Sari la conținut

Alina? 0791166038

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu mergeti!!!

Am fost eu, am dat 100 de lei si am plecat neterminat pentru ca:

Am sunat, e un apartament undeva la etajul 1, in zona Micro 4. Mi-a spus tariful, 100 combinat cu oral protejat neaparat(nici nu recomand altfel...o sa zic de ce), 200 ora. Am ajuns, erau 2 fete...aspect mediu spre scazut dar nu incat sa zici buna ziua si la revedere. Am platit 100 de lei si am ramas cu bruneta. A inceput cu oralul protejat, cam prea agresiv facut pentru gustul meu, sa zicem ca-i dau un 6-7 si cand sa trecem la partea 2...mi s-a culcat instant! Fata e plina de negi...e vorba de papiloma virus, e plina fratilor! Fugiti! Daca ii duceti acasa la prietena/ sotie, nu exista tratament. In timp se poate transforma in ceva groaznic, cancer! 

Recomand sa se treaca la DE EVITAT!

Aveti mare grija!

• Like 3
  • Inimioara 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat
La 13.03.2022 la 15:03, uneorides a spus:

Nu mergeti!!!

Am fost eu, am dat 100 de lei si am plecat neterminat pentru ca:

Am sunat, e un apartament undeva la etajul 1, in zona Micro 4. Mi-a spus tariful, 100 combinat cu oral protejat neaparat(nici nu recomand altfel...o sa zic de ce), 200 ora. Am ajuns, erau 2 fete...aspect mediu spre scazut dar nu incat sa zici buna ziua si la revedere. Am platit 100 de lei si am ramas cu bruneta. A inceput cu oralul protejat, cam prea agresiv facut pentru gustul meu, sa zicem ca-i dau un 6-7 si cand sa trecem la partea 2...mi s-a culcat instant! Fata e plina de negi...e vorba de papiloma virus, e plina fratilor! Fugiti! Daca ii duceti acasa la prietena/ sotie, nu exista tratament. In timp se poate transforma in ceva groaznic, cancer! 

Recomand sa se treaca la DE EVITAT!

Aveti mare grija!

Adevărat cu ce spune colegu!!! 

• Like 1

• Oras:TGV
  • Oras:TGV

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...