de pe centura dinspre Kaufland? Link spre comentariu
Preacurvaru9 Reputație: 15 Postat August 24, 2023 Oras:Ialomita Oras:Ialomita Partajează Postat August 24, 2023 Acum 1 oră, futacul1 a spus: A fost cineva la tipa de pe centura dinspre Kaufland? La aia bătrână? Link spre comentariu
futacul1 Reputație: 9 Postat August 24, 2023 Oras:Slobozia Oras:Slobozia Partajează Postat August 24, 2023 Acum 2 ore, Preacurvaru9 a spus: La aia bătrână? Nu, spre privighetoarea.. Link spre comentariu
Preacurvaru9 Reputație: 15 Postat August 25, 2023 Oras:Ialomita Oras:Ialomita Partajează Postat August 25, 2023 Acum 22 ore, futacul1 a spus: Nu, spre privighetoarea.. Pai e o cioara de te sperii și la privighetoarea e una grasa blonda și una satena pe aia satena am muito eu în rest alea 2 gunoaie 1 Link spre comentariu
futacul1 Reputație: 9 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:Slobozia Oras:Slobozia Partajează Postat Septembrie 3, 2023 Pe tipa de la Drumuri și poduri a încercat-o cineva, că pare buna de cuc.. eu am incercat, dar fără mașină nu vrea(cred că nu are vreun loc mai dosit și d'aia) și nici prețul nu vrea sa-l spună.. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2023 Partajează Postat Septembrie 4, 2023 Acum 19 ore, futacul1 a spus: Pe tipa de la Drumuri și poduri a încercat-o cineva, că pare buna de cuc.. eu am incercat, dar fără mașină nu vrea(cred că nu are vreun loc mai dosit și d'aia) și nici prețul nu vrea sa-l spună.. Care de la drumuri si poduri? Una grasunaca bruneta cu tatuaje pe ea? Link spre comentariu
futacul1 Reputație: 9 Postat Septembrie 4, 2023 Oras:Slobozia Oras:Slobozia Partajează Postat Septembrie 4, 2023 Acum 4 ore, Allexxcm18. a spus: Care de la drumuri si poduri? Una grasunaca bruneta cu tatuaje pe ea? Da Link spre comentariu
Preacurvaru9 Reputație: 15 Postat Septembrie 4, 2023 Oras:Ialomita Oras:Ialomita Partajează Postat Septembrie 4, 2023 La 03.09.2023 la 12:12, futacul1 a spus: Pe tipa de la Drumuri și poduri a încercat-o cineva, că pare buna de cuc.. eu am incercat, dar fără mașină nu vrea(cred că nu are vreun loc mai dosit și d'aia) și nici prețul nu vrea sa-l spună.. E din dragalina are fițe cu găleata în cap ia 70 cu 100 și totu protejat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum