Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2022 Postat Februarie 6, 2022 On 1/25/2022 at 3:26 PM, mustaine said: Gresit! Ce ai facut TU, ca sa trebuiasca sa mai fac EU ceva, dupa ce iti dau bani (EU) sa te ling in pizda? Esti 3 poze amarate, un numar de telefon si niste latraturi pe un forum. Aici nu e Fetlife, Tinder, etc, sa legi relatii cu submissives, moca de ambele parti. Aici se dau bani pentru servicii. Iar mie serviciile tale mi se par insuficiente. PAS. Ce, pe tinder poti sa legi relatii cu submissives? Cum asa?
mustaine Reputație: 36 Postat Februarie 6, 2022 Postat Februarie 6, 2022 Acum 31 minute, fratelepetreus a spus: Ce, pe tinder poti sa legi relatii cu submissives? Cum asa? Cu mistresses. Pe Fetlife.com
tomson Reputație: 5778 Postat Februarie 6, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 6, 2022 Ce tot va milogiti si incercati sa scoateti apa din piatra seaca Uite ca vrea miss Cassandra sa vina la Bucuresti si intreaba sa vada daca sunt doritori Are poze are stil are filme pret bun stie ce face meniu cu de toate 1
gabygby Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2022 Postat Februarie 7, 2022 La 24.01.2022 la 22:16, Natasha.mist a spus: Am trecut de pragul "vreau sa"👑 De aceea imi îmbunătățesc tehnicile si studioul săptămânal. Buna Mistress Natasha! o sa mai lucrezi in viitorul apropiat?
Natasha.mist Reputație: 1 Postat Februarie 8, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2022 La 07.02.2022 la 1:39, tomson a spus: Ce tot va milogiti si incercati sa scoateti apa din piatra seaca Uite ca vrea miss Cassandra sa vina la Bucuresti si intreaba sa vada daca sunt doritori Are poze are stil are filme pret bun stie ce face meniu cu de toate Lasă-l numarul meu, poate ne intelegem Si ii las locul meu in studio cu tot cu jucării și accesorii .
gabygby Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2022 Postat Februarie 8, 2022 Acum 1 oră, Natasha.mist a spus: Lasă-l numarul meu, poate ne intelegem Si ii las locul meu in studio cu tot cu jucării și accesorii . Buna -Mistress Natasha sa inteleg ca nu mai revii in domeniu?
gabygby Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2022 Postat Februarie 8, 2022 Buna -Mistress Natasha sa inteleg ca nu mai revii in domeniu?
tomson Reputație: 5778 Postat Februarie 9, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 9, 2022 Acum 22 ore, Natasha.mist a spus: Lasă-l numarul meu, poate ne intelegem Si ii las locul meu in studio cu tot cu jucării și accesorii . Eu nu am nici o relatie cu ea. Am fost de 2 x mai demult. Vezi ca e aici : Cassandra
John844 Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 19, 2023 Mai stie cineva ceva de miss Natasha? As fi revenit la ea, dar si-a schimbat numărul
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum