Sari la conținut

Bună! A fost cineva?

AditzaTl

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 20 minute, AditzaTl a spus:

Nu mai este nevoie , am fost eu , curiozitatea nu m-a lăsat în pace.

Si ea e cum a fost ? Locație?

• Oras:Tulcea
Postat

Locația este la pensiune , este ok. Fata e frumoasa , înaltă , slim. Nu am avut pretenții decât pentru normal, 150 lei, protejat firește. Este vorbăreață , comunica cu clientul. Merita minim o vizita.

Postat

A...pe Publi nu sunt pozele ei , le-am găsit peste tot prin alte orașe, dar tipa este "conform" pozelor. Cam 1.73 cm , blonda , dar parul este mai scurt. Pe Tulcea are mai multe anunțuri , cu poze "orientative". Adică spune: "Cam așa arat!". 

• Oras:bv
Postat

Salutare, am doua vizite la activ la domnișoara,  într-adevăr cum spunea și colegul @AditzaTl este frumoasa si ii acord nota 9 pentru aspect fata, slim cu sâni mici dar fermi și merita 8,5 pentru silueta, îngrijire personala 10 fresh, Pentru acțiune OP 7,5 spre 8 cu posibilitatea de îmbunătățirea serviciului și poate se răzgândește și cu privire la neprotejat și eventual finalizare oral sau cel puțin corporala /faciala, sa fie acțiunea mai dinamica.pentru Np 8,5 are momente când este lângă tine  dar și momente când este pierduta prin poveste.Locatia destul de decenta și curata, fără fum de țigare și accesorii pentru toată lumea 9

Per total o nota de trecere și de revenit din partea mea.

Halatul prima vizita 300 h, dar la 2 vizita a redus tariful la 250h.

Cei drept avea o colega bruneta pe care nu am apuc sa o vizitez, păcat arata la fel de bine, dar poate ne răspunde chiar titulara topicului. Când le am întrebat dacă pot rămâne amândouă au refuzat, specificând ca dacă vreau  separat...... cu părere de rău am refuzat...... nu este pentru mine asa ceva. 😀

Tind sa cred ca  pozele nu sunt ale titularei dar prezintă marfa care o găsești la raion.....

Pentru cei care doresc cu încredere recomand...

• Inimioara 1
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat
Acum 19 ore, Deajuns a spus:

Salutare, am doua vizite la activ la domnișoara,  într-adevăr cum spunea și colegul @AditzaTl este frumoasa si ii acord nota 9 pentru aspect fata, slim cu sâni mici dar fermi și merita 8,5 pentru silueta, îngrijire personala 10 fresh, Pentru acțiune OP 7,5 spre 8 cu posibilitatea de îmbunătățirea serviciului și poate se răzgândește și cu privire la neprotejat și eventual finalizare oral sau cel puțin corporala /faciala, sa fie acțiunea mai dinamica.pentru Np 8,5 are momente când este lângă tine  dar și momente când este pierduta prin poveste.Locatia destul de decenta și curata, fără fum de țigare și accesorii pentru toată lumea 9

Per total o nota de trecere și de revenit din partea mea.

Halatul prima vizita 300 h, dar la 2 vizita a redus tariful la 250h.

Cei drept avea o colega bruneta pe care nu am apuc sa o vizitez, păcat arata la fel de bine, dar poate ne răspunde chiar titulara topicului. Când le am întrebat dacă pot rămâne amândouă au refuzat, specificând ca dacă vreau  separat...... cu părere de rău am refuzat...... nu este pentru mine asa ceva. 😀

Tind sa cred ca  pozele nu sunt ale titularei dar prezintă marfa care o găsești la raion.....

Pentru cei care doresc cu încredere recomand...

De colega ei știi ceva cum o găsesc! 

Postat
La 28.01.2022 la 17:21, jhondeer a spus:

De colega ei știi ceva cum o găsesc! 

Nu am nr de tel, ca recomandare ar trebuie sa o suni și întreabă. Când am fost eu la titulara topicului locuiau amândouă în aceeași camera.Tipa brunetă este de statura mica dar frumușică, eu am optat sa rămân cu blonda ca este mai înaltă, dar la fel de frumoasa. Dacă ai succes asteptam  o recenzie.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.