mihaita2020 Reputație: 805 Postat Ianuarie 22, 2022 Partajează Postat Ianuarie 22, 2022 Am jantele ca nu faci FK, după recenziile tale. Deci este un mare pas înapoi pt mine. Dacă ai introdus în servicii te vizitez sigur, dacă nu, nu prea cred.😂😂😂😂 Link spre comentariu
blonda_a Reputație: 23286 Postat Ianuarie 22, 2022 Telefon: 0754560207 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0754560207 Oras:Oradea Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2022 Acum 1 oră, mihaita2020 a spus: Am jantele ca nu faci FK, după recenziile tale. Deci este un mare pas înapoi pt mine. Dacă ai introdus în servicii te vizitez sigur, dacă nu, nu prea cred.😂😂😂😂 Cel mai bine este sa astepti sa postez lista de servicii ....candva nu faceam dar acuma fac si fk ... Eu activez de 5 ani...de aceea o sa vezi ca in 2017 erau niste tarife, peste 3 ani le_am schimbat , dupa iar ...etc...precum am prins exoerienta si sincer o data cu unele schimbari poti selecta o clientela mult mai ok + altele dar aceste mici detalii le pastrez ptr mine :))) Nu vreau sa intru in aceste detalii , nu isi au rostul .... Cand voi sti o data exacta cand ajung in Constanta ( intentionez in aproximativ o saptamana ) ...abia atunci voi actualiza si lista de servicii care e aceeasi pe toate orasele ...poti vedea pe Constanta sau Cluj...Suceava sau Alba...( sunt orasele in care am fost in 2022 ) ❗ Eu nu imi schimb tarifele in functie de orase , etc...sunt aceleasi peste tot ...Se poate vedea pe Oradea ( mereu cu ai mei incep cand le dau maxim 😂😂😂 ) Link spre comentariu
blonda_a Reputație: 23286 Postat Ianuarie 22, 2022 Telefon: 0754560207 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0754560207 Oras:Oradea Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2022 Si sa elucidăm si acest mic mister :)) 😘 o sa postez si lista de servicii deoarece nu e nici un secret : O sa atasez o lista de servicii valabila in toate orasele incepand cu 1 ianuarie 2022 ❤❤❤ 🔵 Va ofer la alegere mai multe variante de servicii / tarife : Varianta 1 : 🆕️ Sex oral protejat / neprotejat cu finalizare orala sau corporala + sex normal doar protejat in diferite pozitii , sarutari corporale , mangaieri , pozitia 69 se accepta , sex intre sani ( sani mari nr 4 ) ❗ 🎁🎁🎁 Cadoul fiind de : 🔴 150 lei ptr o finalizare ( 30 de minute ) 🔴 300 de lei ptr 1/2 finalizari ( adica ptr o ora ) 🔴 400 lei ptr 90 de min ( 3 finalizari ) Varianta 2 : 🆕️ Sex oral protejat / neprotejat cu finalizare orala, corporala sau faciala + sex normal doar protejat in diferite pozitii, mangaieri , sarutari , se accepta pozitia 69 , sex intre sani ( sani mari nr 4 ) , gfe ,fk , iti ofer diverse fantezii cum ar fi : annilingus ca parte activa ( cel mai smecher serviciu al meu ) , accept cunnilingus sau , face fuck , foot fetish , uro activ / pasiv ( de la sani in jos ) , masaj de relaxare sau masaj prostatic ❗ 🎁🎁🎁 Cadoul fiind de : 🔴 200 lei ptr o finalizare ( 30 de minute ) 🔴 400 lei ptr 1/2 finalizari ( adica ptr o ora ) 🔴 500 lei ptr 90 de minute ( 3 finalizari ) 🆕️ Extra : 🆕️ Ofer SEX ANAL ( nu accept marimi foarte mari ) obligatoriu protejat ptr 150 lei ( finalizare ) ❗Atentie acest serviciu este extra ptr oricare varianta de mai sus aleasa ... ( daca doriti anal platiti separat si ma anuntati din timp ptr acest serviciu ) ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 🆕️ Ofer DOMINARE soft care contine o gama de servicii cum ar fi : 🔵Aici sunt incluse Toate serviciile de mai sus ( Varianta 2 ) + sex anal protejat + 👇👇👇👇👇 ✅ diverse jocuri erotice ✅ umilinta verbala ✅ accept palmi peste fund, sani in limita bunului simt ✅ uro sau scuipat doar pe corp ( toate de la sani in jos ) ✅ schimb de fluide ✅ jocuri cu vibrator sau penetrare anala ( va penetrez eu ) 🎁🎁🎁 Toate aceste servicii de dominare + lista de mai sus vor fi acceptate doar la ora care va costa 600 de lei ❗🎁🎁🎁 ❌ Nu sunt ptr amatorii de fete slim ❌ ⛔ Atentie : Nu negociez la preturi ⛔ Aceata lista de preturi si servicii este valabila ptr toate orasele in care activez incepand cu 1 ian 2022 ❗ 3 1 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2022 Partajează Postat Ianuarie 22, 2022 Acum 11 minute, blonda_a a spus: Si sa elucidăm si acest mic mister :)) 😘 o sa postez si lista de servicii deoarece nu e nici un secret : O sa atasez o lista de servicii valabila in toate orasele incepand cu 1 ianuarie 2022 ❤❤❤ 🔵 Va ofer la alegere mai multe variante de servicii / tarife : Varianta 1 : 🆕️ Sex oral protejat / neprotejat cu finalizare orala sau corporala + sex normal doar protejat in diferite pozitii , sarutari corporale , mangaieri , pozitia 69 se accepta , sex intre sani ( sani mari nr 4 ) ❗ 🎁🎁🎁 Cadoul fiind de : 🔴 150 lei ptr o finalizare ( 30 de minute ) 🔴 300 de lei ptr 1/2 finalizari ( adica ptr o ora ) 🔴 400 lei ptr 90 de min ( 3 finalizari ) Varianta 2 : 🆕️ Sex oral protejat / neprotejat cu finalizare orala, corporala sau faciala + sex normal doar protejat in diferite pozitii, mangaieri , sarutari , se accepta pozitia 69 , sex intre sani ( sani mari nr 4 ) , gfe ,fk , iti ofer diverse fantezii cum ar fi : annilingus ca parte activa ( cel mai smecher serviciu al meu ) , accept cunnilingus sau , face fuck , foot fetish , uro activ / pasiv ( de la sani in jos ) , masaj de relaxare sau masaj prostatic ❗ 🎁🎁🎁 Cadoul fiind de : 🔴 200 lei ptr o finalizare ( 30 de minute ) 🔴 400 lei ptr 1/2 finalizari ( adica ptr o ora ) 🔴 500 lei ptr 90 de minute ( 3 finalizari ) 🆕️ Extra : 🆕️ Ofer SEX ANAL ( nu accept marimi foarte mari ) obligatoriu protejat ptr 150 lei ( finalizare ) ❗Atentie acest serviciu este extra ptr oricare varianta de mai sus aleasa ... ( daca doriti anal platiti separat si ma anuntati din timp ptr acest serviciu ) ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 🆕️ Ofer DOMINARE soft care contine o gama de servicii cum ar fi : 🔵Aici sunt incluse Toate serviciile de mai sus ( Varianta 2 ) + sex anal protejat + 👇👇👇👇👇 ✅ diverse jocuri erotice ✅ umilinta verbala ✅ accept palmi peste fund, sani in limita bunului simt ✅ uro sau scuipat doar pe corp ( toate de la sani in jos ) ✅ schimb de fluide ✅ jocuri cu vibrator sau penetrare anala ( va penetrez eu ) 🎁🎁🎁 Toate aceste servicii de dominare + lista de mai sus vor fi acceptate doar la ora care va costa 600 de lei ❗🎁🎁🎁 ❌ Nu sunt ptr amatorii de fete slim ❌ ⛔ Atentie : Nu negociez la preturi ⛔ Aceata lista de preturi si servicii este valabila ptr toate orasele in care activez incepand cu 1 ian 2022 ❗ Hai....."elucideazal" și pe al meu!!! 😁 Fir-ar starea ta.... "fai nevasta când mai vii..pe acasă? “😂 Link spre comentariu
blonda_a Reputație: 23286 Postat Ianuarie 22, 2022 Telefon: 0754560207 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0754560207 Oras:Oradea Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2022 Acum 7 minute, scorpion1970 a spus: Hai....."elucideazal" și pe al meu!!! 😁 Fir-ar starea ta.... "fai nevasta când mai vii..pe acasă? “😂 😂😂😂😂 Inca nu am ajuns " acasă " Da s_ar putea cand ajung sa si raman definitiv 😂😂😂😂 ( nu te_ai gandit la asta ) 😂😂😂 Pana atunci mai fac putin turism 😘 😂😂😂 Tu fii cuminte ca stii vb aia : ce e azi nu e maine 😂😂😂 si te trezesti cu nebuna pe cap 😂😂😂 Apoi sa vezi pretentii 😂😂😂 1 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2022 Partajează Postat Ianuarie 22, 2022 Acum 4 minute, blonda_a a spus: 😂😂😂😂 Inca nu am ajuns " acas " Da s_ar putea cand ajung sa si raman definitiv 😂😂😂😂 Pana atunci mai fac putin turism 😘 😂😂😂 Tu fii cuminte ca stii vb aia : ce e azi nu e maine 😂😂😂 si te trezesti cu nebuna pe cap 😂😂😂 Apoi sa vezi pretentii 😂😂😂 Spor..in toate și" concediu placut"! 😁 Link spre comentariu
pasarila22 Reputație: 83 Postat Ianuarie 23, 2022 Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 anto la Baia Mare cand revi? 2 Link spre comentariu
blonda_a Reputație: 23286 Postat Ianuarie 23, 2022 Telefon: 0754560207 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0754560207 Oras:Oradea Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 Acum 7 minute, pasarila22 a spus: anto la Baia Mare cand revi? Nu stiu cand revin exact la Baia Mare , dar imi poti lasa acolo mesaj ( am topic si pe Baia Mare ) 😘😘 Link spre comentariu
Pandishpan Reputație: 896 Postat Ianuarie 27, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 27, 2022 Buna...ne mai vizitezi..?..te asteptam ...si nu ai mai zis nimic... 1 Link spre comentariu
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Ianuarie 27, 2022 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat Ianuarie 27, 2022 Acum 19 minute, Pandishpan a spus: Buna...ne mai vizitezi..?..te asteptam ...si nu ai mai zis nimic... Domnisoara e blonda si la propriu si la figurat ....blondele , ca blondele mai poete de fel ,poate a uitat ,poate s-a rătăcit pe drum .....poate a furat-o peisajul ....oricum marea iarna n-ar inspira nici măcar o brunetă dar o blonda asa ca poate a confundat iarna cu vara desi vorba lui Basescu "iarna nu-i ca vara" 1 Link spre comentariu
ali 30 Reputație: -23 Postat Ianuarie 27, 2022 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Partajează Postat Ianuarie 27, 2022 Deci la bistrita pe cand te asteptam 3 Link spre comentariu
mihaita2020 Reputație: 805 Postat Ianuarie 27, 2022 Partajează Postat Ianuarie 27, 2022 La 22.01.2022 la 19:41, blonda_a a spus: Multumesc ❤ Incerc sa ajung pe 1 februarie ptr o saptamana ❤ Nu va luați de ea, a zis ca vine pe 1 februarie. Mai aveți un pic de răbdare. Link spre comentariu
ali 30 Reputație: -23 Postat Ianuarie 27, 2022 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Partajează Postat Ianuarie 27, 2022 Ok Ne vedem cu binee.. Link spre comentariu
mihaita2020 Reputație: 805 Postat Ianuarie 27, 2022 Partajează Postat Ianuarie 27, 2022 Acum 41 minute, ali 30 a spus: Ok Ne vedem cu binee.. La Constanța vine pe 1 februarie, la Bistrița nu știu. 1 Link spre comentariu
blonda_a Reputație: 23286 Postat Ianuarie 27, 2022 Telefon: 0754560207 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0754560207 Oras:Oradea Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2022 Acum 2 ore, gica 1955 a spus: Domnisoara e blonda si la propriu si la figurat ....blondele , ca blondele mai poete de fel ,poate a uitat ,poate s-a rătăcit pe drum .....poate a furat-o peisajul ....oricum marea iarna n-ar inspira nici măcar o brunetă dar o blonda asa ca poate a confundat iarna cu vara desi vorba lui Basescu "iarna nu-i ca vara" Buna domnule , Nu imi doresc sa intru cu nimeni in discutii contradictorii .... Am deschis topicul sa anunt ca intentionez sa fac o vizita in Constanta candva dupa data de 1 februarie ( aia poate insemna 2 5 10 , etc ) ...nu depinde doar de mine ci depinde si de cei cu regimuri hoteliere ....doresc sa ma cazez undeva unde sa fie ok ( si ca zona daca se poate , dar si locatia sa fie una de lux ) .... Saptamana viitoare o sa stiu sa va anunt exact cand voi ajunge in Constanta ( sper si eu sa reusesc cat mai curand ) Te sarut 😘 1 1 Link spre comentariu
blonda_a Reputație: 23286 Postat Ianuarie 27, 2022 Telefon: 0754560207 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0754560207 Oras:Oradea Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2022 Acum 2 ore, mihaita2020 a spus: Nu va luați de ea, a zis ca vine pe 1 februarie. Mai aveți un pic de răbdare. Incerc cat mai curand Domnul cu locatia cu care eu am discutat inainte sa deschid topicul mi_a spus ca cel mai probabil pe 1 febr se va elibera.... Urmeaza abia luni sa discut mai multe cu el si sa reusim sa stabilim o data exacta ( imi doresc sa vin la voi ) 😘 Link spre comentariu
blonda_a Reputație: 23286 Postat Ianuarie 27, 2022 Telefon: 0754560207 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0754560207 Oras:Oradea Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2022 Acum 3 ore, Pandishpan a spus: Buna...ne mai vizitezi..?..te asteptam ...si nu ai mai zis nimic... Da da ❤ Luni o sa stiu mai exact cand reusesc sa vin 😘 1 Link spre comentariu
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Ianuarie 27, 2022 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat Ianuarie 27, 2022 Acum 15 minute, blonda_a a spus: Buna domnule , Nu imi doresc sa intru cu nimeni in discutii contradictorii .... Am deschis topicul sa anunt ca intentionez sa fac o vizita in Constanta candva dupa data de 1 februarie ( aia poate insemna 2 5 10 , etc ) ...nu depinde doar de mine ci depinde si de cei cu regimuri hoteliere ....doresc sa ma cazez undeva unde sa fie ok ( si ca zona daca se poate , dar si locatia sa fie una de lux ) .... Saptamana viitoare o sa stiu sa va anunt exact cand voi ajunge in Constanta ( sper si eu sa reusesc cat mai curand ) Te sarut 😘 Blonda ,blonda ....dar educată, are vorbele la ea si cei sapte ani de acasa. Nu a sărit in sus ....m-ai facut curios sa o cunosc 1 Link spre comentariu
blonda_a Reputație: 23286 Postat Ianuarie 27, 2022 Telefon: 0754560207 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0754560207 Oras:Oradea Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2022 Chiar acum, gica 1955 a spus: Blonda ,blonda ....dar educată, are vorbele la ea si cei sapte ani de acasa. Nu a sărit in sus ....m-ai facut curios sa o cunosc Nu am de ce sa sar in sus, pe deoparte va inteleg si pe voi ( din moment ce am anuntat ca vin e normal ) ... Eu sunt cumva sigura ca ajung saptamana viitoare , dar am spus , nu depinde doar de mine ( sunt si alti factori si momentan mai multe nu o sa detaliez public ) , dar daca ne vom cunoaste cu mare drag 😘 ( sunt foarte deschisa si sociabila ) ... Nu cunosc Constanta deloc , nu am fost nicioadata, dar am vb cu 2 nembri vechi in PM cu care am incercat sa ma sfatuiesc ptr zone ....( eu i_am cautat ) Acuma eu incerc ca zona sa gasesc ceva pe langa " casa de cultura " sau summerland ( poate ca cine doreste sa te cunoasca ar veni oriunde ) dar sper sa fie ok si locatiile ( nu ma cazez in orice garsoniera , doresc atat ptr mine cat si ptr voi conditii cat mai bune ) ... O sa va anunt cat mai repede posibil ( vreau sa fiu sigura cand anunt data venirii mele , ca sincsr am mai dat_o in trecut in bară pe alte orase si nu as vrea sa par neserioasa, nu e cazul ) 😘😘😘 2 Link spre comentariu
Pandishpan Reputație: 896 Postat Ianuarie 28, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 28, 2022 Acum 15 ore, blonda_a a spus: Da da ❤ Luni o sa stiu mai exact cand reusesc sa vin 😘 Multumesc...astept sa te cunosc..succes 1 Link spre comentariu
blonda_a Reputație: 23286 Postat Ianuarie 31, 2022 Telefon: 0754560207 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0754560207 Oras:Oradea Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 Hello simpaticilor Am ramas datoare la voi cu un raspuns 😘 ✅ As dori sa va anunt ca ajung in Constanta pe data de 5 februarie , cu mai multe detalii revin pe sf saptamanii ... Va doresc o zi minunata si o saptamana cat mai reusita sa aveti 😘 1 2 Link spre comentariu
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2022 Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 Acum 12 minute, blonda_a a spus: Hello simpaticilor Am ramas datoare la voi cu un raspuns 😘 ✅ As dori sa va anunt ca ajung in Constanta pe data de 5 februarie , cu mai multe detalii revin pe sf saptamanii ... Va doresc o zi minunata si o saptamana cat mai reusita sa aveti 😘 Oi oi oi dragute dragute tatele tale🤪 Link spre comentariu
blonda_a Reputație: 23286 Postat Ianuarie 31, 2022 Telefon: 0754560207 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0754560207 Oras:Oradea Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 Acum 2 minute, TheKing15 a spus: Oi oi oi dragute dragute tatele tale🤪 S_au mai lasat si astea 😂😂😂😂 da macar ai pe ce pune mana 😘😘😘 1 1 Link spre comentariu
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2022 Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 Acum 4 minute, blonda_a a spus: S_au mai lasat si astea 😂😂😂😂 da macar ai pe ce pune mana 😘😘😘 Sa inteleg ca functioneaza autobuzele😅😂😂 Link spre comentariu
blonda_a Reputație: 23286 Postat Ianuarie 31, 2022 Telefon: 0754560207 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0754560207 Oras:Oradea Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 Acum 3 minute, TheKing15 a spus: Sa inteleg ca functioneaza autobuzele😅😂😂 Da 😂😂😂 Fany te duce la mare 😂😂😂😂 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum