Nikolet Reputație: 5 Postat Ianuarie 27, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Ianuarie 27, 2022 Brunets,noua in oras!
Vizitator Clara Psy Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2022 Postat Ianuarie 27, 2022 Recomand este colega cu mine!
Cautatorul13 Reputație: 227 Postat Ianuarie 27, 2022 Oras:bucuresti Disponibila Oras:bucuresti Disponibila Postat Ianuarie 27, 2022 Unde e colegă cu tine? În primul rând are anunțuri pe publi24 de mult, în al doilea rând ți-ai schimbat locația? Unde aveți loc amândouă??
Nikolet Reputație: 5 Postat Ianuarie 27, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Ianuarie 27, 2022 3 minutes ago, Cautatorul13 said: Unde e colegă cu tine? În primul rând are anunțuri pe publi24 de mult, în al doilea rând ți-ai schimbat locația? Unde aveți loc amândouă?? nu am schimbat locatia ,suntem tot aici la croitorie!este colega cu mine pentru ca suntem pe acelasi papier 😊 1
Vizitator Clara Psy Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2022 Postat Ianuarie 27, 2022 Acum 5 minute, Cautatorul13 a spus: Unde e colegă cu tine? În primul rând are anunțuri pe publi24 de mult, în al doilea rând ți-ai schimbat locația? Unde aveți loc amândouă?? Ne-am cunoscut si am vazut cum este femeia!Daca lucram in acelasi loc suntem colege 😘Aveti de unde alege 🤣🤣
Cautatorul13 Reputație: 227 Postat Februarie 13, 2022 Oras:bucuresti Disponibila Oras:bucuresti Disponibila Postat Februarie 13, 2022 Buna, ne postezi si noua mai multe poze, servicii si tarife? Daca te recomanda Clara e de incercat...
Nikolet Reputație: 5 Postat Martie 23, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Martie 23, 2022 buna Pai am.poza si este reala saca doresti sa vi la.mine suna sa vorbim 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum