Sari la conținut

Salon Masaj Bianco (ANDRADA)

Postări Recomandate

• Oras:Banat
Postat
La 21.01.2022 la 0:29, sexymarley a spus:

Nimeni nimic? Nu a mai fost nimeni recent la Bianco sa ne spună cum mai e pe acolo? 

Am mers la ei fiecare luna înainte de 2020 pentru ca atunci era o maseusa foarte talentat și masajul era de 9/10 pentru mine... Dar ea a plecat și am încercat cu alte fete de la Bianco și am fost foarte dezamăgit, majoritate a fost foarte grăbit, fără talent, risipă de bani pentru mine... Am mers și la Iulia am întrebat dacă au o maseusa care face masaj erotic bun dar am avut o răspuns gen "numai maseuse bune avem" deci am avut un masaj cu una și a fost gen 5/10, o masaj de relaxare grăbit și cu tehnica proasta... Și la fel pentru partea erotic și finalizare... 

Atunci am spus "stop" la astfel de saloane după mai mult experiente negative... Și am mers la doamna care face "masajul inguinal" dar dacă masajul și finalizare sunt bune, nu e "erotic" și mi e dor de un masaj erotic adevărat cu o maseusa talentata dar nu știu dacă vom mai avea asa ceva în Timișoara în viitor... 

• Like 1
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat
21 hours ago, andrei242 said:

Am mers la ei fiecare luna înainte de 2020 pentru ca atunci era o maseusa foarte talentat și masajul era de 9/10 pentru mine... Dar ea a plecat și am încercat cu alte fete de la Bianco și am fost foarte dezamăgit, majoritate a fost foarte grăbit, fără talent, risipă de bani pentru mine... Am mers și la Iulia am întrebat dacă au o maseusa care face masaj erotic bun dar am avut o răspuns gen "numai maseuse bune avem" deci am avut un masaj cu una și a fost gen 5/10, o masaj de relaxare grăbit și cu tehnica proasta... Și la fel pentru partea erotic și finalizare... 

Atunci am spus "stop" la astfel de saloane după mai mult experiente negative... Și am mers la doamna care face "masajul inguinal" dar dacă masajul și finalizare sunt bune, nu e "erotic" și mi e dor de un masaj erotic adevărat cu o maseusa talentata dar nu știu dacă vom mai avea asa ceva în Timișoara în viitor... 

mi-a intrat creierul in moarte clinica dupa ce am citit ce au scris.

Postat
Acum 3 ore, Secophotos a spus:

mi-a intrat creierul in moarte clinica dupa ce am citit ce au scris.

Exagerezi... 😶

• Like 1
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat
La 24.01.2022 la 13:08, andrei242 a spus:

ne dai mai multe detalii despre doamna la care mergi la masaj de relaxare cu finalizare simpla?

Postat
Acum 1 oră, boots87boy a spus:

ne dai mai multe detalii despre doamna la care mergi la masaj de relaxare cu finalizare simpla?

Ea

Eu merg cam o data la fiecare 2 luni, pentru ca cum au spus alții pe topicul respectiv, ea folosește același tehnica tot timpul și după 1-2 ședințe tu știi deja cum va fi masajul și devine mai puțin interesant (pentru mine)... 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...