bullls Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2022 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Partajează Postat Februarie 26, 2022 La 21.01.2022 la 21:32, Saracilor999 a spus: Tati vor sa meargă da nu au bani, nu vezi ca tot comentează de preturile? Ce drq sa facă ăștia care negociază la 50 lei sa fim serioși Vor sa meargă nu au bani de o pâine în buzunar Mah sclavule dacă ești pe pula și tot faci figuri aici ca stam pe calculator hai sa n vdm sa lămurim problemele..aștept număr și locație Link spre comentariu
gica postasu Reputație: -24 Postat Martie 1, 2022 Partajează Postat Martie 1, 2022 On 2/26/2022 at 11:40 PM, bullls said: Mah sclavule dacă ești pe pula și tot faci figuri aici ca stam pe calculator hai sa n vdm sa lămurim problemele..aștept număr și locație E pestele ei ma rambo, daca vrei sa l rezolvi du te la ea da i o palma si vez ca iasa de dupa dulap 🤣 Link spre comentariu
Raisaaaa Reputație: 33 Postat Mai 26, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Mai 26, 2022 Disponibila 😘 Link spre comentariu
raul1312 Reputație: 263 Postat Mai 26, 2022 Partajează Postat Mai 26, 2022 cica TopRaisa.. ai decis tu ca esti top? alea top au sectiune separata si poze furate , mai vrei si 250 / fin .. plm de sparta.... 2 Link spre comentariu
kkmitz Reputație: 4244 Postat Mai 27, 2022 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Partajează Postat Mai 27, 2022 Acum 13 ore, raul1312 a spus: cica TopRaisa.. ai decis tu ca esti top? alea top au sectiune separata si poze furate , mai vrei si 250 / fin .. plm de sparta.... top top rusinica Link spre comentariu
Raisaaaa Reputație: 33 Postat Mai 27, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Mai 27, 2022 Acum 36 minute, kkmitz a spus: top top rusinica “Cronica carcotasilor” 😂😂😂😂😂 2 Link spre comentariu
dorinel18' Reputație: 1240 Postat Mai 28, 2022 Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Partajează Postat Mai 28, 2022 La 27.05.2022 la 11:32, Raisaaaa a spus: “Cronica carcotasilor” 😂😂😂😂😂 Râzi degeaba... ca proasta-n pulă! Vino cu argumente și spune ce e cu pozele furate de pe net. Și mai ales ce e cu atitudinea asta. 1 Link spre comentariu
22cmxxx Reputație: -6 Postat Mai 28, 2022 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Mai 28, 2022 Top proasta anului 1 1 Link spre comentariu
Raisaaaa Reputație: 33 Postat Mai 31, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Mai 31, 2022 Disponibila 1 Link spre comentariu
paulica665 Reputație: 18 Postat Iunie 2, 2022 Partajează Postat Iunie 2, 2022 Am fost la domnisoara luni seara pe la 21, pt o ora. Desi are preturile putin mai piperate, a si meritat doar faptului ca arata bine de tot, de m-a lasat sa o ling peste tot si s-a "imbracat" asa cum mi-a placut mie 😍. Am facut un dus (reimprospatare), si pe urma am trecut la actiune in dormitor. Prima oara eu am gustat-o si admirat fiecare centimetru din sanii ei superbi si funduletul perfect 😘, pe urma am lasat-o sa imi guste si ea din junior, nu a fost hard sau deep, dar soft si senzual (ceea ce m-a surprins, pt ca imi place deep de regula), dupa care am terminat in gurita. Am luat o pauza, sa vb si sa ne cunoastem, este o fata foarte draguta si din punctul asta. Pe urma am trecut la randa a doua (de regula la mine nu prea merge), dupa ce am mai gustat putin din ea si mi-a facut un mic footjob, am ajuns si la partea de a pompa, prima oara a venit ea peste mine ca sa-i admir funduletul superb dupa care am trecut la caprita unde am si finalizat in balonas. Eu voi mai revenii la domnisoara, m-am simtit foarte bine si data viitoare sper sa pot sta chiar 2 ore. 1 1 1 Link spre comentariu
Raisaaaa Reputație: 33 Postat Iunie 2, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Iunie 2, 2022 Acum 4 ore, paulica665 a spus: Am fost la domnisoara luni seara pe la 21, pt o ora. Desi are preturile putin mai piperate, a si meritat doar faptului ca arata bine de tot, de m-a lasat sa o ling peste tot si s-a "imbracat" asa cum mi-a placut mie 😍. Am facut un dus (reimprospatare), si pe urma am trecut la actiune in dormitor. Prima oara eu am gustat-o si admirat fiecare centimetru din sanii ei superbi si funduletul perfect 😘, pe urma am lasat-o sa imi guste si ea din junior, nu a fost hard sau deep, dar soft si senzual (ceea ce m-a surprins, pt ca imi place deep de regula), dupa care am terminat in gurita. Am luat o pauza, sa vb si sa ne cunoastem, este o fata foarte draguta si din punctul asta. Pe urma am trecut la randa a doua (de regula la mine nu prea merge), dupa ce am mai gustat putin din ea si mi-a facut un mic footjob, am ajuns si la partea de a pompa, prima oara a venit ea peste mine ca sa-i admir funduletul superb dupa care am trecut la caprita unde am si finalizat in balonas. Eu voi mai revenii la domnisoara, m-am simtit foarte bine si data viitoare sper sa pot sta chiar 2 ore. Te astept cu drag 😘 Link spre comentariu
Raisaaaa Reputație: 33 Postat Iunie 5, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Iunie 5, 2022 Disponibila 14.00-23.00 🤙🏼🫶🏼😘 Link spre comentariu
Raisaaaa Reputație: 33 Postat Iunie 6, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Iunie 6, 2022 Disponibila 🫶🏼 Link spre comentariu
Raisaaaa Reputație: 33 Postat Iunie 16, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Iunie 16, 2022 Disponibila 19.00-01.00 Link spre comentariu
steffy69 Reputație: -7 Postat Iunie 16, 2022 Partajează Postat Iunie 16, 2022 Bun daca are preturi piperate ar fi bine sa mearga unde sunt salarii piperate!!ei bine si n cluj sunt salarii piperate evident gasca si oastea lu boc!!ca acest primar smart nici nu mai vede nimic ci pa salariatii piperati ca ex sectorul it manageri medici avocati business man i sau gasca lui de rude prieteni etc...si sunt numeroase deci da stiu bine asta si curvele locale sau din tara dar si cele peste hotare care planuiesc sa se ntoarca acasa da toti stiu asta!!!io pt pizda piperata platesc numa afara cand lucrez acolo acii acasa dau bani numa pt pizde care au coborat din cer!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum